Husejeren.dk

Borsliber

Holzmann Borslibemaskine BSG13E
598 kr.
Læs mere
Holzmann Borslibemaskine BSG13PRO
4.674 kr.
Læs mere
Holzmann Borslibemaskine BSG30PRO
12.998 kr.
Læs mere
PROMAC Metal Borslibemaskine VDG-13A
7.005 kr.
Læs mere
JET Borslibemaskine 3-13mm
4.660 kr.
Læs mere
JET Borslibemaskine 2-32 mm
17.185 kr.
Læs mere
SC 200DGE A+B/DGT A+B Borsliber med borsliber A & B (6-45mm). Scantool
21.294 kr.
Læs mere
Borsliber 3,5-10,0 mm 5032-00
225 kr.
Læs mere
Borsliber 2,5-10 mm Bosch S41
478 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Flere byggecentre præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot borsliber.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt i de velkendte byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, som giver sparring omkring borsliber.
Det er absolut meget relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i priserne på billige borsliber fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod nogle satser på faglig sparring. Du skal afveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af borsliber online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og herigennem har du chancen for at bestille online og transportere varerne selv. Derigennem kan du undvære leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler borsliber online fra deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du modtage en høj grad af god rådgivning fra personale som er specialister i netop borsliber.
De fleste nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

borsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

borsliber bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

borsliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

borsliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du optager dit byggeprojekt er det ret fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at liste en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter agendaen.
3Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det er økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle online tilbud på dem alle sammen.
4Det bør overvejes at sikre sig hjælp til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle projekter skal gerne udføres af flere folk. Dertil viser det sig hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
5Du skal på ingen måde mangle grej. Tit vil det være strategisk at du har det tilgængeligt forinden du går løs med byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at medtage de her udgiftsposter i budgettet.
6Der viser sig næsten altid uventede bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og derfor kan det være meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i tidsplanen, med det formål at man er sikker på at nå i mål.
7Det er muligt at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Det kræver altså at projektet har betydning for miljøet.
8Det viser sig værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer disponible forud for at du begynder arbejdet. Du kan nedskrive en enkel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter gennemgå materialerne, hvormed du sikrer dig at alt er klar.
9Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit velbefindende, så glem ej påklædning bl.a. sikkerhedshjelm som beskyttelse mod hændelige ulykker. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
10For byggeprojekter udenfor har vind og vejr meget at sige. Af den grund skal du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det pludselig starter med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde dit komplekse projekt.
11Du kan finde en verden af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube supporterer dig med enorme mængder konstruktiv oplysning, navnligt når man benytter engelske søgeord.
12Du bør vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Hvis du får hjælp fra en professionel kan det være en god idé at tage imod forslag fra forskellige virksomheder.
De højest ratede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En række byggeforretninger yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til borsliber. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Den er altså yderst fleksibel, samt endda ydermere den prisbilligste fragtmulighed.

Du kunne alternativt vælge at få varerne sendt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver tit en smule mere pebret, men endda meget overkommelig ved køb af borsliber online. Den billigste fragtform vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du er nærved online firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på borsliber er selvfølgelig rigtig central når vi har brug for varen straks, og derfor er det rimelig afgørende at man tjekker den forventede leveringstid for borsliber. Mange internet virksomheder – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på deres favorit varer online, som dog er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et bestemt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Nogle få online webshops yder levering uden omkostninger på borsliber online, men tit er det under forudsætning af at der købes for et præcist beløb. Desuden kunne man overveje den mest letkøbte slags levering, hvilket typisk er at få kørt ordren til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig borsliber derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Bygma. De tilbyder blandt andet click-and-collect på borsliber i følgende områder:

Jyllinge, Risskov, Varde, Silkeborg, Nyborg, Vallensbæk, København, Frederikshavn, Ringsted, Næstved, Rødovre, Højbjerg, Frederiksberg, Herlev, Gentofte, Thisted, Aalborg, Birkerød, Lyngby, Søborg, Tårnby, Skanderborg, Kokkedal, Nakskov, Taastrup, Valby, Brønshøj, Farum, Haslev, Slagelse, Frederiksværk, Holstebro, Hjørring, Ballerup, Lystrup, Randers, Hedensted, Nærum, Værløse, Kalundborg, Ikast, Albertslund, Ølstykke, Brabrand, Allerød, Aabenraa, Hørsholm, Hobro, Ishøj, Svendborg, Struer, Kolding, Hvidovre, Tilst, Brøndby, Gladsaxe, Åbyhøj, Dragør, Rønne, Viborg, Greve, Solrød Strand, Roskilde, Holbæk, Frederikssund, Hedehusene, Aarhus, Vanløse, Nykøbing Falster, Stenløse, Lillerød, Rudersdal, Skive, Horsens, Grenaa, Fredericia, Odense, Nørresundby, Sønderborg, Glostrup, Virum, Vordingborg, Esbjerg, Køge, Odder, Haderslev, Vejle, Brønderslev, Middelfart, Hillerød, Charlottenlund, Herning, Helsingør, og Korsør, .

Afhentning ift. borsliber er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. billig borsliber og borsliber online. Vi ser desuden mange gange folk søge efter fx borsliber priser, borsliber tilbud samt køb borsliber, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Priser på borsliber

Det er jo efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige borsliber online på tværs af internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har mange online selskaber fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på borsliber en hel del, og endda byde på fragtfri levering.

Det kan dog immervæk være fordelagtigt at besigtige nogle få internet foretagender efter billige priser på borsliber online før du bestiller, så du er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Bygma.

Du må blot være så påpasselig, at såfremt en forhandler på nettet tilbyder billige borsliber online til salg for en pris som virker uendeligt fremragende, kan det ofte være et kendetegn på en uægte online webshop. Køb med kort er dog omsluttet af en anordning, som bistår dig som køber overfor snydagtige internet outlets.

Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at dække regningen på borsliber over tid. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter bl.a. køb borsliber og borsliber priser. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere lede efter fx borsliber online, borsliber tilbud samt billig borsliber.

Analyser eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot medfører fuldstændig fordelagtige chancer for at studere en hel del tidligere brugeres domme og på grund af dette går vi ind for, at du kigger nærmere på internet firmaets omtaler før du placerer din ordre på billige borsliber online.

Facebook frembringer ligeledes faktisk fordelagtige metoder til at få indsigt i online shoppens kundefokus. Herinde er der en række outlets på nettet hvor du kan afgive en vurdering af ordreforløbet, hvilket også kan anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige borsliber online hos en netshop behøver de når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsbetingelser, men det er gerne ikke videre interessant, især hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

En anden løsning kan derfor være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, da det skulle være en angivelse af at online virksomheden accepterer de danske regler, foruden at e-forhandleren ofte revurderes af specialister der har meget erfaring med retningslinjerne.

Derudover tilbydes du chance for en håndsrækning, ifald du udsættes for besvær i forbindelse med dit køb af borsliber. For øvrigt anbefales det at du er opmærksom på de primære bestemmelser der kan have indflydelse på købet af borsliber online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden tilbyder.

Her er det tillige relevant, at man stadigvæk gemmer ens faktura e-mail, således man altid vil kunne bevise købet af borsliber, uanset om man har handlet ved 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg eller Bauhaus.

Poul Larsen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Hans D gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Charlotte gav 5 stjerner

Fremragende service.

Hanne Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til online shopping
1Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret så essentiel hvis man behøver dine nye varer nu og her, så derfor er det uden tvivl relevant at du efterser tidshorisonten for levering på borsliber. Masser af firmaer på nettet stiller garanti om billig 1 hverdags levering på utallige varer, der dog står og falder med at ordren laves forinden et fastsat klokkeslæt.
2Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af et lovbud, der hjælper dig som kunde overfor fup internet selskaber. Alternativt burde du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du agter at afbetale pengene over et længere tidsrum.
3Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det burde være en tilkendegivelse af at internet webshoppen retter sig efter de opstillede regler, tillige med at e-shoppen ofte efterses af fagmænd der forstår de gældende vilkår. Før folk køber billige borsliber på en netshop behøver de for at være sikker gennemløbe deres vilkår.
4Det er temmelig fleksibelt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige borsliber på tværs af online outlets, og på grund af dette præsterer de fleste firmaer på nettet fragt uden beregning. Det kan dog immervæk blive gavnligt at eftergå et par internet handler efter billige priser før du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at opnå den laveste pris.
5Størstedelen af internet shops giver heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmodeller til borsliber. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Leveringstypen er altså temmelig problemfri, og typisk ligeledes den mest letkøbte løsning til levering.
6Nogle online shops frembyder billig fragt på borsliber, men i reglen er det påkrævet at der handles for en konkret sum. Alternativt skulle du gribe den mest billige fragttype, der i mange tilfælde er at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden er jævnligt også ualmindeligt problemfri. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid være at du selv henter varerne.
7Trustpilot forærer dig rigtig ærlige muligheder for at tyde ret mange øvrige kunders domme og af den grund rekommanderer vi, at du betragter internet firmaets vurderinger inden du handler billige borsliber online. Facebook genererer også absolut fortræffelige metoder til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed.
8Før nogen shopper billige borsliber på en webbutik bør de uden tvivl sætte sig ind i webshoppens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. I øvrigt foreslåes det at du er opmærksom på de fundamentale retningslinjer der har betydning for købet af billige borsliber online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet selskabet benytter.
9Den billigste leveringstype vil til enhver tid være at hente pakken selv, men det står og falder med at du er nær online butikkens hjemsted. Den fragtform er selvfølgelig ualmindeligt aktuel ifald vi står og skal bruge borsliber fluks. Alternativt så sikrer nogle internet firmaer levering uden beregning, men undertiden kræves det at der aftages for et konkret beløb.