Jeg har fundet 6 webshops der sælger brændetårne, og skrevet deres priser ned for 1,8 m3 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1,8 m3 brændetårne inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: eg avnbøg birk lufttørret ovntørret ask

Mængder: 1 m3 1 rummeter 1 kubikmeter 1 palle

Levering: i bigbag i sække til døren i poser på palle i løs vægt i netsække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp til valg af brændetårne.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige brændetårne fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot brændetårne.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er især muligt hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker nær dig, og dermed har man valget om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at spare fragten, samt tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af brændetårne online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du modtage endnu mere kompetent hjælp fra ansatte der er eksperter i netop brændetårne.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at købe brændetårne online på deres side.
De 10 største byggemarkeder
brændetårne harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af omkring 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

brændetårne jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

brændetårne bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

brændetårne silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube faciliterer overvældende meget brugbar viden, i særlig grad forudsat at du bruger engelske søgeord.
2Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive fordelagtigt at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør tjekke ens købspris for dem en ad gangen.
3Forud for at du iværksætter byggeriet kan det vise sig ganske afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man ifald byggeprojektet er klimavenligt. Bidraget er altså betinget af at byggeriet forbedrer naturen.
5Der præsenterer sig jævnligt overraskende problemstillinger ved omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vil det være afgørende at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, således at man kan være tryg ved at man når det til siden.
6Forberedelse er vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør sammensætte en effektiv tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og derudover en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder planen.
7Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt ift. omfattende byggeopgaver. Omfattende ombygninger bør udføres af flere mennesker. Dertil vil det vise sig bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8Du må for alt i verden ikke undvære grej. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har udstyret til rådighed idet du indleder byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de medfølgende udgifter i økonomien.
9Husk at regne på hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel hjælp til områder af byggeriet. Ifald du køber professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige foretagender.
10Du bør nødig forsømme dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke køber eksperthjælp.
11Muligvis kan det blive vigtigt at have de påkrævede materialer til disposition forud for at du starter din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel note hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og så granske oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
12Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke pludselig går i gang med at regne når du netop er midt i det svære byggeprojekt.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende brændetårne

 • Hvad vejer et brændetårn?
 • Hvor mange rummeter er der i et brændetårn?
 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvor meget vejer et brændetårn?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  Størstedelen af forretninger på nettet tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmåder til brændetårne. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig nem, samt desuden tilmed den mest letkøbte leveringsmulighed.

  Du bør omvendt vælge at få det leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringsformen viser sig desværre en tand mere omkostningsfuld, men omvendt ultra fremkommelig ved køb af brændetårne online. Den mest billige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket dog er betinget af at du har bopæl nær webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på brændetårne er jo ultra væsentlig forudsat vi mangler pakken nu og her, og med det formål er det særdeles relevant at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på brændetårne. En hel del internet virksomheder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men vær påpasselig da det påkræver at du når at bestille inden et fast klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få ordren skippet afsted inden pakkepersonalet har fri.

  Enkelte online firmaer yder portofri fragt på brændetårne online, men oftest kræver det at du bestiller for et konkret beløb. Derudover bør du snuppe den mest letkøbte slags levering, som ofte vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted.

  En stor portion webbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig brændetårne derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver blandt andet click-and-collect på brændetårne i følgende områder:

  Brønshøj, Rødovre, Holstebro, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Allerød, Svendborg, Frederikshavn, Vordingborg, Aarhus, Randers, Ishøj, Rudersdal, Herlev, Aalborg, Køge, Middelfart, Søborg, Hjørring, Skive, Vejle, Frederiksberg, Valby, Farum, Greve, Gentofte, Sønderborg, Glostrup, Hvidovre, Odense, Grenaa, Brøndby, Struer, Stenløse, Ølstykke, Tårnby, Haderslev, Herning, Varde, Hørsholm, Hedensted, Kalundborg, Hedehusene, Risskov, Birkerød, Brabrand, Fredericia, Frederiksværk, Aabenraa, Viborg, Lystrup, Næstved, Holbæk, Ringsted, Taastrup, Nærum, Vallensbæk, Hobro, Nakskov, Lyngby, Værløse, Nørresundby, Kolding, Solrød Strand, Dragør, Roskilde, Jyllinge, Lillerød, Odder, Gladsaxe, Albertslund, Højbjerg, Ballerup, Haslev, Nyborg, Skanderborg, Thisted, Ikast, Tilst, Rønne, Horsens, Slagelse, Virum, Frederikssund, Kokkedal, Hillerød, Helsingør, Silkeborg, Vanløse, Korsør, Åbyhøj, Esbjerg, København, og Brønderslev, .

  Klik-og-hent af brændetårne er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at folk typisk efterspørger bl.a. billig brændetårne og brændetårne online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter fx brændetårne priser, brændetårne tilbud og køb brændetårne, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

  Gode priser på brændetårne

  Det er jo i høj grad ukompliceret for internetbrugere at sammenholde priser på billige brændetårne online på tværs af e-handler, og så har de fleste internet forretninger i Danmark ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på brændetårne enormt, og endda tilbyde billig fragt.

  Men det kan immervæk være udbytterigt at undersøge forskellige outlets på nettet efter billige priser på brændetårne online forud for at du shopper, så du ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Man må imidlertid huske på, at ifald en online shop markedsfører billige brændetårne online på tilbud til en pris der er grænseløst letkøbt, kunne det undertiden være et signal om en svindel webbutik. Køb med betalingskort er trods alt indbefattet af en lovbestemmelse, som hjælper dig som køber overfor uoprigtige shops på nettet.

  Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at afdrage prisen på brændetårne over flere uger. Det tilbydes som regel i specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

  Når der ses på tendenserne står det klart, at mennesker som regel søger efter eksempelvis billig brændetårne og brændetårne tilbud. Derudover oplever vi mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis køb brændetårne, brændetårne priser og brændetårne online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg brændetårne er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ovntørret eg ask birk lufttørret avnbøg

  Mængder: 1 kubikmeter 1 rummeter 1 m3 1 palle

  Levering: på palle i sække i løs vægt i bigbag i poser til døren i netsække

  Udforsk eksisterende kunders meninger

  Trustpilot resulterer i rigtig passende løsninger til at blive klogere på diverse tidligere brugeres observationer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger internet selskabets anmeldelser forud for at du bestiller billige brændetårne online.

  Facebook resulterer i derudover nogenlunde fordelagtige chancer for at få en idé om online butikkens troværdighed. Tilmed er der en række shops på nettet som giver kunderne mulighed for at give en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel må bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Før folk handler billige brændetårne online på en webshop bør man altid tage stilling til butikkens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt, specielt med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det er et bevis på at e-forretningen understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at online firmaet af og til undersøges af jurister som kender lovene på området.

  Dette er desuden din chance for hjælpende service, for så vidt du får problemstillinger ved dit køb af brændetårne. Desuden tilrådes det at køberen er hensynstagende til de fundamentale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af brændetårne online, til eksempel den byttepolitik e-forretningen benytter.

  I den relation er det desuden afgørende, at man permanent bibeholder sin købsbekræftelse, således man altid kan påvise købet af brændetårne, uagtet om man handler fra 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

  Maria U gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Karen Poulsen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Jesper F gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Karen gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Vi tilråder generelt at efterse om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er et signal om at internet forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, og at webbutikken af og til gennemses af specialister som har megen viden om lovene på området. Forinden folk handler billige brændetårne i en e-butik bør de ideelt set studere virksomhedens forretningsbetingelser.
  2Forinden folk shopper billige brændetårne hos en forhandler på nettet kan man i reglen tage stilling til forhandlerens handelsaftale, men det er undertiden ikke super interessant. For øvrigt er det smart at kunden er sat ind i de primære forhold der gælder for bestillingen af billige brændetårne online, til eksempel den bytteret internet shoppen lover.
  3Det er i dag usædvanlig bekvemt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige brændetårne hos diverse online webshops, og derfor tilbyder en hel del online forhandlere gebyrfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lukrativt at undersøge flere internet webshops efter tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at indhente den skarpeste pris.
  4En del online forhandlere tilbyder efterhånden alverdens billige leveringsmåder til brændetårne. Førstevalget hos mange er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Denne er nemlig ualmindeligt overkommelig, samt endda også den prisbilligste form for fragt.
  5Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en retningslinje, hvilket forsvarer en imod fup netshops. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at dække prisen over flere uger.
  6Trustpilot frembyder tilpas pæne chancer for at kortlægge en stor portion aktuelle brugeres meninger og af den grund slår vi et slag for, at du gennemsøger e-butikkens bedømmelser inden du bestiller billige brændetårne online. Facebook fører til tillige absolut fortræffelige løsninger til at få indtryk af internet shoppens pålidelighed.
  7Leveringstiden er naturligvis virkelig væsentlig ifald du behøver dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det relativt passende at vi tjekker leveringstiden på brændetårne. En lang række firmaer på nettet lover billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, men som trods alt afhænger af at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt.
  8Den mest betalelige leveringsversion vil altid være at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du befinder dig lige ved internet butikkens arbejdslager. Den leveringsform kan være ret så relevant såfremt vi har brug for brændetårne om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte forhandlere på nettet billig levering, men ofte er det betinget af at der indkøbes for en konkret pris.
  9En hel del online butikker tilbyder levering uden betaling på brændetårne, men i reglen kun såfremt man indkøber for et konkret beløb. Alternativt burde man udvælge den mest betalelige type af levering, hvilket i mange tilfælde er at få kørt din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen er en gang i mellem derudover ekstremt uproblematisk. Den mest betalelige slags levering vil dog altid være selv at hente pakken.