Danske design klassikere

Danmark er førende inden for skabelse af design klassikere. Den nordiske stil er smuk og bærer samtidig præg af funktionalitet og minimalisme. Danske designere er dygtige til ikke at gå på kompromis med materialer, når der skal laves ægte design klassikere.

Guldalderperioden

 

Danmark har en særlig periode som kaldes ’guldalderperioden’, som går fra 1940-1960. Det var i guldalderperioden, at navne som Børge Mogensen, Verner Panton, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm skabte mesterværker. Man kan sige, at de skabte tidløse møbler, der siden deres tilblivelse, ikke er gået af mode. Derfor er møblerne kommet blandt klassikerne, og man ser dem hyppigt i danske hjem.

Det gælder både at den ældre generation og de helt unge mennesker, elsker de danske klassikere fra 40’erne og 60’erne.

Få en dansk klassiker i hjemmet i dag

 

Du kan nemt erhverve dig danske klassikere til hjemmet. Der produceres i dag stadig mange møbelklassikere, på grund af den høje efterspørgsel. Det er en god investering at købe et ordentligt design møbel frem for, at gå i Ikea. Du vil nyde, at du har brugt de ekstra penge på et ordentligt møbel, når du oplever, at møblet holder i rigtig mange år. Ja, faktisk ofte mere end en livstid. Møblerne lever videre, når du ikke er til længere.

 

Faktisk kan du nøjes med bare at købe et enkelt møbel eller to, og det vil skabe stor glæde for dig. Man ved det ikke, før man har ejet et møbel af så lækker kvalitet.

 

Du kan for eksempel købe dig en Le Klint lampe. Lampen er en klassiker fra arkitekt P.V Jensen Klint. Den kan fås som loftslampe, gulvlampe, væglampe og meget mere. Det er et møbel som du meget let kan tage med dig videre i livet, når det indimellem sker, at du må flytte.