Husejeren.dk

Bloknøgle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal kende de regler der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende forretningens regningslinjer.
Der vil være forskel på prisen på billige bloknøgle fra webshop til webshop. En del satser på billige priser, og andre fokuserer på kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For nogle er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af bloknøgle.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot bloknøgle.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne selv. Dette er især et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra talrige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af bloknøgle online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har flertallet chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker producerer selv produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du få bedre priser.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem vil du modtage super konstruktiv vejledning fra mennesker med specialistviden i netop bloknøgle.
Forskellige niche netbutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at handle bloknøgle online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

bloknøgle harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bloknøgle jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

bloknøgle bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

bloknøgle silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må for alt i verden ikke undvære grej. Typisk kan det vise sig yderst relevant at du har værktøjet klar til brug idet du tager fat på arbejdet. Du bør huske at indregne de tilhørende udgifter i budgettet.
2For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund skal du regelmæssigt lægge mærke til prognosen for vejret lige før byggeprojektet, så det ikke mod forventning starter med at regne når du netop står midt i det omfattende projekt.
3Planlægning vil være vejen til succes med dit arbejde. Du kunne overveje at have en effektiv handlingsplan, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din strategi.
4Typisk vil det være afgørende at lave et regnskab for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være rationelt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan indsamle prisen på dem hver især.
5I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at renoveringen har betydning for naturen.
6Forud for at du opstarter byggeprojektet må det være ret meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Det kan være til god gavn at få hjælp til byggeprocessen, især i tilfælde af store byggeprocesser. Flere byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
8Måske kan det blive betydningsfuldt at have alle byggematerialer handlet ind inden du starter byggeprocessen. Du bør udarbejde en hurtig note som samler det som er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at alt er som det skal være.
9Husk at kalkulere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan fremskaffe assistance fra en professionel til noget af projektet. Ifald du køber professionel assistance kunne det være en god idé at få tilbud fra forskellige leverandører.
10Der kommer som regel overraskende problematikker i tilfælde med svære opgaver, og altså kan det være essentielt at der er afsat betragtelig plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
11Der kan findes en hel række artikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube supporterer dig med en masse brugbar info, specielt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
12Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så husk beklædning bl.a. arbejdssko der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En stor portion firmaer på nettet foreslår heldigvis en hel del forskellige billige fragtløsninger til bloknøgle. En af de mest benyttede er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig særligt fleksibel, og tit også den billigste fragtløsning.

Du kunne ligeledes prøve at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver ofte lidt mere pebret, men endda rigtig smertefri ved køb af bloknøgle online. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som desværre nødvendiggør at du opholder dig nærved internet firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på bloknøgle kan i nogle tilfælde være ret så bestemmende om man mangler produkterne om få sekunder, så derfor er det selvfølgelig på sin plads at vi gransker det forventede leveringstidspunkt på bloknøgle. Temmelig mange internet firmaer – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags levering på flere varer online, der dog er forudsat at transaktionen realiseres før et bestemt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen pakket inden de lageransatte drager hjemad.

En hel del internet virksomheder sikrer fragtfri levering på bloknøgle online, men tit under forudsætning af at du køber for et bestemt beløb. I øvrigt bør man udse dig den prisbilligste form for fragt, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

Masser af byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig bloknøgle online men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af bloknøgle i følgende byer:

Vallensbæk, Nærum, Middelfart, Haderslev, Brønshøj, Roskilde, Svendborg, Holstebro, Hobro, Grenaa, København, Hedensted, Greve, Lyngby, Frederiksberg, Ringsted, Rudersdal, Søborg, Hedehusene, Ishøj, Brønderslev, Kokkedal, Varde, Frederikssund, Rønne, Dragør, Frederikshavn, Hvidovre, Esbjerg, Risskov, Silkeborg, Hørsholm, Kolding, Næstved, Odder, Nyborg, Gladsaxe, Helsingør, Charlottenlund, Birkerød, Hjørring, Hillerød, Haslev, Korsør, Jyllinge, Lillerød, Vanløse, Ølstykke, Tilst, Skanderborg, Struer, Kalundborg, Åbyhøj, Frederiksværk, Nørresundby, Glostrup, Vordingborg, Aalborg, Lystrup, Rødovre, Stenløse, Vejle, Gentofte, Horsens, Holbæk, Slagelse, Tårnby, Køge, Aabenraa, Valby, Viborg, Aarhus, Brøndby, Højbjerg, Thisted, Virum, Herlev, Værløse, Nykøbing Falster, Skive, Ikast, Allerød, Farum, Odense, Sønderborg, Albertslund, Fredericia, Ballerup, Randers, Solrød Strand, Nakskov, Herning, Brabrand, og Taastrup, .

Afhentning for bloknøgle er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved indkig i tallene står det klart, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis bloknøgle online og billig bloknøgle. Man ser desuden jævnligt internet shoppere søge fx bloknøgle tilbud, bloknøgle priser og køb bloknøgle, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Gode tilbud på bloknøgle

Det er i dag super uproblematisk for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige bloknøgle online hos forskellige e-firmaer, og til tak har flere internet virksomheder set sig nødsaget til at mindske priserne på bloknøgle markant, og ovenikøbet præstere portofri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive gunstigt at tjekke diverse netbutikker efter billige priser på bloknøgle online forud for at du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Du må dog være så påpasselig, at ifald en e-butik udlover billige bloknøgle online på tilbud til en pris som er grænseløst favorabel, så kunne det for det meste være en varsel om en fup butik. Handler med kort er på den anden side dækket ind under en lov, hvilket sikrer folk imod uægte internet varehuse.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at finansiere prisen på bloknøgle over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter for eksempel bloknøgle priser og bloknøgle online. Derudover oplever man tit internet shoppere søge bl.a. køb bloknøgle, billig bloknøgle samt bloknøgle tilbud.

Læs tidligere køberes oplevelser

Trustpilot indebærer stort set troværdige løsninger til at efterse ganske mange øvrige køberes kritik og af den grund er det fornuftigt, at du evaluerer e-firmaets anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige bloknøgle online.

Facebook fremskaffer tilsvarende ganske pæne muligheder for at få et kig ind i e-handlens troværdighed. Desuden møder vi en del forretninger på nettet hvor kunder kan notere en vurdering af deres køb, hvilket tilmed kan anvendes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige bloknøgle online i en internet webshop bør de når alt kommer til alt tage stilling til butikkens betingelser, dog er det ofte ikke særlig morsomt, især med de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kan være at tjekke hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, fordi det burde være et kendetegn for at internet webshoppen efterlever de officielle danske regler, tillige med at shoppen løbende vurderes af fagfolk som mestrer reglerne.

Desuden giver det dig genvej til at blive hjulpet, hvis du får vanskeligheder i processen med din shopping med bloknøgle. Ydermere stiller vi forslag om at kunden er obs på de mest relevante bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af bloknøgle online, som eksempelvis den returrettighed internet forhandleren lover.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man permanent sikrer sin faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af bloknøgle, uanset om man har bestilt ved Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix eller 10-4.

Mette gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Charlotte gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Helle gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Tina S gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online shopping
1Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af et lovbud, der hjælper os overfor fup internet handler. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afdrage regningen over et længere tidsrum.
2Trustpilot genererer fuldkommen relevante genveje til at eftersøge adskillige andre forbrugeres bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du besigtiger internet forhandlerens anmeldelser før du handler billige bloknøgle online. Facebook leverer derudover temmelig passelige chancer for at få indblik i webshoppens pålidelighed.
3En hel del webbutikker sikrer gebyrfri levering på bloknøgle, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du handler for et fastslået beløb. Alternativt kunne man foretrække den mest betalelige type af levering, som gerne er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtformen er som regel lige så vel ultra praktisk. Den mindst kostelige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
4Generelt slår vi et slag for at kigge om internet forhandleren er medlem af e-mærket, da det er et fingerpeg om at online shoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at webshoppen en gang i mellem overvåges af jurister som kender reglerne på området. Forinden folk bestiller billige bloknøgle i en webbutik kan man faktisk studere deres forretningsvilkår.
5De fleste internet firmaer tildeler heldigvis diverse forskellige billige leveringsløsninger til bloknøgle. Den mest moderne er i dag at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo rigtig hensigtsmæssig, samt typisk tilmed den billigste leveringsløsning.
6Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig nærved online virksomhedens arbejdslager. Den mulighed for fragt er naturligvis ret så betydningsfuld i tilfælde af at man har brug for bloknøgle fluks. Alternativt så præsterer en hel del firmaer på nettet levering uden beregning, men for det meste kræver det at man indkøber for en konkret sum.
7Inden folk bestiller billige bloknøgle i en e-handler kunne man de facto læse netbutikkens vilkår, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Tillige er det smart at køberen er omhyggelig omkring de primære bestemmelser der har indvirkning på handlen med billige bloknøgle online, som fx den returrettighed online webshoppen garanterer.
8Det er ret smertefrit for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige bloknøgle i blandt forskellige internet virksomheder, og med det motiv tilbyder adskillige internet webshops fragt uden gebyr. Det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at kigge forbi nogle forhandlere på nettet efter tilbud før du køber, så man er sikret at skaffe sig den mest betalelige pris.
9Fragttiden kan vise sig at være ret så afgørende forudsat man mangler produkterne om få sekunder, så af den grund er det tydeligvis klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid ved bloknøgle. Mange e-handler præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en række varer, hvilket dog er regnet ud fra at bestillingen placeres forud for et fast tidspunkt.