Husejeren.dk

Blokhøvl

Stanley blokhøvl 1-12-116
275 kr.
Læs mere
Stanley blokhøvl 1-12-020
429 kr.
Læs mere
Stanley blokhøvl 0-12-105
155 kr.
Læs mere
Blokhøvl 160 mm - høvlblad 45 mm
79 kr.
Læs mere
Blokhøvl & multirasp 140 x 40 mm
36 kr.
Læs mere
Blokhøvl & multirasp alu 140 x 40 mm
56 kr.
Læs mere
IRWIN Blokhøvl, sideindstilling 42x150mm
671 kr.
Læs mere
IRWIN Blokhøvl, 12.1/2 gr. 42x150mm
629 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige blokhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på lave priser, imens øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning til valg af blokhøvl.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør man læse firmaets betingelser.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt muligt i de store byggemarkeder.
Det er absolut utrolig relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggecentre sælger et stort produktudvalg, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot blokhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler produkter fra flere nicheshops, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af blokhøvl online.
De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og som følge af det har folk adgang til at handle online og fragte materialerne personligt. På grund af det kan du slippe for fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og velkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres varer, idet de ikke sælger andet. Pga. dette bør du få mere informativ vejledning fra nogle med ekspertviden i netop blokhøvl.
En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
Hovedparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber blokhøvl online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

blokhøvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

blokhøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

blokhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

blokhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer som regel uforudsigelige udfordringer i forbindelse med svære byggeprojekter, og altså vil det være betydningsfuldt at man afsætter god nok tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
2I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde af at renoveringen er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
3For udendørs projekter kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette kan du tit holde øje med udsigten ift. vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde dit krævende projekt.
4Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Tit kan det være strategisk at du har det klar til brug inden du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere de her udgifter i byggeriets regnskab.
5Det kan overvejes hvorvidt projektet kan klares alene, eller du bør anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af det. Hvis du henter eksperthjælp er det normalt at lede efter tilbud fra flere foretagender.
6Godt forarbejde viser sig som metoden til succes med dit arbejde. Du skal lave en klar handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din agenda.
7Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne byggematerialer handlet ind før du igangsætter byggeriet. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms indkøbsliste som samler alt der skal bruges, og derefter gennemgå oversigten, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Forud for at du starter byggeprocessen kan det vise sig aldeles fundamentalt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som fx hjelm og sko som sikrer dig overfor potentielle skader. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
10Det bør overvejes at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Omfattende projekter behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
11Typisk vil det være afgørende at udarbejde et budget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive en fordel at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan søge sig frem til beløbet for dem enkeltvis.
12Du finder et stort udvalg af guides og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder konstruktiv information, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er rigtig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En stor portion internet webshops tilbyder i dag alverdens billige leveringsmodeller til blokhøvl. En der er meget anvendt er nu til dags pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo ret så ligetil, og oftest ydermere den mindst kostelige slags levering.

Du kan ydermere påtænke at få pakken leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver i regelen en kende mindre billig, men ligeledes virkelig uproblematisk med blokhøvl online. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog altid være selv at hente pakken, men den løsning beroer på at du lever lige ved e-firmaets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på blokhøvl er selvfølgelig usædvanlig essentiel i tilfælde af at man har behov for varerne om et øjeblik, og derfor er det relativt relevant at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved blokhøvl. Størstedelen af forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på massevis af produkter online, men det påkræver at der bestilles forud for et fastsat tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før pakkepersonalet drager hjemad.

Flere internet shops tilbyder fragt uden beregning på blokhøvl online, men oftest kun såfremt der aftages for en konkret sum. Derudover skal man foretrække den mest prisbevidste form for levering, som tit vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En lang række netbutikker frembyder click-and-collect hvor man køber billig blokhøvl online og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix. De giver blandt andet click-and-collect på blokhøvl i følgende områder:

Rødovre, Gladsaxe, Herlev, Tilst, Farum, Vanløse, Varde, Haderslev, Aarhus, Værløse, Solrød Strand, Kolding, Greve, Struer, Silkeborg, Hedehusene, Nørresundby, Allerød, Nyborg, Grenaa, Hørsholm, Frederikssund, Middelfart, Skive, Hvidovre, Frederiksværk, Højbjerg, Frederiksberg, Ballerup, Holstebro, Valby, Fredericia, Horsens, Aabenraa, Hjørring, Hedensted, Frederikshavn, Risskov, Herning, Esbjerg, Gentofte, Thisted, Nakskov, Vordingborg, Odense, Vejle, Albertslund, Jyllinge, Slagelse, Brabrand, Odder, Ringsted, Skanderborg, Næstved, Charlottenlund, Glostrup, Haslev, København, Brønshøj, Ølstykke, Ishøj, Taastrup, Brøndby, Kalundborg, Roskilde, Rønne, Virum, Holbæk, Dragør, Aalborg, Søborg, Nykøbing Falster, Korsør, Svendborg, Stenløse, Brønderslev, Lillerød, Køge, Helsingør, Sønderborg, Rudersdal, Lyngby, Birkerød, Tårnby, Hillerød, Randers, Ikast, Lystrup, Nærum, Åbyhøj, Kokkedal, Viborg, Vallensbæk, og Hobro, .

Afhentning af blokhøvl er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene er det klart, at online shoppere ofte efterspørger for eksempel køb blokhøvl og blokhøvl priser. Derudover oplever vi jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis blokhøvl online, billig blokhøvl samt blokhøvl tilbud, plus de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Spar penge på blokhøvl

Det er i dag i høj grad problemfrit for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige blokhøvl online hos forskellige e-forhandlere, og ergo har flertallet af webbutikker set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på blokhøvl voldsomt, og endda love billig levering.

Dog kan det til hver en tid blive indbringende at studere diverse internet webshops efter tilbud på blokhøvl online forud for at du køber, så du er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Man bør trods alt huske på, at i tilfælde af at en internet shop udlover billige blokhøvl online til salg for en pris som er besynderligt attraktiv, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en fup online shop. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, som beskytter dig som køber overfor snydagtige online butikker.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at betale pengene til blokhøvl i flere bidder. Det tilbydes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne står det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter blandt andet blokhøvl tilbud og blokhøvl online. Derudover ser vi typisk folk kigge efter for eksempel køb blokhøvl, blokhøvl priser og billig blokhøvl.

Kig på eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot fremskaffer ultra ønskværdige muligheder for at kortlægge forskellige andre køberes observationer og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer webbutikkens ratings før du færdiggør din shopping med billige blokhøvl online.

Facebook giver dig ligeledes uden sammenligning ærlige løsninger til at få en idé om webbutikkens troværdighed. Derudover møder vi endda butikker på nettet som tilbyder folk at offentliggøre en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde kan udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige blokhøvl online hos en butik kunne de for at være på den sikre side gennemlæse netshoppens forretningsaftale, dog er det ofte ikke super interessant, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne derfor være at granske hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været et signal om at internet firmaet opretholder de gældende danske regler, foruden at e-handlen lejlighedsvis gennemses af jurister som er indført i lovgivningen.

Det giver dig chance for støtte, hvis du får vanskeligheder ved din shopping med blokhøvl. Ligeså slår vi et slag for at du er obs på de mest vitale betingelser der influerer på købet af blokhøvl online, fx den ombytningspolitik shoppen tilsikrer.

I den relation er det desuden vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens faktura, således man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af blokhøvl, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma eller Stark.

Michael gav 5 stjerner

Det virker bare.

Per P gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Niels J gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Birthe gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 tips til online indkøb
1Det er jo efterhånden virkelig uproblematisk for internetbrugere at prissammenligne online på billige blokhøvl hos flere e-handler, og for det præsterer massevis af e-forhandlere gratis fragt. Derfor kan det immervæk blive indbringende at checke flere internet butikker efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at antage den billigste pris.
2Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, siden det generelt er en garanti for at e-forretningen respekterer de officielle regler, foruden at online shoppen nu og da vurderes af jurister som mestrer reglerne på området. Før nogen handler billige blokhøvl i en internet virksomhed kunne de egentlig se på webshoppens handelsvilkår.
3En række shops på nettet garanterer fragtfri levering på blokhøvl, men i de fleste tilfælde kun ifald der indkøbes for et præcist beløb. Ellers skal du vælge den mest betalelige metode til levering, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen bliver i regelen desuden ultra fremkommelig. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
4Inden folk handler billige blokhøvl på en online forretning kan de egentlig tage stilling til deres forretningsvilkår, det er dog normalt en omfattende opgave. Foruden dette anbefaler vi at du er på vagt for de mest aktuelle forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige blokhøvl online, fx hvilken returneringsret shoppen har.
5En række online selskaber foreslår i øjeblikket alverdens billige muligheder for levering til blokhøvl. Den mest anvendte er nu til dags levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså temmelig fremkommelig, og endda ydermere den billigste metode til levering.
6Antal dages levering er særdeles essentiel ifald du har behov for dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det helt væsentligt at vi tjekker tidshorisonten for levering for blokhøvl. En del outlets på nettet tilbyder billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, men vær opmærksom på at det er betinget af at ordren indsendes forud for et nøjagtigt tidspunkt.
7Den mest prisbevidste metode til levering vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som jo betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens lager. Den metode til levering er selvfølgelig usædvanlig bestemmende såfremt du behøver blokhøvl om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle enkelte online varehuse billig fragt, men typisk er det påkrævet at der bestilles for en konkret sum.
8Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en lov, der skærmer dig som køber imod falske internet virksomheder. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afdrage betalingen over et længere tidsrum.
9Trustpilot frembyder egentlig værdifulde chancer for at gøre dig bekendt med adskillige tidligere køberes synspunkter og af den grund er det klogt, at du betragter internet shoppens kritik før du shopper billige blokhøvl online. Facebook genererer lige så vel sådan set fine genveje til at få et kig ind i internet webshoppens popularitet.