Jeg har fundet 30 webshops der sælger brolæggergrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 800 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1 ton 25 kg 20 kg 1000 kg 1 m3

Levering: i poser hent selv vognlæs i sække løst leveret trailer i løs vægt i bigbag afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af brolæggergrus.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende firmaets regler.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Det er især et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktsortiment, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot brolæggergrus.
Du vil finde forskelle i priserne på billige brolæggergrus fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens øvrige vil have et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i store dele af landet, og af den grund har kunderne mulighed for at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at undgå fragten, og sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggekæder køber produkter fra alverdens producenter, og dermed kan du bestille fra et bredt sortiment af brolæggergrus online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
En masse nicheforhandlere har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således får du formentlig mere anvendelig service fra ansatte der er eksperter i netop brolæggergrus.
Forskellige niche webshops er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler brolæggergrus online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
brolæggergrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke får hjælp fra en ekspert.
2Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at projektet har positiv betydning for miljøet.
3Man bør for alt i verden ikke mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har værktøjet til disposition forinden du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tage højde for de her udgifter i din økonomi.
4Der viser sig som regel pludselige udfordringer i tilfælde med krævende projekter, og som følge heraf vil det være værdifuldt at man afsætter god nok tid i tidsplanen, således at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
5Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er krævende byggerier. Store opgaver skal gerne udføres af flere folk. Derudover vil det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for renoveringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive rationelt at nedfærdige hver eneste udgift, og efterfølgende notere online tilbud på hver eneste af dem.
7I god tid inden at du iværksætter byggeriet er det ekstremt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Planlægning vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må nedskrive en strømlinet køreplan, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du sammensætter oversigten.
9Du har adgang til alverdens vejledninger og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube kan hjælpe med enormt meget udbytterig oplysning, i særlig grad såfremt du leder på engelsk.
10Du bør overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Ifald du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at indhente priser fra flere leverandører.
11For opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således bør du regelmæssigt holde øje med vejrmeldingerne i dagene før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det komplekse projekt.
12Potentielt kan det blive essentielt at have alle bygningsmaterialer disponible forud for at du begynder byggeriet. Du får god gavn af at udfærdige en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og som det næste gennemløbe listen, så du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er yderst betryggende. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål vedr. brolæggergrus

 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  Temmelig mange forretninger på nettet tildeler nu en række forskellige billige former for fragt til brolæggergrus. En sikker vinder er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente pakken præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig vældig hensigtsmæssig, samt typisk også den prisbilligste leveringsform.

  Du bør alternativt påtænke at få produkterne sendt til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragtformen er sædvanligvis en smule mindre billig, men endda rigtig gnidningsløs ved køb af brolæggergrus online. Den billigste leveringsmåde er unægtelig selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du er i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på brolæggergrus er naturligvis vældig udslagsgivende forudsat du har brug for din pakke inden for få dage, og herved er det sandelig klogt at du studerer leveringstidspunktet ved brolæggergrus. En masse forhandlere på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre online, som alligevel er betinget af at bestillingen realiseres inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varerne på posthuset inden logistikpersonalet holder fyraften.

  Nogle enkelte online shops byder på fragtfri levering på brolæggergrus online, men tit gælder det kun hvis der købes for et fastslået beløb. I øvrigt burde du udvælge den mest prisbevidste leveringsform, som i mange tilfælde er at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

  Størstedelen af webshops foreslår afhentning hvor man handler billig brolæggergrus online og selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på brolæggergrus i disse områder:

  Søborg, Kokkedal, Herning, Frederikssund, Brabrand, Haderslev, Næstved, Rudersdal, Brønderslev, Risskov, Taastrup, Roskilde, Stenløse, Hedehusene, Hvidovre, Horsens, Frederiksberg, Nakskov, Grenaa, Viborg, Værløse, Slagelse, Kalundborg, Nyborg, Greve, Hobro, Tilst, Ballerup, Hjørring, Kolding, Hillerød, Esbjerg, Brønshøj, Nørresundby, Glostrup, Ishøj, Herlev, Aalborg, Dragør, Solrød Strand, Hørsholm, Virum, Jyllinge, Middelfart, Ølstykke, Korsør, Rønne, Farum, Nykøbing Falster, Vordingborg, Gentofte, Holstebro, Thisted, Åbyhøj, Gladsaxe, Hedensted, Valby, Lystrup, Lyngby, Frederikshavn, Højbjerg, Silkeborg, Odder, Ringsted, Aarhus, Frederiksværk, Køge, Albertslund, Varde, Skanderborg, København, Skive, Vanløse, Vejle, Ikast, Charlottenlund, Vallensbæk, Nærum, Brøndby, Fredericia, Sønderborg, Aabenraa, Birkerød, Struer, Helsingør, Haslev, Lillerød, Allerød, Odense, Randers, Rødovre, Tårnby, Holbæk, og Svendborg, .

  Click-and-collect for brolæggergrus er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

  Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at folk mange gange kigger efter bl.a. brolæggergrus online og brolæggergrus tilbud. Foruden dette oplever vi tit netshoppere lede efter for eksempel køb brolæggergrus, billig brolæggergrus samt brolæggergrus priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

  Find den bedste pris på brolæggergrus

  Det har vist sig at være vældig gnidningsløst for internetbrugere at finde information om priser på billige brolæggergrus online fra flere internet outlets, og til gengæld har en lang række netbutikker ikke kunne lade være med at nedskære prisen på brolæggergrus eftertrykkeligt, og ydermere love fragt uden beregning.

  Det kan stadigvæk blive profitabelt at prøve enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på brolæggergrus online forud for at du shopper, sådan at man er tryg ved at få den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

  Du bør blot huske på, at såfremt en online shop reklamerer billige brolæggergrus online for en tilbudspris der kan virke umådelig lav, så bør det tit være et karakteristika der viser en uoprigtig webbutik. Kortbestillinger er på den anden side omfavnet af en forordning, som passer på dig som køber imod fup online selskaber.

  Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere beløbet til brolæggergrus over en længere periode. Det fås normalt hos online nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Silvan.

  Ses der på data står det markant, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet billig brolæggergrus og brolæggergrus online. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis brolæggergrus tilbud, køb brolæggergrus samt brolæggergrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering uden mangler.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 15 kg 1 m3 500 kg 1 ton 20 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 25 kg

  Levering: i løs vægt i bigbag vognlæs hent selv i poser trailer løst leveret afhentning i sække

  Kig på tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot frembyder helt strålende chancer for at vurdere ret mange øvrige forbrugeres vurderinger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du læser e-firmaets ratings forinden du placerer din ordre på billige brolæggergrus online.

  Facebook fremskaffer for øvrigt absolut fornemme genveje til at få kendskab til internet selskabets popularitet. Tilmed ses en del e-forhandlere hvor du kan registrere en kritik af deres køb, hvilket ydermere bør tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen bestiller billige brolæggergrus online på en e-forhandler kunne de egentlig have øje for dens vilkår, men det er undertiden ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

  Et nemt alternativ er at kontrollere om online virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en angivelse af at online virksomheden adlyder de danske retningslinjer, udover at netshoppen lejlighedsvis evalueres af jurister der har meget erfaring med vedtægterne på området.

  Derudover giver det dig lejlighed til support, ifald du får besvær i forbindelse med din shopping med brolæggergrus. Foruden dette er det smart at man er påpasselig med de mest centrale forhold der har indvirkning på bestillingen af brolæggergrus online, som eksempelvis den returneringsret online forretningen har.

  Her er det virkelig vigtigt, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, så man senere kan påvise sin bestilling af brolæggergrus, uanset om man har handlet hos Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Camilla gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Mette Poulsen gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  Tina Sørensen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Lone gav 4 stjerner

  God til prisen

  9 tips til indkøb via nettet
  1Forinden folk køber billige brolæggergrus i en online butik kunne de i virkeligheden læse webshoppens vilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt. Tilsvarende er det at foretrække at du er sat ind i de mest aktuelle retningslinjer der har indvirkning på købet af billige brolæggergrus online, f.eks. hvilken returret webbutikken tilsikrer.
  2Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er e-mærket medlem, som bør være en antydning af at internet butikken opfylder de danske retningslinjer, og at webbutikken tit føres tilsyn med af eksperter som har meget erfaring med de gældende love. Forud for at folk shopper billige brolæggergrus i en internet webshop kunne man ideelt set bese virksomhedens handelsaftale.
  3Leveringshastigheden kan vise sig at være super afgørende når du skal bruge varen straks, så derfor er det selvsagt klogt at man kontrollerer den anslåede leveringstid på brolæggergrus. Masser af internet shops frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men vær obs på at det påkræver at du bestiller før et fast klokkeslæt.
  4Det er jo efterhånden rigtig fleksibelt for folk at søge sig frem til priser online på billige brolæggergrus i blandt flere internet webshops, og derved præsterer en lang række online virksomheder gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre blive gavnligt at sammenholde nogle e-forretninger efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at antage den bedste pris.
  5Flere online selskaber udlover nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmidler til brolæggergrus. Et hit er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine produkter når der er tid til det. Metoden er nemlig super overkommelig, samt desuden endvidere den billigste fragtmetode.
  6Trustpilot resulterer i fuldt ud stabile muligheder for at besigtige en længere række forhenværende kunders erfaringer og på grund af dette går vi ind for, at du eftergår netshoppens ratings inden du køber billige brolæggergrus online. Facebook frembringer ydermere absolut hæderlige chancer for at få et kig ind i e-handlens popularitet.
  7Nogle e-shops i Danmark byder på fragt uden betaling på brolæggergrus, men oftest er det under betingelse af at der købes for en præcis sum. Desuden burde du tage den mest billige leveringsmanér, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Muligheden viser sig gennemsnitligt på den anden side ultra problemfri. Den mest billige leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
  8Den mest betalelige leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som dog betinges af at du befinder dig nærved e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsløsning er virkelig central om du har brug for brolæggergrus om et øjeblik. Alternativt så lover nogle få internet outlets levering uden betaling, men for det meste afkræver det at du shopper for en fastsat sum.
  9Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af et lovbud, hvilket garanterer dig imod bedrageriske internet forretninger. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere regningen ude i fremtiden.