Jeg har fundet 30 webshops der sælger bundsikringsgrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 800 kg 20 kg 1 ton 25 kg 25 kg

Levering: i sække løst leveret i bigbag hent selv i løs vægt afhentning i poser vognlæs trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en webshop, hvor du kan modtage information omkring bundsikringsgrus.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare bundsikringsgrus.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige bundsikringsgrus fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste priser, imens andre satser på kompetent sparring. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler produkter fra diverse leverandører, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af bundsikringsgrus online.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og af den grund har folk valget om at handle online og køre varerne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller bundsikringsgrus online på deres hjemmeside.
Alverdens specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det får du formentlig ekstremt konstruktiv service fra ansatte med specialistviden i netop bundsikringsgrus.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få når projektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på naturen.
2Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt forinden du går i krig med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og efterfølgende efterse punkterne, så du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3I mange tilfælde vil det være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så du har en økonomisk ramme. Det må være sundt at notere hver enkelt omkostning, og bagefter notere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
4Man bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være fornuftigt at have udstyret til rådighed inden du starter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
5Du burde måske tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du skal tilkøbe professionel assistance til noget af projektet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at hente priser fra forskellige firmaer.
6Længe før du går i gang med byggeprocessen må det være temmelig fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Planlægning viser sig som metoden til succes med din byggeproces. Du anbefales at forfatte en effektiv køreplan, som beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din plan.
8Der er ekstremt mange artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube supporterer dig med meget udbytterig oplysning, især ifald du kigger på engelsk.
9For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor bør du tit undersøge udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at regne når du lige vil påbegynde dit krævende projekt.
10Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
11Det bør overvejes at få hjælp til arbejdet, specielt ift. væsentlige byggeopgaver. Flere projekter gør krav på flere mennesker. Endvidere vil det vise sig bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Der kommer altid uforudsete hovedpiner i forbindelse med store projekter, og ergo vil det være essentielt at man afsætter tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, således at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål om bundsikringsgrus

 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  En række online butikker yder efterhånden flere billige leveringsmodeller til bundsikringsgrus. Den mest anvendte er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte varer når du har tid. Metoden er jo meget praktisk, og desuden desuden den prisbilligste fragtmetode.

  Du burde lige så vel foretrække at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver almindeligvis lidt mere omkostningsfuld, men desuden vældig ukompliceret ved køb af bundsikringsgrus online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig med kort afstand til e-forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på bundsikringsgrus kan være yderst vital i tilfælde af at du mangler varerne øjeblikkeligt, så herved er det naturligvis fornuftigt at du undersøger den anslåede leveringsdato ved bundsikringsgrus. En stor portion internet virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen køres igennem forinden et fastsat tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få de nye varer ud af døren før lagerpersonalet drager hjemad.

  En række byggecentre lover portofri fragt på bundsikringsgrus online, men for det meste er det under forudsætning af at man køber for et fastslået beløb. Desuden må man tage den mest prisbevidste slags levering, som typisk er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  En hel del byggecentre giver click-and-collect hvor man bestiller billig bundsikringsgrus online og selv henter i butikken. Fx Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg. De frembyder blandt andet klik-og-hent på bundsikringsgrus i disse områder:

  Silkeborg, Tilst, Gentofte, Hvidovre, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Ballerup, Holbæk, Brabrand, Rudersdal, Glostrup, Lystrup, Højbjerg, Viborg, Herning, Åbyhøj, Haslev, Slagelse, Hobro, Albertslund, Vanløse, Brønderslev, Taastrup, Tårnby, Gladsaxe, Farum, Lyngby, Frederikssund, Køge, Kokkedal, Brønshøj, Holstebro, Søborg, Esbjerg, Frederikshavn, Birkerød, Odder, København, Grenaa, Hillerød, Haderslev, Struer, Vordingborg, Kolding, Hjørring, Skive, Allerød, Aarhus, Randers, Korsør, Ølstykke, Solrød Strand, Risskov, Aalborg, Kalundborg, Middelfart, Hørsholm, Fredericia, Nyborg, Virum, Herlev, Odense, Jyllinge, Roskilde, Ringsted, Nørresundby, Greve, Nakskov, Rødovre, Vejle, Rønne, Valby, Hedensted, Sønderborg, Helsingør, Ishøj, Næstved, Nærum, Lillerød, Stenløse, Thisted, Aabenraa, Skanderborg, Dragør, Frederiksberg, Varde, Vallensbæk, Svendborg, Brøndby, Hedehusene, Ikast, Horsens, Charlottenlund, og Værløse, .

  Click-and-collect af bundsikringsgrus er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

  Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus tilbud. Derudover ser vi tit internet shoppere lede efter blandt andet billig bundsikringsgrus, bundsikringsgrus online samt køb bundsikringsgrus, foruden de store byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

  Tilbud på bundsikringsgrus

  Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for enhver at prissammenligne på billige bundsikringsgrus online på tværs af internet shops, og altså har mange internet forhandlere fundet det nødvendigt at nedbringe udsalgspriserne på bundsikringsgrus markant, og derudover tilbyde billig fragt.

  Det kan immervæk være profitabelt at checke visse e-forhandlere efter udsalg og tilbud på bundsikringsgrus online inden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

  Man bør imidlertid ikke undervurdere, at når en shop reklamerer billige bundsikringsgrus online på tilbud til en udsalgspris der kan virke grænseløst overkommelig, er det i nogle tilfælde være et symbol på en fup e-handler. Shopping med kort er dog omfattet af et lovbud, som passer på dig som kunde overfor snydagtige online selskaber.

  Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere betalingen af bundsikringsgrus ude i fremtiden. Det fås typisk i specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

  Ved indkig i tallene fremstår det markant, at internetbrugere som regel kigger efter eksempelvis bundsikringsgrus online og billig bundsikringsgrus. Foruden dette ser man tit mennesker søge efter bl.a. køb bundsikringsgrus, bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 800 kg 1 ton 1000 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 m3 25 kg 500 kg

  Levering: trailer løst leveret i bigbag i poser afhentning i sække i løs vægt hent selv vognlæs

  Tjek tidligere køberes meninger

  Trustpilot byder på relativt habile muligheder for at betragte mange nuværende kunders vurderinger og af den grund støtter vi, at du bliver klogere på internet selskabets kritik inden du handler billige bundsikringsgrus online.

  Facebook byder på endvidere en lang række anstændige muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed. Derudover ser vi faktisk netbutikker hvor kunder kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed bør tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige bundsikringsgrus online hos en butik bør de ideelt set sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende, særligt ved de kendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  En nemmere løsning kunne være at kontrollere om webbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en indikation om at internet firmaet lever op til de opstillede regler, tillige med at internet forhandleren regelmæssigt føres tilsyn med af jurister som kender reglerne.

  Dette er en god genvej til opbakning, ifald du oplever problemstillinger i processen med din ordre på bundsikringsgrus. Ligeså anbefaler vi at du er obs på de mest essentielle reglementer gældende for bestillingen af bundsikringsgrus online, f.eks. den returrettighed online firmaet garanterer.

  I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man permanent bevarer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne bevidne sit køb af bundsikringsgrus, hvad end man køber ved XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

  Kirsten gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Ole Jensen gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Peter M gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Jan gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 gode råd til online shopping
  1Den billigste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet webshoppens adresse. Den mulighed for fragt kan være ret central om man har brug for bundsikringsgrus om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte internet handler levering uden gebyr, men undertiden kræver det at man indkøber for en konkret pris.
  2Fragtperioden er naturligvis rigtig betydningsfuld i tilfælde af at du står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det skam essentielt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved bundsikringsgrus. En række internet varehuse tilbyder billig 1 dags fragt på mange varer, men det er regnet ud fra at bestillingen laves forinden et besluttet klokkeslæt.
  3Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, der begunstiger dig som køber imod uoprigtige e-shops. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du agter at dække omkostningerne over en periode.
  4Trustpilot frembringer rigtig værdifulde muligheder for at beskue en stor portion tidligere kunders ratings og af den grund er det at foretrække, at du efterforsker internet firmaets omtaler forinden du køber billige bundsikringsgrus online. Facebook forærer dig desuden super hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed.
  5Det er efterhånden vældig simpelt for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige bundsikringsgrus i blandt diverse netbutikker, og ergo frembyder utallige shops på nettet levering uden beregning. Det kan stadigvæk blive nyttigt at prøve nogle få online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at du er velinformeret til at antage den laveste pris.
  6Vi tilråder at se om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det kan være en tilkendegivelse af at e-handlen efterlever de opstillede regler, samt at netshoppen af og til tilses af jurister som har ekspertise inden for lovgivningen. Inden nogen shopper billige bundsikringsgrus på en e-forhandler kan man ideelt set betragte netbutikkens forretningsvilkår.
  7En stor portion webbutikker i Danmark tildeler nu til dags diverse billige former for levering til bundsikringsgrus. En af favoritterne er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ekstremt uproblematisk, og mange gange derudover den mest betalelige leveringsversion.
  8En række internet virksomheder byder på portofri levering på bundsikringsgrus, men i reglen kræves det at du shopper for en fastsat sum. Alternativt burde du tage den mindst kostelige leveringstype, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Leveringsformen bliver oftest omvendt rigtig let gængelig. Den mest prisbevidste fragtform er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  9Forinden nogen handler billige bundsikringsgrus i en netbutik burde man de facto have øje for butikkens handelsaftale, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde. Yderligere går vi ind for at køberen er obs på de fundamentale retningslinjer der har indflydelse på købet af billige bundsikringsgrus online, fx den byttepolitik netbutikken kører med.