Byd dine gæster velkommen i din nye hjemmebar

Gin

Gør dit hjem rummeligt og indbydende med en spritny hjemmebar, hvor du kan lave lækre cocktails og drinks til dig selv og dine gæster. Der er ikke noget så stemningsfyldt som en hjemmebar. Her kan du stå og blande herlige drinks til dine gæster, eller du kan bare være der selv og nyde et godt glas. En hjemmebar, der matcher resten af din boligs indretning, er nemlig lige noget for dig, der ønsker god stemning, hygge og atmosfære. Uanset om du bygger den selv eller bestiller den, så får du et skønt hjørne.

Hæng ud med dine venner

Dine venner kommer til at elske at komme på besøg hos dig. En hjemmebar er nemlig indbegrebet af samvær og sjove samtaler. Her kan du stå som en anden bartender og blande drinks til dine gæster, og der vil være garanti for en masse hygge og mange morsomme timer.

Du skal selvfølgelig gøre lidt ekstra ud af det, når du får besøg i din hjemmebar. Derfor er det heller ikke uvæsentligt, at du anskaffer dig noget alkohol af god kvalitet. Det er klart, at alle mennesker har forskellig smag. Men det er dog de færreste voksne mennesker, der kan sige nej til en cocktail på gin af høj kvalitet. En god cocktail med god gin er en nem vej til et par skønne timer i baren.

Når du skal have bygget en bar i dit hjem, skal du huske på, at den gerne må matche den atmosfære, du har i resten af boligen. Du kan se din nye bar som et meget stort møbel. Den skal på en eller anden måde passe ind i resten af indretningen, hvis den virkelig skal blive en stor succes. En bar handler om hygge med vennerne. Gode drinks og afslapning. Disse ting bør du have in mente, når du beslutter dig for at få en bar i dit hjem.

Lækre drinks med gin

God gin er én af forudsætningerne for at kunne lave nogle af verdens bedste drinks. Og hvis ikke du er så velbevandret i denne verden, får du her et par tips til, hvad du skal bruge for at producere skønne ginbaserede drinks.

En Tom Collins er en favorit hos mange i cocktailbranchen. Den er kendt for sin meget fine balance mellem det bitre, det søde og det syrlige. Her skal du bruge en god gin, citronsaft, sukkersirup, danskvand, isterninger og gerne en smule pynt i form af en skive citron. Det er en drink, der går rent ind hos de fleste.

Du kan også gå all in og lave den eksklusive gin fizz. Fizz betyder sådan set bare, at det er en drink med brus. Her skal du bruge gin, citronsaft, sukkersirup, danskvand, isterninger og så pasteuriseret æggehvide. Det kan godt være, det lyder en smule specielt med æggehviderne. Men denne her drink er ualmindeligt velsmagende, og hvis du først mestrer den, er du kommet rigtig langt i cocktailbranchen. Den er ikke helt så nem at lave som mange andre drinks, men den smager til gengæld himmelsk. Server den i din nye bar i hjemlige omgivelser. Bedre bliver det ikke.