Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring brændekløver.
Flere byggecentre har et enormt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden bare brændekløver.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de store byggecentre.
Der kan være forskel på prisen på billige brændekløver fra webshop til webshop. Nogle tilbyder billige priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder varer fra adskillige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af brændekløver online.
De store byggemarkeder findes overalt i landet, og på grund af det har man tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne personligt. På grund af det er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte virksomheder, som kan medvirke til ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du køber brændekløver online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem er det forventeligt at du får super brugbar vejledning fra folk der er specialister i netop brændekløver.
De fleste nichebutikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

brændekløver jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

brændekløver bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

brændekløver silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for byggeriet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være økonomisk at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kan tjekke ens udgift ved dem én og én.
2Muligvis kan det blive vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer til disposition forud for at du går til værks med projektet. Du får god gavn af at notere en enkel liste som indeholder det du får brug for, og dernæst tjekke hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at alt er på sin plads.
3Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde hente assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Ifald du benytter professionel assistance kan du spare penge ved at at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Du kan finde et bredt udvalg af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube faciliterer ekstremt meget anvendelig information, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
5Husk at du kan søge offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
6Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til arbejdet, især i tilfælde af store byggerier. Nogle projekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
7Godt forarbejde bliver nøglen til at lykkes med arbejdet. Du bør udarbejde en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver planen.
8Du skal aldrig nogensinde mangle udstyr. Ofte vil det være fundamentalt at du har grejet parat forinden du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
9Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det blive meget betydningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
10Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problemstillinger i tilfælde med avancerede projekter, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
11Du skal for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så glem ej beklædning herunder hjelm og sko som sikring overfor mulige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke køber eksperthjælp.
12For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor skal du ofte tjekke femdøgnsprognosen i de dage der er op til projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at regne absolut lige når du er midt i dit store byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Flere online forretninger yder nu om dage en lang række forskellige billige fragtløsninger til brændekløver. Det mest populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo temmelig problemfri, samt typisk ydermere den mest betalelige type af levering.

Du bør ydermere beslutte dig for at vælge afsending hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig for det meste et hak mere bekostelig, men på den anden side usædvanlig ligetil med brændekløver online. Den billigste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre beroer på at du bor med kort afstand til internet forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på brændekløver kan i nogle tilfælde være ret så vital hvis du behøver varerne med det samme, og af den grund er det i sandhed passende at du kontrollerer den forventede leveringstid ved brændekløver. En lang række online webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på en masse varenumre online, der dog forudsætter at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen pakket forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Visse internet selskaber garanterer fri fragt på brændekløver online, men for det meste afkræver det at man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt skal du snuppe den mest billige leveringsmetode, som ofte er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En lang række netshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig brændekløver online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. De giver eksempelvis click-and-collect på brændekløver i følgende områder:

Vordingborg, Hedensted, Jyllinge, Dragør, Brabrand, Køge, Vanløse, Ishøj, Sønderborg, Struer, Frederikssund, Vallensbæk, Kolding, Albertslund, Hørsholm, Randers, Stenløse, Hobro, Charlottenlund, Lystrup, Helsingør, Horsens, Værløse, Thisted, Hillerød, Skive, Nærum, Grenaa, Rudersdal, Virum, Solrød Strand, Ikast, Slagelse, Middelfart, Hjørring, Tårnby, Nørresundby, Rødovre, Haderslev, Svendborg, Holbæk, Nyborg, Korsør, Hedehusene, Silkeborg, Aarhus, Nakskov, Holstebro, Allerød, Haslev, Aalborg, Odense, Gladsaxe, Åbyhøj, Farum, Esbjerg, Frederikshavn, Næstved, Tilst, Taastrup, Søborg, Lyngby, Kokkedal, Birkerød, Ballerup, Frederiksberg, Glostrup, Brøndby, Roskilde, Varde, Rønne, Skanderborg, Valby, Vejle, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Risskov, Herlev, Herning, Fredericia, Højbjerg, København, Viborg, Odder, Brønshøj, Ølstykke, Aabenraa, Brønderslev, Lillerød, Hvidovre, Greve, Ringsted, Gentofte, og Kalundborg, .

Click-and-collect af brændekløver er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at mennesker ofte leder efter for eksempel brændekløver priser og brændekløver tilbud. Foruden dette ser man tit mennesker kigge efter fx brændekløver online, billig brændekløver samt køb brændekløver, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Spar penge på brændekløver

Det er i dag ualmindeligt overkommeligt for enhver at tjekke tilbud på billige brændekløver online fra flere netbutikker, og følgelig har masser af forretninger på nettet fundet det nødvendigt at nedskære udsalgspriserne på brændekløver voldsomt, og endda yde fragt uden beregning.

Det kan imidlertid blive gunstigt at se nærmere på nogle få internet selskaber efter tilbud på brændekløver online inden du bestiller, sådan at man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en e-handler tilbyder billige brændekløver online til salg for en tilbudspris som kan virke enormt gunstig, bør det for det meste være et symbol på en svindel internet forhandler. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en lovbestemmelse, der forsvarer en overfor bedrageriske internet foretagender.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere omkostningerne til brændekløver ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte hos specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Davidsen.

Når vi ser på data fremstår det markant, at mennesker mange gange søger efter for eksempel brændekløver priser og brændekløver online. Foruden dette oplever vi som regel mennesker lede efter eksempelvis billig brændekløver, køb brændekløver og brændekløver tilbud.

Kig på nuværende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder nogenlunde hensigtsmæssige genveje til at evaluere en lang række øvrige konsumenters oplevelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du gennemgår e-butikkens omtaler før du lægger din bestilling på billige brændekløver online.

Facebook forærer dig desuden egentlig nyttige chancer for at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Foruden det møder vi en række internet foretagender som gør det muligt at tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige brændekløver online hos en webbutik kan de når alt kommer til alt kigge på butikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl et omfattende projekt, særligt med de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Et alternativt forslag er at efterse om online butikken er tilsluttet e-mærket, som bør være en angivelse af at online forhandleren adlyder den officielle danske lovgivning, udover at online shoppen rutinemæssigt kigges til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Desuden tilbydes du anledning til bistand, når du bliver udsat for dilemmaer som følge af din bestilling af brændekløver. For øvrigt er det smart at køber er på vagt for de elementære bestemmelser der kan have indflydelse på købet af brændekløver online, som for eksempel den ombytningsret online shoppen bruger.

I den forbindelse er det også relevant, at man stadigvæk bevarer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden kan bekræfte sit køb af brændekløver, uagtet om man har bestilt fra Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma eller 10-4.

Anna gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Karen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Martin gav 5 stjerner

SUPER

Niels I gav 4 stjerner

god service

9 gode råd til internetshopping
1Nogle internet selskaber tilbyder billig levering på brændekløver, men oftest er det kun gældende hvis du handler for en bestemt pris. Desuden må man udse dig den prisbilligste fragttype, som i mange tilfælde vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden er ofte samtidig ualmindeligt nem. Den billigste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
2Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, som kan være en erklæring om at internet forhandleren forsvarer de danske regler, og at online virksomheden nu og da kigges til af jurister som har megen viden om de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige brændekløver i en e-forretning kunne de sådan set se på virksomhedens betingelser.
3Det er jo ekstremt overkommeligt for købere at finde de bedste tilbud online på billige brændekløver i blandt diverse internet webshops, og derved garanterer masser af internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Trods dette kan det immervæk være rentabelt at checke nogle enkelte online virksomheder efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at indhente den mest betalelige pris.
4Før nogen bestiller billige brændekløver hos en internet butik kunne man for at være sikker kigge på webbutikkens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant. Herudover er det klogt at du er på vagt for de mest centrale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige brændekløver online, eksempelvis den returneringsret shoppen kører med.
5Trustpilot tilbyder dig rigtig stabile chancer for at gennemgå en stor gruppe forhenværende køberes kritik og herved er det smart, at du beser webbutikkens omtaler før du shopper billige brændekløver online. Facebook resulterer i på samme måde immervæk ønskværdige chancer for at få en idé om netshoppens kundetilfredshed.
6Den billigste leveringsmulighed vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men det afhænger af at du er lige ved internet forhandlerens arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis vældig væsentlig om man mangler brændekløver om et øjeblik. Alternativt så sikrer en række netshops billig levering, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man shopper for en bestemt sum.
7Adskillige online virksomheder udlover i øjeblikket mange forskellige billige løsninger til levering til brændekløver. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo ultra smart, og typisk tilmed den mindst kostelige leveringsform.
8Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, som begunstiger køber imod falske internet outlets. Alternativt kan du vælge en løsning som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at klare beløbet over en længere periode.
9Leveringstidspunktet er naturligvis ultra betydningsfuld om vi mangler din pakke med det samme, så herved er det altså centralt at du finder den forventede leveringstid for brændekløver. Temmelig mange webbutikker reklamerer med billig 1 dags levering på mange af deres varer, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes inden et nøjagtigt tidspunkt.