Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PF - 230 V
8.166 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS160L 230V
8.495 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 400 V
9.450 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS200S 230V
13.995 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 230 V
9.450 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PF - 400 V
8.166 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser T 1300 E
66.366 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS200SF 230V
22.749 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 230 V
7.529 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS200 230V
12.749 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS160L 400V
8.495 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 400 V
7.529 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser T 1300
55.088 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS300SP
34.995 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS300SFP
43.995 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser T 650
10.997 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et bredt sortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot bordfræser.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
For en del er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan give tips og tricks til valg af bordfræser.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne selv. Det er i høj grad et alternativ i de store byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige bordfræser hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du må vide hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger varer fra flere nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af bordfræser online.
De kendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og derigennem har flertallet mulighed for at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Takket være dette kan du overveje at undgå fragtomkostningen, og samtidig hente varerne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du få endnu mere konstruktiv service fra nogle som er eksperter i netop bordfræser.
Flertallet af små butikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller bordfræser online fra deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder
bordfræser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

bordfræser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

bordfræser silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

bordfræser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at have en struktureret arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende nummerorden. Vær skarp idet du udarbejder din arbejdsplan.
2Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner i tilfælde med svære byggeprojekter, og på grund af det er det vigtigt at der er afsat rimelig plads i kalenderen, således at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
3For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du løbende undersøge vejrprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du vil i gang med dit vigtige projekt.
4Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det vil være behjælpeligt at kortlægge samtlige udgifter, og herefter gennemgå online tilbud på dem én og én.
5Du har adgang til alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube faciliterer ekstremt meget anvendelig info, ikke mindst såfremt man leder på engelsk.
6Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt inden du går til værks med arbejdet. Du har fordel af at lave en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og derefter eftergå hver eneste ting, med øje for at du er overbevist om at du har husket det hele.
7Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få ifald ombygningen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer planeten.
8Man må aldrig undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være vigtigt at have værktøjet klar til brug før du begynder på dit byggeprojekt. Husk også at tage højde for disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
9Før du starter arbejdet er det højst betydningsfuldt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Du skal ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på eventuelle skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er krævende projekter. Store projekter kræver flere mennesker. Desuden vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
12Husk at vurdere om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagperson til dele af arbejdet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagperson er det lukrativt at tage imod forslag fra flere firmaer.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er smartest?

De fleste byggecentre frembyder i øjeblikket diverse billige leveringsudgaver til bordfræser. En favorit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre lige når det passer dig. Leveringstypen er jo super nem, og endda tilmed den mest billige form for fragt.

Du kan omvendt foretrække at få produkterne sendt til din bopæl eller til når du er på job. Fragttypen viser sig som regel en kende mere pebret, men endvidere i høj grad overkommelig med bordfræser online. Den mest betalelige fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du er i nærheden af online forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på bordfræser er selvfølgelig særligt betydningsfuld hvis man mangler dine nye produkter med det samme, så derfor er det rigtig centralt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved bordfræser. De fleste e-handler – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen gennemføres tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt betjent før medarbejderne har fri.

Visse internet forhandlere frembyder gratis levering på bordfræser online, men i mange tilfælde afkræver det at du handler for en konkret sum. Desuden kan man overveje den mest betalelige leveringsmanér, der ofte er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

De største netshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig bordfræser online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Bygma. De yder fx klik-og-hent på bordfræser i disse byer:

Hillerød, Rønne, Nykøbing Falster, Ølstykke, Gladsaxe, Allerød, Næstved, Odense, Hobro, Randers, Åbyhøj, Slagelse, Aalborg, Frederikssund, Ballerup, Hedehusene, Ikast, Haderslev, Charlottenlund, Vanløse, Esbjerg, Frederikshavn, Rudersdal, Ishøj, København, Brøndby, Middelfart, Taastrup, Holbæk, Gentofte, Nørresundby, Albertslund, Vallensbæk, Viborg, Hvidovre, Stenløse, Kalundborg, Aabenraa, Herning, Højbjerg, Greve, Dragør, Birkerød, Grenaa, Vejle, Aarhus, Hedensted, Lystrup, Søborg, Rødovre, Valby, Hjørring, Glostrup, Varde, Nærum, Køge, Brabrand, Skanderborg, Skive, Korsør, Vordingborg, Lillerød, Horsens, Jyllinge, Kolding, Tilst, Farum, Nakskov, Odder, Fredericia, Frederiksværk, Svendborg, Sønderborg, Helsingør, Værløse, Risskov, Solrød Strand, Frederiksberg, Ringsted, Thisted, Herlev, Kokkedal, Brønshøj, Tårnby, Roskilde, Virum, Struer, Holstebro, Hørsholm, Lyngby, Silkeborg, Brønderslev, Nyborg, og Haslev, .

Afhentning ift. bordfræser er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når vi ser på søgedata bliver det markant, at online shoppere typisk søger efter bl.a. køb bordfræser og billig bordfræser. Foruden dette ser man typisk internet shoppere efterspørge blandt andet bordfræser priser, bordfræser tilbud samt bordfræser online, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Den bedste pris på bordfræser

Det er i dag ret ukompliceret for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige bordfræser online i blandt forskellige internet forretninger, og derved har flere e-firmaer ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på bordfræser en hel del, og i øvrigt yde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid blive nyttigt at tjekke en række e-forhandlere efter tilbud og udsalg på bordfræser online inden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at få den billigste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Man skal lige meget hvad være årvågen med, at ifald en internet webshop frembyder billige bordfræser online til salg for en pris der er overordentlig overkommelig, så burde det undertiden være en indikator for en snydagtig internet virksomhed. Køb med kort er på den anden side en del af et regelsæt, som støtter folk imod fup e-forretninger.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at dække beløbet til bordfræser ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne står det klart, at folk ofte søger efter eksempelvis billig bordfræser og bordfræser priser. Derudover oplever man som regel folk lede efter bl.a. bordfræser tilbud, bordfræser online og køb bordfræser.

Udforsk tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder egentlig relevante løsninger til at eksaminere en hel del tidligere kunders kritik og af den grund anbefaler vi, at du studerer online shoppens anmeldelser forud for at du shopper billige bordfræser online.

Facebook resulterer i desuden en lang række fornemme løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden ses faktisk internet handler som tilbyder folk at udforme en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan tages i brug til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk handler billige bordfræser online i en internet virksomhed kunne de sådan set læse dens regler, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, siden det kan være et bevis på at internet firmaet forsvarer de opstillede regler, samt at e-forretningen rutinemæssigt revideres af sagkyndige der har megen viden om bestemmelserne på området.

Dette er desuden din anledning til en hjælpende hånd, når du udsættes for besvær i forbindelse med din shopping med bordfræser. Foruden dette foreslåes det at kunden er hensynstagende til de mest relevante bestemmelser gældende for købet af bordfræser online, som fx hvilken ombytningsret forretningen benytter.

Her er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvittering, således man når som helst kan eftervise bestillingen af bordfræser, uagtet om man har bestilt fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen eller Bygma.

Christian K gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Morten gav 4 stjerner

Alt ok

Per G gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Hans M gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være usædvanlig ukompliceret for os alle at sammenligne priser online på billige bordfræser på tværs af online selskaber, og så garanterer en hel del internet forretninger i Danmark portofri levering. Derfor kan det immervæk vise sig gavnligt at kigge forbi et par netbutikker efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
2Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af et regulativ, som garanterer os overfor uægte online webshops. Som en anden løsning bør du overveje et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du agter at dække omkostningerne over flere uger.
3Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet shoppens bopæl. Den leveringsløsning kan være rigtig relevant i tilfælde af at man har brug for bordfræser om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle få internet selskaber portofri fragt, men i mange tilfælde er det påkrævet at der handles for en fastsat pris.
4Vi går generelt ind for at se hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er et signal om at internet webshoppen overholder de opstillede regler, tillige med at virksomheden tit føres tilsyn med af specialister som behersker reglerne. Inden folk shopper billige bordfræser i en butik på nettet behøver man sådan set have øje for netbutikkens forretningsvilkår.
5Trustpilot forærer dig forholdsvis solide muligheder for at eftergå en lang række nuværende køberes ratings og derfor er det fornuftigt, at du besigtiger e-handlens ratings inden du shopper billige bordfræser online. Facebook leverer lige så vel temmelig relevante løsninger til at få indsigt i e-handlens troværdighed.
6Forinden folk shopper billige bordfræser på en netbutik kan de helt sikkert gennemgå butikkens handelsbetingelser, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende. Ydermere anbefaler vi at kunden er obs på de mest relevante betingelser i forbindelse med købet af billige bordfræser online, fx hvilken byttepolitik forretningen tilsikrer.
7En hel del internet forhandlere garanterer fragt uden omkostninger på bordfræser, men undertiden kun når man indkøber for et præcist beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest betalelige fragtmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtformen viser sig undertiden desuden meget smertefri. Den mest billige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
8Mange internet selskaber udlover i vore dage alverdens billige leveringsmetoder til bordfræser. En favorit iblandt mange er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt mange gange ligeledes den billigste leveringsmodel.
9Leveringstiden kan være temmelig udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge dine nye varer inden for få dage, så i det øjemed er det sandelig på sin plads at vi studerer leveringstiden ved bordfræser. Flere online butikker byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men glem ikke at det er påkrævet at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt.