Jeg har fundet 7 webshops der sælger chaussésten, og skrevet deres priser ned for 500 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 500 stk for kun 2.065 kr. Det er 46 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk chaussésten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.065 kr.Køb
2.174 kr.Køb
2.912 kr.Køb
2.974 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.264 kr.Køb
4.012 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålsted til trappe til indkørsel til bålplads til cirkler

Varianter: granit tørbeton beton gule blå små grå cirkel røde store halve sorte

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i salgspriserne på billige chaussésten hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle har kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af chaussésten.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot chaussésten.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er især et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Det er absolut meget relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det kan man spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet have varerne nu og her.
De store byggecentre sælger varer fra mange nicheshops, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af chaussésten online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få en lavere pris.
Mange nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at købe chaussésten online på deres hjemmeside.
Størsteparten af online nichebutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. På grund af det vil du opleve en høj grad af brugbar vejledning fra nogle der er specialister i netop chaussésten.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
chaussésten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

chaussésten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

chaussésten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

chaussésten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal forfatte en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Vær konkret når du nedskriver planen.
2Inden du påbegynder byggeprojektet er det højst fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din bopæl vil der gælde mange regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
3Det anbefales at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er store byggeopgaver. Nogle ombygninger stiller krav om flere mennesker. I øvrigt vil det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4Måske du burde vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal hente hjælp fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld selskaber.
5I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få når projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeprojektet påvirker klimaet.
6I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive rationelt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til online tilbud på dem hver især.
7For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du hyppigt tjekke vejrvarslen i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre det komplicerede byggeprojekt.
8Der kommer altid uforudsete vanskeligheder når det gælder svære projekter, og af den grund er det meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i planen, som gør at man er ubekymret om at have tid nok til det.
9Man bør under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være uundværligt at du har værktøjet til rådighed akkurat som du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medtage disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
10Det kan vise sig betydningsfuldt at have alle materialer tilgængelige inden du indleder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms liste som indeholder alt der bliver brug for, og så gennemløbe listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
11Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver temmelig meget udbytterig oplysning, specielt når man benytter den engelske version.
12Du skal nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som arbejdssko som beskytter dig imod potentielle risici. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er temmelig overlegent. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som altså er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål rundt om chaussésten

 • Hvad er chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten pr m2?
 • Hvordan deles chaussesten?
 • Hvad vejer chaussesten?
 • Hvordan lægger man chaussesten?
 • Hvor mange chaussesten?
 • Hvordan sætter man chaussesten?
 • Hvordan flækker man chaussesten?
 • Hvad koster chaussesten?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  De fleste netshops yder heldigvis en række forskellige billige fragtløsninger til chaussésten. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo temmelig hensigtsmæssig, samt desuden ydermere den mest prisbevidste mulighed for fragt.

  Du burde endvidere overveje at få leveret til din adresse eller ud på dit arbejde. Muligheden er som oftest en kende dyrere, men desuden yderst problemfri ved køb af chaussésten online. Den mest betalelige løsning er dog at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved e-shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på chaussésten er ekstremt central såfremt vi mangler pakken lige om lidt, så i det øjemed er det øjensynligt centralt at man finder den estimerede leveringsdato for chaussésten. Flere online varehuse – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig levering på næste hverdag på masser af varenumre online, som trods alt står og falder med at du bestiller før et fastsat tidspunkt, så de har en chance for at nå at få bestillingen betjent før logistikpersonalet har fri.

  En række shops på nettet yder levering uden beregning på chaussésten online, men ofte kun når der bestilles for en fastsat pris. Derudover skulle du vælge den mest billige leveringstype, som mange gange vil blive at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

  Flere byggecentre yder klik-og-hent hvor du køber billig chaussésten online men selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på chaussésten i følgende områder:

  Hørsholm, Nørresundby, Gentofte, Nykøbing Falster, Næstved, Køge, Værløse, Herning, Jyllinge, Middelfart, Tårnby, Solrød Strand, Silkeborg, Vejle, Vallensbæk, Nærum, Hedensted, Holstebro, Skive, Ølstykke, Lyngby, Skanderborg, Frederiksberg, Kolding, Dragør, Fredericia, Frederikshavn, Greve, Herlev, Hobro, Odder, Lillerød, Kokkedal, Haderslev, Åbyhøj, Haslev, Brøndby, Randers, Helsingør, Søborg, Aarhus, Roskilde, Birkerød, Tilst, Varde, Nakskov, Viborg, Brønderslev, Rudersdal, Grenaa, Charlottenlund, Brabrand, Hedehusene, Hjørring, Slagelse, Virum, Hillerød, Frederikssund, Horsens, Stenløse, Thisted, Valby, Holbæk, Ishøj, Allerød, Gladsaxe, Vordingborg, Lystrup, Struer, Rødovre, Frederiksværk, Rønne, Glostrup, Albertslund, Ringsted, Ballerup, Aalborg, Hvidovre, Svendborg, Odense, Taastrup, Esbjerg, Sønderborg, Aabenraa, Kalundborg, Højbjerg, Risskov, Farum, Ikast, Nyborg, Brønshøj, Vanløse, København, og Korsør, .

  Klik-og-hent af chaussésten er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når der ses på data står det tydeligt, at folk ofte søger eksempelvis chaussésten priser og chaussésten online. Vi ser derudover ofte netshoppere efterspørge blandt andet køb chaussésten, chaussésten tilbud og billig chaussésten, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og 10-4.

  Spar penge på chaussésten

  Det er i dag særligt fleksibelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige chaussésten online hos forskellige internet handler, og for det har masser af online firmaer set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på chaussésten voldsomt, og i øvrigt sikre fragtfri levering.

  Trods dette kan det immervæk være fordelagtigt at checke indtil flere firmaer på nettet efter tilbud på chaussésten online inden du handler, således at man er sikker på at antage den mest billige pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

  Man skal bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet afsætter billige chaussésten online på tilbud til en salgspris som kan ses som utopisk attraktiv, kunne det tit være et kendetegn på en bedragerisk internet virksomhed. Bestillinger med kort er ikke desto mindre en del af en anordning, der redder dig som kunde imod svindlende butikker på nettet.

  Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage regningen på chaussésten i flere bidder. Det tilbydes ofte i niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

  Når der ses på tallene bliver det klart, at folk tit kigger efter for eksempel chaussésten tilbud og køb chaussésten. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere søge efter for eksempel billig chaussésten, chaussésten priser og chaussésten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg chaussésten er 2174 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  God webshop” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til trappe til bålplads til bålsted til cirkler

  Varianter: grå blå gule granit tørbeton sorte røde cirkel små beton halve store

  Kig på tidligere kunders bedømmelser

  Trustpilot tilbyder i højeste grad passende genveje til at efterse en længere række øvrige forbrugeres meninger og herved er det en hjælp, at du evaluerer e-forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige chaussésten online.

  Facebook resulterer i derudover en lang række gunstige metoder til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. Herinde møder vi mange webbutikker som gør det muligt at formulere en anmeldelse af ordreforløbet, som ydermere kan bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige chaussésten online på en butik kunne de helt sikkert tyde shoppens regler, dog er det tit en tidskrævende opgave, især hos de kendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

  En anden mulighed kunne måske være at kontrollere om netbutikken er støttet af e-mærket, siden det er et billede på at internet forretningen efterfølger de danske love, udover at online butikken regelmæssigt føres tilsyn med af eksperter som er inde i reglerne på området.

  Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, for så vidt du forvoldes besvær med din ordre på chaussésten. I øvrigt stiller vi forslag om at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af chaussésten online, fx hvilken returret internet selskabet tilsikrer.

  I den relation er det virkelig afgørende, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan dokumentere købet af chaussésten, hvad end man shopper ved Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma eller 10-4.

  Jørgen S gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Anna V gav 4 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Anders Rasmussen gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Michael gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  9 gode råd til køb på nettet
  1Leveringstiden er jo temmelig udslagsgivende ifald man har behov for ordren om få sekunder, så af den grund er det temmelig afgørende at du undersøger den estimerede leveringstid for chaussésten. En hel del e-shops giver billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, men som imidlertid er regnet ud fra at handlen gemmenføres forinden et fastsat tidspunkt.
  2Det er efterhånden usædvanlig ligetil for købere at tjekke tilbud online på billige chaussésten fra diverse e-forhandlere, og til tak lover utallige internet varehuse fragt uden gebyr. Det kan dog til hver en tid blive nyttigt at efterse diverse webbutikker efter billige priser inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
  3Den mest letkøbte mulighed for levering er dog at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du har bopæl lige ved e-handlens adresse. Den leveringsmanér kan vise sig at være ultra aktuel forudsat du står og skal bruge chaussésten om kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere e-firmaer billig levering, men undertiden er det så præmissen at man indkøber for en konkret pris.
  4Inden folk shopper billige chaussésten hos en netbutik bør de sådan set tage stilling til shoppens forretningsbetingelser, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Ligeså tilråder vi at du er vaks omkring de primære vedtægter der har indflydelse på shopping af billige chaussésten online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online webshoppen benytter.
  5Enkelte online webshops sikrer portofri fragt på chaussésten, men i reglen er det så præmissen at der bestilles for en konkret pris. Alternativt bør man overveje den mindst kostelige slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted. Leveringsmetoden er som oftest tillige ekstremt bekvem. Den mest letkøbte fragtmetode er unægtelig at hente produkterne selv.
  6Vi slår generelt et slag for at kigge om online shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været en forsikring om at online butikken overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet virksomheden tit efterses af fagfolk som er meget fortrolige bestemmelserne på området. Før nogen handler billige chaussésten på en online shop bør man de facto gennemlæse netshoppens forretningsbetingelser.
  7Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en regel, der dækker kunden imod snydagtige e-shops. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil klare regningen over en periode.
  8Trustpilot tilbyder immervæk gunstige chancer for at vurdere ret mange eksisterende køberes synspunkter og af den grund er det klogt, at du eftergår internet virksomhedens omtaler forud for at du køber billige chaussésten online. Facebook forærer dig på samme måde rigtig nyttige metoder til at få indtryk af internet webshoppens popularitet.
  9Størstedelen af online forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige former for levering til chaussésten. Den mest benyttede er lige nu levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente ordren når du har tid. Fragtmetoden er jo ret så problemfri, og ofte derudover den mindst kostelige leveringsmodel.