Jeg har fundet 9 webshops der sælger bondesten, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 bondesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: slået kant grå rødmix gråmix

Størrelser: 9 cm 8 cm 7 cm 10 cm 6 cm 5 cm

Brands: RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige bondesten hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover blot bondesten.
For mange er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring bondesten.
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder varer fra alle mulige nichebutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af bondesten online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og af den grund har du adgang til at handle online og hente materialerne personligt. Som følge af det kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Altså bør du forvente endnu mere indsigtsfuld hjælp fra mennesker som er specialister i netop bondesten.
Flertallet af specialiserede netbutikker er små firmaer, som tit drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du køber bondesten online hos dem.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

bondesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

bondesten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

bondesten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

bondesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med ret så meget udbytterig viden, i særlig grad forudsat at man kigger på engelsk.
2Potentielt kan det blive aktuelt at du har de relevante materialer parat forud for at du igangsætter projektet. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel note hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når det kommer til krævende ombygninger. Omfattende ombygninger gør krav på flere folk. Ydermere må det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4Man vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Det er erstatteligt at du har det tilgængeligt forinden du starter byggeriet. Du bør huske at inkludere disse udgiftsposter i byggeriets budget.
5Det er muligt at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få hvis renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
6Du bør regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde investere i hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Ifald du ønsker hjælp fra en professionel er det fornuftigt at få forslag fra en håndfuld selskaber.
7For opgaver udenfor har vejret en stor rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt kigge på vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel begynder at regne når du lige vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
8Der viser sig jævnligt pludselige problematikker i forbindelse med svære byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at have tid nok til det.
9Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej påklædning herunder arbejdssko der sikrer dig mod mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, især hvis du ikke køber professionel hjælp.
10Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at liste en klar køreplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af arbejdsplanen.
12I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør tjekke eventuelle tilbud på dem én efter én.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Størstedelen af e-butikker foreslår i vore dage et hav af forskellige billige metoder til levering til bondesten. En af dem der er mest anvendt er efterhånden udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig særdeles nem, samt endda ydermere den prisbilligste type af levering.

Du bør ydermere vælge at bestille levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver beklageligvis en tand mere bekostelig, men omvendt virkelig bekvem med bondesten online. Den prisbilligste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du lever med kort afstand til internet shoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på bondesten kan være yderst vital forudsat vi behøver varen med det samme, så derfor er det jo centralt at du ser den anslåede leveringsdato på bondesten. Adskillige shops på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer online, men glem ikke at det afhænger af at ordren aflægges inden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ud af døren forinden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle online selskaber garanterer levering uden gebyr på bondesten online, men ofte kun såfremt du aftager for en bestemt sum. Alternativt må du udse dig den mest letkøbte mulighed for levering, som typisk vil blive at få dem til at levere ordren til et udleveringssted.

En række netshops tildeler klik-og-hent hvor man handler billig bondesten online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af bondesten i disse områder:

Vordingborg, Hjørring, Varde, Brøndby, Vanløse, Hobro, Glostrup, Struer, Aabenraa, Ballerup, Virum, Herlev, Hvidovre, Hedensted, Kalundborg, Rønne, Albertslund, Skive, Greve, Brønshøj, Risskov, Hørsholm, Valby, Odder, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Solrød Strand, Roskilde, Gentofte, Frederikshavn, Odense, Silkeborg, Ringsted, Kolding, Birkerød, Brønderslev, Stenløse, Viborg, Helsingør, Køge, Hillerød, Åbyhøj, Aalborg, Ikast, Fredericia, Herning, Korsør, Brabrand, Tårnby, Grenaa, Slagelse, Nakskov, Holbæk, Svendborg, Haslev, Thisted, Ishøj, Rudersdal, Tilst, Haderslev, Horsens, Jyllinge, Sønderborg, Allerød, Middelfart, Kokkedal, Frederiksberg, Lillerød, Esbjerg, Holstebro, Rødovre, Værløse, Frederiksværk, Vejle, Lystrup, Ølstykke, Skanderborg, Højbjerg, Nyborg, Næstved, Randers, Lyngby, Vallensbæk, København, Farum, Dragør, Hedehusene, Taastrup, Aarhus, Nørresundby, Søborg, Nærum, og Frederikssund, .

Klik-og-hent for bondesten er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger fx køb bondesten og bondesten online. Man ser derudover typisk netshoppere kigge efter eksempelvis bondesten priser, billig bondesten samt bondesten tilbud, foruden de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Gode priser på bondesten

Det er i dag ekstremt ligetil for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige bondesten online hos diverse internet outlets, og derfor har massevis af online forhandlere været tvunget til at stampe salgspriserne på bondesten helt i bund, og derudover frembyde levering uden beregning.

Det kan imidlertid vise sig lønnende at kontrollere visse e-handler efter udsalg og tilbud på bondesten online forud for at du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Man skal bare være opmærksom på, at såfremt en online forretning udlover billige bondesten online for en pris som kan virke enormt gunstig, er det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte internet butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under en forordning, som værner dig som køber overfor falske netshops.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare omkostningerne til bondesten over tid. Det tilbydes ofte i specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på data står det markant, at mennesker ofte efterspørger blandt andet bondesten online og bondesten tilbud. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter fx bondesten priser, billig bondesten samt køb bondesten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg bondesten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

SUPER” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: grå slået kant rødmix gråmix

Størrelser: 8 cm 6 cm 7 cm 9 cm 10 cm 5 cm

Brands: IBF RBR

Gennemsøg tidligere brugeres ratings

Trustpilot giver dig adskillige fantastiske chancer for at kontrollere en stor gruppe tidligere kunders vurderinger og på grund af dette anbefales det, at du evaluerer e-butikkens kritik forud for at du placerer din ordre på billige bondesten online.

Facebook frembyder derudover relativt gode muligheder for at få indblik i e-forretningens troværdighed. Tilmed møder vi faktisk internet selskaber som tilbyder kunderne at nedfælde en vurdering af ordreforløbet, som også bør udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige bondesten online hos en netshop burde man i virkeligheden have øje for e-shoppens handelsbetingelser, men det er ofte ikke videre interessant, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, grundet at det typisk er en antydning af at internet butikken accepterer den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken rutinemæssigt besøges af sagkyndige der kender reglerne på området.

Det giver dig anledning til støtte, hvis du bliver udsat for dilemmaer ved dit indkøb af bondesten. Ligeledes kan det anbefales at du er obs på de mest vedkommende vedtægter i forbindelse med bestillingen af bondesten online, som fx hvilken bytteret internet selskabet lover.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man permanent gemmer ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af bondesten, uagtet om man shopper fra Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix eller Davidsen.

Hanne G gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Jette L gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Ole F gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Jens gav 4 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til internetshopping
1Fragtperioden er selvfølgelig vældig væsentlig i tilfælde af at du har behov for pakken straks, så i det øjemed er det ret fornuftigt at du besigtiger den anslåede leveringstid for bondesten. Adskillige internet forhandlere annoncerer billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men husk at det tager udgangspunkt i at ordren lægges forinden et fast tidspunkt.
2En del online outlets udlover nu alverdens billige former for levering til bondesten. En af de mest anvendte er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Den er nemlig ultra smertefri, og oftest endda den mest prisbevidste leveringsmulighed.
3Det er efterhånden temmelig problemfrit for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige bondesten på diverse internet foretagender, og til gengæld yder langt de fleste e-forhandlere portofri levering. Det kan imidlertid blive fordelagtigt at besigtige diverse firmaer på nettet efter rabat og tilbud inden du shopper, således at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
4Visse netshops sikrer fragt uden gebyr på bondesten, men i mange tilfælde er det forudsat at man aftager for en fastsat sum. Alternativt kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop. Fragttypen bliver jævnligt lige så vel ultra problemfri. Den prisbilligste metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
5Trustpilot præsterer faktisk gode genveje til at kontrollere diverse tidligere brugeres oplevelser og herved kan det være til hjælp, at du sonderer e-butikkens vurderinger forud for at du handler billige bondesten online. Facebook frembyder ydermere ultra fine chancer for at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed.
6Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en anordning, som bistår køber imod svindlende online virksomheder. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at honorere pengene over en længere periode.
7Den billigste mulighed for levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed er betinget af at du befinder dig tæt på internet forretningens bopæl. Den leveringsmodel kan vise sig at være ret så essentiel om du har brug for bondesten lige om lidt. Alternativt så lover flere internet selskaber fragt uden gebyr, men ofte er det under forudsætning af at der aftages for et bestemt beløb.
8Forinden folk handler billige bondesten på en forhandler på nettet burde de utvivlsomt få overblik over netshoppens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig spændende. Ydermere foreslår vi at køberen er vaks omkring de mest aktuelle retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige bondesten online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik netshoppen tilsikrer.
9Vi tilråder generelt at granske hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en tryghed om at e-shoppen forsvarer de danske regler, og at butikken løbende ses til af sagkyndige som mestrer de gældende love. Inden folk handler billige bondesten hos en internet forhandler kunne de reelt kigge på deres forretningsaftale.