Husejeren.dk

Bugthøvl

Emmerich Bugthøvl nr. 64 Flad
139 kr.
Læs mere
Stanley bugthøvl 1-12-152 rund sål
195 kr.
Læs mere
Emmerich Bugthøvl nr. 63 Rund
139 kr.
Læs mere
Stanley bugthøvl 1-12-151 lige sål
215 kr.
Læs mere
EMMERICH bugthøvl nr. 63 Rund
140 kr.
Læs mere
EMMERICH bugthøvl nr. 64 Flad
145 kr.
Læs mere
EMMERICH bugthøvl 52 mm lige
236 kr.
Læs mere
IRWIN Bugthøvl, flad sål (konveks)54x250mm
241 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du tilbydes sparring omkring bugthøvl.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de store byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende forretningens regningslinjer.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige bugthøvl fra netbutik til netbutik. En del tilbyder lave priser, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden bare bugthøvl.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder køber varer fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af bugthøvl online.
De udbredte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derigennem har mange mulighed for at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, og endda have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du bestiller bugthøvl online på deres hjemmeside.
Mange niche netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en billig pris.
En masse specialiserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente mere konstruktiv rådgivning fra nogle der er specialister i lige præcis bugthøvl.
Danmarks største byggecentre
bugthøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

bugthøvl silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag flere end 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

bugthøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

bugthøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at forfatte en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du udarbejder planen.
2Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives forudsat at projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen forbedrer klimaet.
3Der findes en hel række hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder udbytterig information, specielt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
4Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive fornuftigt at nedskrive samtlige omkostninger, og herefter notere billige priser på hver eneste af dem.
5Det kan vise sig fundamentalt at have alle materialer tilgængelige forinden du påbegynder håndværket. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og som det næste gennemløbe punkterne, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
6Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt ift. omfattende byggerier. Nogle byggerier stiller krav om flere mennesker. I øvrigt bør det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Husk at gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør få hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra forskellige håndværkere.
8Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som eksempelvis sikkerhedssko der skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
9Ved projekter udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Af den grund kan du regelmæssigt kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke med et brag begynder at vælte ned når du netop er midt i dit avancerede byggeprojekt.
10Forud for at du opstarter byggeriet kan det være aldeles afgørende med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Du skal aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være yderst relevant at du har værktøjet klar til brug før du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at medtage omkostningerne hertil i økonomien.
12Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner i forbindelse med store opgaver, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at der afsættes god nok tid i kalenderen, så man kan være ubekymret om at man når det til siden.
De højest ratede byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er smartest?

En lang række byggemarkeder udlover nu til dags alverdens billige leveringsmodeller til bugthøvl. En favorit er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig i høj grad overkommelig, og endda endda den mindst kostelige leveringstype.

Du bør ligeledes overveje at få leveret til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Muligheden er godt nok lidt dyrere, men ligeledes super ligetil ift. bugthøvl online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den løsning er betinget af at du er nærved online virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på bugthøvl er jo særdeles betydningsfuld om vi har behov for pakken lige om lidt, og i det øjemed er det særdeles klogt at man kontrollerer den forventede leveringsdato for bugthøvl. En hel del webbutikker – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på en række produkter online, som trods alt forudsætter at handlen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få ordren sendt afsted forinden medarbejderne tager hjem.

Nogle få netshops frembyder fragt uden betaling på bugthøvl online, men undertiden er det betinget af at man aftager for en bestemt sum. Ellers må du beslutte sig for den mest billige leveringsmodel, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

De fleste netbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig bugthøvl hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Davidsen. De giver eksempelvis afhentning af bugthøvl i disse byer:

Randers, København, Fredericia, Rødovre, Åbyhøj, Lillerød, Rudersdal, Rønne, Køge, Allerød, Haslev, Helsingør, Vordingborg, Hobro, Jyllinge, Højbjerg, Lyngby, Solrød Strand, Ikast, Charlottenlund, Sønderborg, Varde, Nørresundby, Slagelse, Aabenraa, Skanderborg, Horsens, Nakskov, Viborg, Frederikssund, Holstebro, Risskov, Brønderslev, Struer, Hedensted, Nyborg, Ballerup, Nykøbing Falster, Ringsted, Silkeborg, Esbjerg, Albertslund, Odder, Farum, Næstved, Hedehusene, Svendborg, Søborg, Brøndby, Gladsaxe, Greve, Vallensbæk, Holbæk, Kolding, Glostrup, Frederiksværk, Stenløse, Aarhus, Hjørring, Brabrand, Dragør, Nærum, Ishøj, Thisted, Vejle, Herlev, Tårnby, Kalundborg, Skive, Lystrup, Hvidovre, Frederiksberg, Taastrup, Haderslev, Valby, Vanløse, Ølstykke, Værløse, Brønshøj, Herning, Virum, Kokkedal, Odense, Frederikshavn, Grenaa, Birkerød, Middelfart, Gentofte, Tilst, Hillerød, Hørsholm, Korsør, Roskilde, og Aalborg, .

Klik-og-hent ift. bugthøvl er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at mennesker ofte søger eksempelvis billig bugthøvl og bugthøvl tilbud. Vi ser desuden tit folk lede efter eksempelvis bugthøvl online, bugthøvl priser og køb bugthøvl, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Den bedste pris på bugthøvl

Det er efterhånden yderst fleksibelt for folk at prissammenligne på billige bugthøvl online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har adskillige firmaer på nettet set sig nødsaget til at formindske prisen på bugthøvl betragteligt, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

Dog kan det til hver en tid blive tiden værd at se nærmere på enkelte e-firmaer efter tilbud og rabatter på bugthøvl online forinden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Man bør blot ikke undervurdere, at såfremt en webbutik annoncerer billige bugthøvl online på tilbud til en pris der er overordentlig billig, bør det undertiden være en indikation på en uoprigtig internet virksomhed. Handler med kort er dog indbefattet af en anordning, som beskytter dig som kunde overfor uærlige e-forretninger.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage regningen på bugthøvl i flere bidder. Dette fås som regel hos niche netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter blandt andet bugthøvl tilbud og bugthøvl priser. Man ser desuden som regel online shoppere kigge efter for eksempel billig bugthøvl, køb bugthøvl og bugthøvl online.

Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot bringer dig de facto fordelagtige løsninger til at kortlægge ret mange øvrige forbrugeres erfaringer og herved kan det være til hjælp, at du kigger på e-shoppens kritik inden du bestiller billige bugthøvl online.

Facebook indebærer også fuldstændig tiltalende løsninger til at få kendskab til online forretningens popularitet. Tilmed ser vi en række outlets på nettet som giver folk mulighed for at formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket på samme måde må drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige bugthøvl online hos en internet shop kan de principielt gennemse webbutikkens handelsaftale, det er dog i reglen ikke særlig spændende, særligt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Et alternativ kan være at bemærke hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, hvilket er et billede på at e-forretningen overholder de danske love, og at internet firmaet jævnligt overvåges af sagkyndige der er indført i lovgivningen.

Desuden får du anledning til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder med din shopping med bugthøvl. Endvidere er det at foretrække at køberen er vaks omkring de mest basale forhold der kan have indflydelse på købet af bugthøvl online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online forhandleren anvender.

I den forbindelse er det også essesentielt, at man permanent gemmer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne vidne om sit køb af bugthøvl, uafhængig af om man har handlet hos Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Ole I gav 5 stjerner

Fremragende!

Karen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Louise Andersen gav 5 stjerner

Det var godt !

Susanne P gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til online indkøb
1Det er i dag vældig simpelt for købere at analysere priser online på billige bugthøvl hos forskellige butikker på nettet, og med det motiv frembyder en lang række internet virksomheder fri fragt. Det kan alligevel være udbytterigt at sammenligne et par butikker på nettet efter billige priser før du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris.
2Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig nærved e-shoppens tilholdssted. Den fragtmulighed er jo ret så aktuel om du behøver bugthøvl omgående. Alternativt så sikrer visse internet varehuse fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kun når du indkøber for en præcis sum.
3Fragtperioden kan vise sig at være vældig bestemmende såfremt vi mangler produkterne inden for kort tid, og med det formål er det rigtig essentielt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt på bugthøvl. Størstedelen af e-butikker i Danmark annoncerer billig dag-til-dag levering på en masse produkter, hvilket dog er betinget af at handlen gemmenføres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
4Generelt går vi ind for at tjekke om e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket generelt er en tryghed om at webbutikken accepterer de opstillede regler, og at internet shoppen løbende kontrolleres af eksperter der kender de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige bugthøvl hos en internet handler behøver de for at være på den sikre side gennemgå webshoppens betingelser.
5Enkelte shops på nettet yder gratis levering på bugthøvl, men i reglen afkræver det at du aftager for et konkret beløb. I øvrigt må du overveje den mindst kostelige metode til levering, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig beklageligvis ligeledes virkelig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
6Trustpilot indebærer relativt relevante genveje til at dechifrere en stor gruppe øvrige køberes betragtninger og på grund af dette stiller vi forslag om, at du betragter internet butikkens kritik før du handler billige bugthøvl online. Facebook byder på endvidere ret ønskværdige metoder til at få et kig ind i internet shoppens troværdighed.
7Før folk bestiller billige bugthøvl på en online forretning bør de i princippet sætte sig ind i netshoppens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende. Ligeledes er det fornuftigt at køberen er på vagt for de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige bugthøvl online, som for eksempel hvilken returpolitik internet virksomheden kører med.
8Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, der bistår os imod uoprigtige online outlets. Som en anden løsning burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du hellere vil honorere beløbet over tid.
9Mange online selskaber tilbyder nu alverdens billige fragtformer til bugthøvl. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig rigtig ukompliceret, og mange gange tillige den prisbilligste fragtmulighed.