Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3 med 3 dele
745 kr.
Læs mere
Ferax Brækjern 750mm
75 kr.
Læs mere
Ferax brækjern 500mm
65 kr.
Læs mere
Ferax brækjern 300mm
49 kr.
Læs mere
Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3A med 3 dele
545 kr.
Læs mere
Teng Tools Brækjern PF380
115 kr.
Læs mere
Teng Tools Brækjern PF190
69 kr.
Læs mere
Brækjern. teng tools pb12a / pb18a / pb22a
168 kr.
Læs mere
Brækjern Stanley Fatmax
325 kr.
Læs mere
Brækjern Stanley Fubar
784 kr.
Læs mere
BATO Brækjern flex, teleskob stor
1.424 kr.
Læs mere
BATO Brækjern flex, teleskob lille
824 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige brækjern fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på de bedste priser, og andre giver faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot brækjern.
Du bør kende de regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge forretningens betingelser.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne selv. Dette er i høj grad en mulighed ved de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af brækjern.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af brækjern online.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har man mulighed for at købe online og hente varerne personligt. På grund af det har man chancen for at undvære fragten, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
Alverdens specialiserede webshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. På grund af det vil du få ekstra god service fra ansatte som er specialister i lige præcis brækjern.
Alverdens nichebutikker på nettet er små virksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber brækjern online på deres side.
Danmarks største byggekæder
brækjern bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

brækjern silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

brækjern harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

brækjern jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have samtlige materialer disponible inden du igangsætter byggeriet. Du får god gavn af at forfatte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og dernæst tjekke listen, hvormed du er sikker på at du har styr på det.
2Der kommer næsten altid uforudsigelige problematikker når det gælder svære opgaver, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en god portion tid i kalenderen, således at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Godt forarbejde vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du skal nedskrive en strømlinet dagsorden, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din arbejdsplan.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således bør du ofte kigge på vejrforudsigelserne i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit vigtige projekt.
5Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
6Man skal ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Tit kan det være smart at have grejet parat før du indleder arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
7Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt vigtigt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
8Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er større byggeopgaver. Store ombygninger behøver flere personer. Desuden bør det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, og dernæst dokumentere omkostningen ved dem én efter én.
10Husk at tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal få hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du henter hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at søge en pris fra en håndfuld firmaer.
11Du kan finde en hel række instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med overvældende meget nyttig viden, specielt ifald du bruger den engelske version.
12Du bør aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som hjelm og sko som skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
Danskernes favorit byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er hamrende imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En masse byggeforretninger yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsformer til brækjern. Førstevalget hos mange er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot bestillingen når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo særligt nem, samt tit endda den billigste leveringsform.

Du kan tillige vælge at få ordren leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Metoden er som oftest en lille smule mere bekostelig, men tillige vældig problemfri ved køb af brækjern online. Den mest billige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du har bopæl lige ved internet shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på brækjern er super essentiel i tilfælde af at vi har behov for ordren nu og her, og af den grund er det skam meningsfuldt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på brækjern. Temmelig mange outlets på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes før et konkret tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klargjort før logistikpersonalet har fri.

En hel del online webshops præsterer fragtfri levering på brækjern online, men typisk er det så præmissen at man bestiller for et konkret beløb. Som alternativ skal du tage den mest prisbevidste leveringsmanér, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop.

En masse netbutikker frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig brækjern derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne giver fx afhentning af brækjern i følgende byer:

Hørsholm, Vanløse, Esbjerg, Tårnby, Grenaa, Brabrand, Hobro, Solrød Strand, Brøndby, Herning, Viborg, Tilst, Frederikssund, Næstved, Herlev, Randers, Svendborg, Skanderborg, Åbyhøj, Ikast, Greve, Aalborg, Frederiksværk, Thisted, Ballerup, Farum, Gladsaxe, Nyborg, Lillerød, Frederiksberg, Gentofte, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Slagelse, Nærum, Nakskov, Hedehusene, Middelfart, Frederikshavn, Birkerød, København, Ølstykke, Rønne, Glostrup, Jyllinge, Dragør, Horsens, Odder, Charlottenlund, Søborg, Aarhus, Hvidovre, Silkeborg, Vejle, Rudersdal, Kalundborg, Holstebro, Struer, Virum, Lystrup, Roskilde, Haderslev, Skive, Ishøj, Kokkedal, Odense, Risskov, Haslev, Valby, Køge, Hillerød, Brønderslev, Helsingør, Stenløse, Hedensted, Taastrup, Allerød, Vordingborg, Rødovre, Nørresundby, Aabenraa, Albertslund, Holbæk, Højbjerg, Kolding, Hjørring, Brønshøj, Ringsted, Varde, Værløse, Sønderborg, Fredericia, Korsør, og Lyngby, .

Afhentning for brækjern er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata bliver det markant, at netshoppere tit leder efter bl.a. billig brækjern og brækjern online. Derudover oplever vi som regel internet shoppere lede efter blandt andet brækjern tilbud, brækjern priser og køb brækjern, plus de udbredte byggecentre som Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Bedste tilbud på brækjern

Det er efterhånden yderst simpelt for forbrugerne at finde information om priser på billige brækjern online fra flere webshops, og for det har adskillige internet webshops fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på brækjern helt i bund, og ydermere frembyde fragt uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk være fordelagtigt at tjekke diverse outlets på nettet efter udsalg og tilbud på brækjern online forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at antage den laveste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Du bør alligevel være klar over, at i tilfælde af at en e-shop afsætter billige brækjern online på tilbud til en salgspris der anses for kolossalt god, kan det i nogle tilfælde være en indikator for en uægte webbutik. Handler med kort er dog en del af en forordning, der assisterer dig som kunde imod uægte online forretninger.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kunne du drage fordel af et tilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil betale betalingen af brækjern over tid. Det tilbydes typisk hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data bliver det klart, at mennesker jævnligt søger eksempelvis billig brækjern og køb brækjern. Vi ser derudover jævnligt online shoppere søge eksempelvis brækjern online, brækjern tilbud samt brækjern priser.

Kig på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot leverer adskillige troværdige genveje til at beskue en længere række andre køberes meninger og herved er det klogt, at du undersøger online butikkens kritik før du shopper billige brækjern online.

Facebook bringer dig også sådan set ønskværdige muligheder for at få indsigt i netshoppens troværdighed. Derudover er der en del e-firmaer som tilbyder folk at registrere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden må drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige brækjern online hos en netbutik kan man når alt kommer til alt sætte sig ind i forhandlerens vilkår, det er dog ofte ikke videre interessant, særligt ved de store byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Et andet forslag kunne være at kontrollere hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en sikkerhed for at webbutikken imødekommer de officielle danske regler, samt at den regelmæssigt besigtiges af jurister som er meget bekendte med reglerne på området.

Det er en rigtig god mulighed for opbakning, ifald du skulle få problemstillinger med din handel med brækjern. Udover dette er det klogt at man er klar over de mest vitale vedtægter der har betydning for købet af brækjern online, som for eksempel hvilken returret internet shoppen har.

I den relation er det tilmed afgørende, at man når som helst beholder sin ordremail, således man altid kan bevise købet af brækjern, uanset om man har købt ved Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark eller 10-4.

Anna gav 5 stjerner

Intet at klage over

Morten B gav 4 stjerner

Rigtig god service

Susanne A gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anders gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en orden, hvilket sikrer dig som køber imod uoprigtige internet shops. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre betalingen ude i fremtiden.
2Leveringstidspunktet er ret afgørende såfremt du står og skal bruge dine nye varer med det samme, og i det øjemed er det faktisk vigtigt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt på brækjern. Temmelig mange butikker på nettet annoncerer billig 1 hverdags levering på en hel del varer, men det beroer på at ordren gennemføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
3Det er i dag virkelig bekvemt for forbrugerne at prissammenligne online på billige brækjern fra forskellige internet shops, og for det garanterer de fleste forhandlere på nettet portofri levering. Det kan imidlertid være smart at sammenholde enkelte internet butikker efter billige priser forinden du køber, således at du er garanteret at få fat i den laveste pris.
4Før folk shopper billige brækjern i en butik behøver man ideelt set tage stilling til virksomhedens vilkår, men det er ofte et omfattende projekt. Dertil foreslåes det at du er sat ind i de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af billige brækjern online, f.eks. den ombytningsret e-shoppen har.
5En del shops på nettet giver efterhånden en hel del forskellige billige former for levering til brækjern. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer når der er mulighed for det. Metoden er altså vældig praktisk, og ofte også den mest prisbevidste fragtløsning.
6Trustpilot fremskaffer regulære værdifulde genveje til at sondere diverse eksisterende konsumenters anmeldelser og derved anbefales det, at du evaluerer online webshoppens omtaler forinden du shopper billige brækjern online. Facebook genererer tilsvarende nogenlunde uafhængige chancer for at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed.
7Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været et fingerpeg om at internet butikken opfylder den officielle danske lovgivning, udover at shoppen regelmæssigt undersøges af jurister der forstår retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige brækjern i en e-handler burde man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser.
8Den billigste leveringsversion vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens lager. Den fragtmulighed er jo ualmindeligt central hvis man behøver brækjern straks. Alternativt så garanterer flere internet webshops fragt uden omkostninger, men typisk kræver det at man handler for et konkret beløb.
9Nogle online forhandlere lover levering uden omkostninger på brækjern, men i reglen er det forbeholdt når du handler for en fastsat pris. I øvrigt må du foretrække den mindst kostelige mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver i mange tilfælde også vældig ligetil. Den mindst kostelige løsning er uden tvivl selv at hente ordren.