Husejeren.dk

Cutterkniv

Cutter kniv 9 MM ProBuilder
20 kr.
Læs mere
Cutterkniv med skruelås 18 mm
42 kr.
Læs mere
Cutterknive 18mm HERO 3164-090
25 kr.
Læs mere
Cutterknivsæt 3 dele 9/18mm Kreator KRT000200
32 kr.
Læs mere
Cutterkniv 18mm Kreator KRT000206
36 kr.
Læs mere
Cutter kniv med auto load 18 MM ProBuilder
60 kr.
Læs mere
Cutter kniv 18 MM ProBuilder
25 kr.
Læs mere
Cutterkniv 18 mm med dåseåbner ProBuilder 55526
37 kr.
Læs mere
Cutter kniv 25 MM ProBuilder
36 kr.
Læs mere
Cutterkniv 18mm i aluminium Kreator KRT000303
60 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed ved de kendte byggecentre.
Nogle byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, og nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vide om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot cutterkniv.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse butikkens regler.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring cutterkniv.
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige cutterkniv alt efter hvor du handler online. En del giver lave priser, imens andre fokuserer på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler produkter fra forskellige nicheshops, så du kan købe fra et bredt udvalg af cutterkniv online.
De velkendte byggecentre finder du i de større byer, og derfor har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne selv. Takket være dette har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du få ekstra kompetent rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis cutterkniv.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller cutterkniv online fra deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

cutterkniv bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

cutterkniv harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

cutterkniv silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

cutterkniv jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig når det er væsentlige byggeprocesser. Enkelte ting bør udføres af flere personer. Desuden bliver det mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
2Der er utrolig mange hjælpeartikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder brugbar oplysning, i særlig grad når man leder på engelsk.
3For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du ofte kigge på vejrmeldingerne i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
4Længe før du optager byggeprojektet må det være temmelig meningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
5Potentielt kan det vise sig vigtigt at have de relevante bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du har fordel af at notere en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad du har brug for, og efterfølgende eftergå punkterne, med det formål at du er sikker på at der ikke mangler noget.
6Man kan spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver altså at projektet påvirker miljøet.
7Du skal aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ej beklædning såsom fod- og hovedbeklædning der sikrer dig overfor hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke køber assistance fra en fagmand.
8Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at have det klar forinden du starter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at medregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
9Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
10Der præsenterer sig ofte ubelejlige udfordringer i tilfælde med større byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig væsentligt at man har afsat god nok plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
11I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et budget for byggeriet, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedskrive online tilbud på dem én og én.
12Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør have assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Hvis du får assistance fra en fagmand er det en god idé at lede efter en pris fra diverse selskaber.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En stor portion forretninger på nettet tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringstyper til cutterkniv. Den mest almindelige er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo vældig uproblematisk, og typisk endda den billigste leveringsmåde.

Du burde ligeledes prøve at få pakken bragt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen er oftest en sjat mindre billig, men tillige super let gængelig ved køb af cutterkniv online. Den mest letkøbte fragtform er dog selv at hente varerne, som jo afhænger af at du bor med kort afstand til internet firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på cutterkniv er selvfølgelig ualmindeligt aktuel når du skal bruge ordren med det samme, og derfor er det fuldkommen meningsfuldt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt på cutterkniv. En masse byggeforretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, hvilket kræver at handlen laves inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få pakken sendt afsted forinden logistikmedarbejderne får fri.

Nogle enkelte online webshops garanterer fri fragt på cutterkniv online, men i reglen afkræver det at man bestiller for et præcist beløb. Alternativt kan man udvælge den mest prisbevidste leveringsversion, der oftest vil være at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

En lang række netshops giver click-and-collect hvor du handler billig cutterkniv på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne foreslår fx click-and-collect på cutterkniv i følgende byer:

Søborg, Farum, Vordingborg, Silkeborg, Frederiksberg, Herlev, Randers, Gentofte, Aabenraa, Hedehusene, Kalundborg, Stenløse, Brønderslev, Vejle, Odder, Esbjerg, København, Fredericia, Solrød Strand, Taastrup, Ølstykke, Aalborg, Haderslev, Værløse, Skanderborg, Højbjerg, Birkerød, Frederiksværk, Nærum, Frederikshavn, Thisted, Nakskov, Hillerød, Herning, Roskilde, Køge, Hobro, Hvidovre, Brabrand, Virum, Greve, Jyllinge, Svendborg, Gladsaxe, Middelfart, Odense, Hedensted, Glostrup, Risskov, Nørresundby, Viborg, Grenaa, Holbæk, Slagelse, Varde, Ballerup, Nyborg, Tårnby, Ringsted, Næstved, Aarhus, Rudersdal, Hjørring, Hørsholm, Lystrup, Lillerød, Lyngby, Ikast, Haslev, Brønshøj, Helsingør, Charlottenlund, Rønne, Dragør, Kokkedal, Kolding, Allerød, Nykøbing Falster, Horsens, Ishøj, Valby, Rødovre, Vallensbæk, Tilst, Sønderborg, Holstebro, Frederikssund, Korsør, Vanløse, Struer, Åbyhøj, Skive, Albertslund, og Brøndby, .

Afhentning ift. cutterkniv er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Amager).

Når der ses på søgedata er det markant, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis cutterkniv online og køb cutterkniv. Foruden dette ser vi mange gange mennesker kigge efter blandt andet cutterkniv tilbud, billig cutterkniv samt cutterkniv priser, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Spar penge på cutterkniv

Det er jo ekstremt gnidningsløst for almindelige dødelige at analysere priser på billige cutterkniv online fra diverse internet varehuse, og herved har langt de fleste e-handler været presset til at at nedbringe salgspriserne på cutterkniv eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde gebyrfri levering.

Men det kan stadigvæk blive udbytterigt at analysere indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på cutterkniv online inden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at når en shop annoncerer billige cutterkniv online til en pris som kan virke usædvanlig lav, så burde det undertiden være en indikation på en bedragerisk e-shop. Kortbestillinger er trods alt dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket beskytter en overfor bedrageriske internet selskaber.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du bruge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale betalingen af cutterkniv over en længere periode. Dette foreslåes ofte i online nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger fx billig cutterkniv og køb cutterkniv. Foruden dette ser man typisk online shoppere efterspørge bl.a. cutterkniv priser, cutterkniv tilbud samt cutterkniv online.

Kig på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot yder egentlig pæne muligheder for at verificere en længere række tidligere konsumenters betragtninger og derved slår vi et slag for, at du udforsker online forhandlerens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige cutterkniv online.

Facebook medfører lige så vel altid fordelagtige løsninger til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed. Tilmed ser vi endda e-handler hvor du kan frembringe en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tillige må benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige cutterkniv online i en internet forhandler bør man til hver en tid gennemlæse e-shoppens forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig interessant, særligt hos de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en garanti for at e-firmaet følger de danske retningslinjer, foruden at internet shoppen rutinemæssigt revideres af fagmænd der kender til retningslinjerne.

Desuden får du chance for assistance, når du møder besvær som følge af dit indkøb af cutterkniv. Dertil foreslåes det at køber er vaks omkring de mest centrale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af cutterkniv online, som fx den byttepolitik online webshoppen anvender.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man permanent beholder sin faktura, så man senere kan påvise købet af cutterkniv, uafhængig af om man har bestilt fra Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller Bygma.

Anne gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Pia Christensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Kirsten Christiansen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Birthe gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til din online shopping
1Generelt går vi ind for at se om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en tryghed om at e-forretningen anerkender de gældende danske regler, og at online butikken lejlighedsvis kigges til af sagkyndige der er meget bekendte med vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige cutterkniv på en internet shop kan de for at være sikker gennemgå deres forretningsvilkår.
2Masser af internet handler foreslår nu et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til cutterkniv. Det mest populære er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig virkelig simpel, samt endda derudover den mest prisbevidste leveringsmåde.
3Den billigste type af levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo afhænger af at du har bopæl med kort afstand til webbutikkens adresse. Den mulighed for fragt er særligt betydningsfuld i tilfælde af at man behøver cutterkniv om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte butikker på nettet levering uden omkostninger, men ofte er det kun gældende hvis du handler for et fastsat beløb.
4Trustpilot præsterer aldeles relevante chancer for at tyde ret mange øvrige køberes anmeldelser og herved kan det være til hjælp, at du gransker internet selskabets bedømmelser inden du shopper billige cutterkniv online. Facebook medfører lige så vel immervæk hæderlige løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus.
5Enkelte netbutikker frembyder gratis levering på cutterkniv, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man køber for en fastsat pris. Ellers skal man snuppe den prisbilligste fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Muligheden er en gang i mellem endvidere super uproblematisk. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at hente pakken selv.
6Inden nogen handler billige cutterkniv i en e-handler kunne man i princippet gennemløbe netshoppens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke super interessant. Udover dette anbefaler vi at kunden er påpasselig med de mest aktuelle regler der har indvirkning på shopping af billige cutterkniv online, som fx den bytteret hjemmesiden lover.
7Leveringstiden er ret bestemmende hvis man står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, så herved er det virkelig essentielt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved cutterkniv. Størstedelen af internet virksomheder reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men vær påpasselig da det er afhængig af at bestillingen køres igennem tidligere end et besluttet tidspunkt.
8Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en vedtægt, der forsvarer køberen overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Som alternativ bør du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at honorere omkostningerne over tid.
9Det er jo efterhånden særligt problemfrit for os alle at vurdere tilbud online på billige cutterkniv på forskellige online firmaer, og ergo præsterer mange e-forhandlere gratis levering. Derfor kan det stadigvæk blive lønnende at analysere nogle shops på nettet efter billige priser forud for at du placerer ordren, sådan at man er garanteret at indhente den bedste pris.