Husejeren.dk

Bøjlegreb

Bøjlegreb T SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Læs mere
Bøjlegreb Bue Alu - 128 mm, 2 stk
80 kr.
Læs mere
Bøjlegreb U SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Læs mere
Bøjlegreb Bue SS - 96 mm, 2 stk.
40 kr.
Læs mere
Bøjlegreb Bue Alu - 96 mm, 2 stk.
70 kr.
Læs mere
Bøjlegreb Bue SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Læs mere
Bøjlegreb T-SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Læs mere
Bøjlegreb Flad bue SS - 128 mm, 2 stk.
45 kr.
Læs mere
Bøjlegreb U SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Læs mere
Bøjlegreb Flad bue SS - 96 mm, 2 stk
40 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du læse byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere om det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare bøjlegreb.
For en del er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du får hjælp til valg af bøjlegreb.
Der er forskel på salgspriserne på billige bøjlegreb hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, og andre giver service. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
Såfremt du vil have produkterne med det samme eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og hermed har de fleste tilbuddet om at handle online og hente materialerne selv. I kraft af det er der mulighed for at undvære fragten, og sågar få produkterne nu og her.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af bøjlegreb online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af online nichebutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at købe bøjlegreb online hos dem.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du forvente endnu mere nyttig rådgivning fra mennesker der er specialister i lige præcis bøjlegreb.
Danmarks største byggemarkeder
bøjlegreb harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

bøjlegreb jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bøjlegreb bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

bøjlegreb silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af mere end 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør regne på om projektet er et du kan klare selv, eller du må hente hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
2I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det vil være fordelagtigt at nedfærdige samtlige omkostninger, og efterfølgende finde frem til prisen på dem enkeltvis.
3Du må ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som beskytter dig mod mulige risici. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4Det anbefales at spørge om assistance til arbejdet, navnlig når det kommer til krævende projekter. Enkelte ting skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
5Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til byggerier. Det gives ifald renoveringen er godt for miljøet. Bidraget betinger at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
6Man må nødig fattes værktøj. Det er meningsfuldt at have værktøjet klar når du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover en fordel at inkludere de tilhørende omkostninger i budgettet.
7Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube supporterer dig med enormt meget gavnlig oplysning, specielt forudsat at du kigger på engelsk.
8Det vil vise sig meningsgivende at du har de relevante bygningsmaterialer parat på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du kunne notere en punktforms note hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, med øje for at du er sikker på at alt er på sin plads.
9Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en strømlinet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder oversigten.
10Inden du indleder byggeriet kan det vise sig aldeles essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
11For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således bør du regelmæssigt undersøge vejrudsigten lige før byggeriets start, så du slipper for at det pludselig starter med at stå ned i stænger når du lige er startet på det krævende byggeprojekt.
12Der kommer som regel uventede problemer i forbindelse med krævende projekter, og følgelig vil det være meningsfuldt at man afsætter god tid i planen, som er vigtigt for at man er overbevist om at have tid nok til det.
De mest populære byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er temmelig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En del byggemarkeder yder i dag en række forskellige billige leveringsmåder til bøjlegreb. Det mest populære er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du selv kan hente dine produkter når du har lyst. Fragttypen er nemlig ekstremt gnidningsløs, og oftest derudover den prisbilligste fragtmulighed.

Du kunne lige så vel planlægge at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Leveringstypen bliver gennemsnitligt en tak mindre billig, men desuden i høj grad fleksibel ved køb af bøjlegreb online. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du befinder dig nærved internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på bøjlegreb er yderst central forudsat man skal bruge produktet lige om lidt, og herved er det aldeles aktuelt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved bøjlegreb. Masser af internet foretagender – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at ordren gennemføres før et bestemt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ud af døren inden personalet drager hjemad.

Nogle få internet virksomheder byder på fri fragt på bøjlegreb online, men tit er det forbeholdt når man handler for en bestemt sum. Som alternativ kan du udse dig den mest letkøbte leveringsmanér, som gerne vil blive at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

En række netshops giver afhentning hvor man bestiller billig bøjlegreb hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på bøjlegreb i følgende byer:

Hørsholm, Thisted, Charlottenlund, Haslev, Kolding, Slagelse, Nyborg, Middelfart, Vanløse, Helsingør, Nørresundby, Sønderborg, Odense, Frederiksberg, Glostrup, Haderslev, Hobro, Rudersdal, Herning, Aalborg, Hvidovre, Korsør, Aarhus, Ikast, Aabenraa, Birkerød, Nærum, Vallensbæk, Solrød Strand, Varde, København, Lyngby, Hillerød, Vordingborg, Søborg, Silkeborg, Ølstykke, Rønne, Svendborg, Lystrup, Odder, Gentofte, Skive, Brabrand, Hedehusene, Ishøj, Åbyhøj, Taastrup, Lillerød, Randers, Jyllinge, Greve, Holstebro, Dragør, Tilst, Virum, Ringsted, Brønshøj, Værløse, Vejle, Brønderslev, Ballerup, Struer, Tårnby, Roskilde, Stenløse, Horsens, Esbjerg, Gladsaxe, Højbjerg, Frederiksværk, Albertslund, Kalundborg, Brøndby, Herlev, Holbæk, Risskov, Hjørring, Nakskov, Viborg, Allerød, Kokkedal, Rødovre, Valby, Frederikshavn, Næstved, Hedensted, Fredericia, Skanderborg, Køge, Frederikssund, Farum, Nykøbing Falster, og Grenaa, .

Click-and-collect for bøjlegreb er en mulighed i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland).

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger bl.a. bøjlegreb tilbud og bøjlegreb priser. Vi ser derudover typisk folk efterspørge blandt andet billig bøjlegreb, køb bøjlegreb og bøjlegreb online, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Få den bedste pris på bøjlegreb

Det er efterhånden ualmindeligt enkelt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige bøjlegreb online på forskellige outlets på nettet, og derved har langt de fleste internet foretagender set sig tvunget til at formindske salgspriserne på bøjlegreb betydeligt, og i øvrigt tilbyde gratis levering.

Til gengæld kan det alligevel vise sig indbringende at efterprøve flere internet forretninger efter udsalg og tilbud på bøjlegreb online før du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Man skal blot være klar over, at såfremt en shop udbyder billige bøjlegreb online til salg for en pris der kan ses som utopisk tiltalende, så bør det undertiden være et bevis på en fup online butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en regel, der dækker køber overfor snydagtige e-forretninger.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at afbetale pengene til bøjlegreb ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Når der ses på data er det klart, at netshoppere tit søger bl.a. bøjlegreb priser og køb bøjlegreb. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge efter blandt andet bøjlegreb online, billig bøjlegreb og bøjlegreb tilbud.

Kig på nuværende kunders erfaringer

Trustpilot tilbyder immervæk tiltalende muligheder for at finde ud af en stor gruppe andre køberes erfaringer og på grund af dette tilrådes det, at du gennemsøger e-forretningens omtaler før du placerer din ordre på billige bøjlegreb online.

Facebook medfører lignende evigt passende løsninger til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk internet webshops hvor kunder kan registrere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige bøjlegreb online i en netbutik kan man for at være på den sikre side tage stilling til shoppens forretningsaftale, dog er det for det meste et omfattende projekt, særligt med de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

En anden mulighed kunne måske være at granske om e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det generelt er en tilkendegivelse af at e-handlen efterfølger gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren rutinemæssigt evalueres af jurister som behersker reglementet på området.

Dette er desuden en god anledning til support, såfremt du oplever udfordringer ved dit køb af bøjlegreb. Dertil er det at foretrække at du er sat ind i de mest relevante reglementer der kan influere på købet af bøjlegreb online, eksempelvis den ombytningsrettighed webshoppen har.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man stadig beholder ens ordrekvittering, således man når som helst kan vidne om sit køb af bøjlegreb, ligegyldig om man bestiller hos 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller XL-Byg.

Erik gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Søren gav 4 stjerner

Har handlet der før

Mette Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Thomas Rasmussen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en vedtægt, der begunstiger dig som køber overfor snydagtige online outlets. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale pengene ude i fremtiden.
2Det er jo efterhånden særdeles fremkommeligt for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige bøjlegreb hos diverse online shops, og på grund af dette præsterer flere netbutikker fragt uden betaling. Derfor kan det imidlertid blive udbytterigt at checke et par webbutikker efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
3Masser af forretninger på nettet frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsformer til bøjlegreb. Det mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente varerne når du har tid. Leveringsmetoden er altså rigtig bekvem, og ofte tilmed den billigste leveringsudgave.
4Enkelte online varehuse sikrer levering uden betaling på bøjlegreb, men oftest kræver det at der erhverves for en fastsat pris. Derudover skulle man snuppe den prisbilligste fragtform, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver i regelen lige så vel yderst let. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
5Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig vital ifald du skal bruge din ordre om få sekunder, så med det formål er det selvfølgelig på sin plads at du efterser tidshorisonten for levering på bøjlegreb. En stor portion online varehuse garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen placeres inden et aftalt tidspunkt.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en indikator for at e-forretningen efterfølger de officielle danske regler, foruden at online butikken nu og da revideres af jurister som mestrer de gældende regler. Før folk handler billige bøjlegreb i en netshop burde de faktisk skimme webbutikkens handelsbetingelser.
7Før folk handler billige bøjlegreb på en internet virksomhed kunne man sådan set granske deres forretningsaftale, det er dog gerne et tidskrævende projekt. Tilsvarende stiller vi forslag om at man er på vagt for de mest centrale bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige bøjlegreb online, fx den returret webshoppen anvender.
8Trustpilot byder på ret tiltalende chancer for at verificere ret mange andre forbrugeres iagttagelser og herved rekommanderer vi, at du eksaminerer e-butikkens omtaler forinden du handler billige bøjlegreb online. Facebook præsterer lignende ganske stabile genveje til at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
9Den mest letkøbte løsning til levering vil altid være selv at hente pakken, men det beroer på at du befinder dig i kort afstand af online virksomhedens hjemsted. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ret relevant om man står og skal bruge bøjlegreb om et øjeblik. Alternativt så frembyder flere online forhandlere gratis fragt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du handler for et fastsat beløb.