Jeg har fundet 15 webshops der sælger brosten, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg brosten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til trappe til haven til bedkant til indkørsel til gårdsplads

Varianter: slidte store beton sorte grå små

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare brosten.
For de fleste er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt information omkring brosten.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Du vil finde forskelle i priserne på billige brosten hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, imens øvrige giver service. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange nicheshops, så du kan købe fra et bredt udvalg af brosten online.
De store byggekæder har butikker mange steder i landet, og pga. det har mange valget om at købe online og transportere produkterne selv. Dermed kan man undgå leveringsomkostningen, og tilmed have varerne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der oftest er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du handler brosten online på deres hjemmeside.
Diverse små butikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således bør du forvente mere kompetent hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis brosten.
Diverse nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

brosten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag omkring 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

brosten silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

brosten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brosten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig altid pludselige bump på vejen når det kommer til krævende byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig essentielt at man har afsat god nok plads i agendaen, således at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
2Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive rationelt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og dernæst tjekke ens udgift ved dem én efter én.
3Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. væsentlige arbejdsopgaver. Store byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
4Husk at du kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter dermed at ombygningen influerer positivt på planeten.
5Du skal aldrig undvære udstyr. Ofte vil det vise sig vigtigt at have udstyret til rådighed idet du går løs med arbejdet. Det er derudover afgørende at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
6Det kan blive vigtigt at have de nødvendige materialer til rådighed før du iværksætter din byggeproces. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig liste hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og bagefter eftergå punkterne, således at du føler dig overbevist om at alt er klar.
7Inden du iværksætter byggeprojektet kan det være ultra fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
8Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således må du jævnligt holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
9Planlægning bliver vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en struktureret tidsplan, der viser hvilke gøremål der laves på hvilke dage, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver handlingsplanen.
10Du bør reflektere over om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal have hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Ifald du tager imod eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld firmaer.
11Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
12Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder dig store mængder gavnlig information, navnligt forudsat at man benytter engelske søgeord.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål vedr. brosten

 • Hvordan lægges brosten?
 • Hvor meget vejer en brosten?
 • Hvordan laver man brosten?
 • Hvad vejer en brosten?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En del byggecentre frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige fragttyper til brosten. Den mest benyttede er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når det passer ind i din kalender. Denne er altså i høj grad fremkommelig, og oftest endvidere den billigste form for levering.

  Du burde derudover beslutte dig for at få det leveret til din adresse eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en smule mindre billig, men endvidere ret så hensigtsmæssig for brosten online. Den billigste slags levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du lever lige ved internet virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på brosten er ret udslagsgivende når vi skal bruge produktet straks, så med det formål er det helt på sin plads at vi checker det anslåede leveringstidspunkt for brosten. Masser af e-firmaer i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter online, som alligevel forudsætter at der bestilles tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren klargjort før de logistikansatte har fri.

  Nogle internet firmaer sikrer levering uden betaling på brosten online, men ofte er det betinget af at der købes for et fastsat beløb. Ellers skulle du beslutte sig for den mest billige leveringsløsning, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

  Mange byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig brosten derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på brosten i disse byer:

  Holbæk, Hvidovre, Nykøbing Falster, Skanderborg, Taastrup, Vallensbæk, Silkeborg, Albertslund, Brabrand, Svendborg, Søborg, Vanløse, Glostrup, Værløse, Fredericia, Helsingør, Lystrup, Stenløse, Aalborg, Skive, Hillerød, Rudersdal, Køge, Haderslev, Greve, Holstebro, Frederikssund, Struer, Højbjerg, Rønne, Odense, Tårnby, Vejle, Brøndby, Hedensted, Åbyhøj, Brønderslev, Dragør, Frederikshavn, Hedehusene, Birkerød, Frederiksværk, Horsens, Kokkedal, Herlev, Vordingborg, Virum, Ishøj, Grenaa, Kalundborg, Haslev, Aarhus, Næstved, Brønshøj, Lillerød, København, Charlottenlund, Nærum, Middelfart, Gentofte, Lyngby, Risskov, Viborg, Rødovre, Hørsholm, Nyborg, Solrød Strand, Odder, Valby, Allerød, Ringsted, Ølstykke, Herning, Varde, Tilst, Jyllinge, Aabenraa, Sønderborg, Slagelse, Gladsaxe, Ballerup, Hobro, Hjørring, Roskilde, Esbjerg, Kolding, Frederiksberg, Nørresundby, Nakskov, Randers, Korsør, Ikast, Farum, og Thisted, .

  Klik-og-hent for brosten er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden).

  Når man kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker mange gange kigger efter bl.a. brosten online og billig brosten. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge efter eksempelvis brosten tilbud, køb brosten samt brosten priser, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

  Spar penge på brosten

  Det er efterhånden usædvanlig praktisk for folk at vurdere tilbud på billige brosten online i blandt flere netshops, og med det motiv har flertallet af internet outlets været tvunget til at presse salgspriserne på brosten eftertrykkeligt, og derudover sikre fragt uden gebyr.

  Til gengæld kan det trods alt være rentabelt at eftergå en række outlets på nettet efter billige priser på brosten online før du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Davidsen.

  Man må lige meget hvad være obs på, at såfremt en internet handler afsætter billige brosten online for en pris som virker mystisk fordelagtig, kunne det mange gange være et signal om en uoprigtig internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid indbefattet af et regulativ, som støtter dig som køber imod falske internet shops.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage prisen på brosten over tid. Dette foreslåes typisk i nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk som regel søger efter fx brosten online og køb brosten. Foruden dette ser man som regel netshoppere efterspørge eksempelvis billig brosten, brosten priser samt brosten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg brosten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til trappe til gårdsplads til bede til indkørsel til haven til bedkant

  Varianter: sorte slidte grå store små beton

  Gennemsøg tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot forærer dig stort set hæderlige chancer for at fortolke en stor gruppe øvrige konsumenters meninger og på grund af dette foreslår vi, at du eftergår internet virksomhedens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige brosten online.

  Facebook medfører for øvrigt tilpas udmærkede chancer for at få kendskab til webbutikkens pålidelighed. Herinde er der en del online virksomheder hvor folk kan meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, som tilmed bør drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen bestiller billige brosten online på en webshop kunne man i og for sig studere virksomhedens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt, især med de store byggekæder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Et andet forslag kan derfor være at se nærmere på om e-shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er en tilkendegivelse af at e-butikken tilslutter sig de opstillede regler, foruden at online virksomheden nu og da gennemses af jurister der har megen viden om lovgivningen.

  Det giver dig mulighed for assistance, ifald du bliver udsat for problemstillinger med dit køb af brosten. Herudover anbefales det at kunden er vaks omkring de mest relevante retningslinjer i forbindelse med bestillingen af brosten online, som fx hvilken ombytningsret online butikken har.

  Her er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk opbevarer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden kan påvise bestillingen af brosten, uanset om man bestiller ved XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller Stark.

  Birthe Knudsen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Hanne gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Peter B gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Jens J gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Fragtperioden er jo ret så bestemmende såfremt du absolut skal bruge varen om kort tid, og herved er det jo afgørende at man kigger nærmere på leveringstiden på brosten. Mange internet selskaber yder billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer, som er forudsat at handlen laves inden et besluttet klokkeslæt.
  2Det har vist sig at være særligt let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige brosten fra forskellige forhandlere på nettet, og på grund af dette tilbyder flere e-forhandlere fri fragt. Til gengæld kan det til hver en tid være lukrativt at besigtige en række internet outlets efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at få den bedste pris.
  3Forud for at nogen handler billige brosten i en shop kunne de egentlig betragte e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis et omfattende projekt. Endvidere anbefaler vi at man er klar over de mest aktuelle vilkår der kan influere på købet af billige brosten online, fx den byttepolitik e-forretningen benytter.
  4En stor portion internet foretagender giver i øjeblikket diverse billige fragtløsninger til brosten. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så afhenter du blot din ordre den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo usædvanlig smart, og ofte tilmed den mindst kostelige leveringsløsning.
  5Generelt anbefaler vi at granske om webbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det generelt er en antydning af at internet shoppen anerkender dansk lovgivning, tillige med at virksomheden undertiden overværes af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige brosten på en forretning på nettet behøver de altid granske webshoppens handelsaftale.
  6Trustpilot bringer dig ultra habile genveje til at dechifrere en stor portion eksisterende brugeres reflektioner og derved er det anbefalelsesværdigt, at du tolker e-forretningens bedømmelser før du køber billige brosten online. Facebook byder på desuden sådan set nyttige genveje til at få kendskab til netbutikkens troværdighed.
  7Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en regel, der hjælper dig som kunde overfor svindlende e-handler. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
  8Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du befinder dig tæt på netshoppens hjemsted. Den leveringsform er ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at du har behov for brosten nu og her. Alternativt så garanterer visse internet foretagender levering uden beregning, men undertiden kun når der købes for et præcist beløb.
  9Nogle få netshops garanterer fragtfri levering på brosten, men ofte påkræves det at man bestiller for en præcis sum. Desuden må du snuppe den mindst kostelige fragttype, som typisk er at få kørt produkterne til et udleveringssted. Fragtmetoden er gerne endda temmelig gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.