Blød indretningen op med runde former

De fleste af os er nok rigtig gode til kassetænkning. Det kan have mange fordele, ikke mindst når det kommer til indretning. For det gør det nemt at skabe et hjem med plads til alting, når man ved, præcis på hvilke leder og kanter tingene skal stå. Men nogle gange kan det faktisk også blive lidt for meget. For selvom det kan have mange fordele, at indretningen bærer præg af lige linjer, så giver det ikke nødvendigvis det mest hyggelige hjem. Læs med her for nogle ideer til, hvordan du kan bløde indretningen op.

Vælg et rundt spisebord

Runde spiseborde kan være et godt møbel at udnytte, når du er træt af lige linjer i hjemmet. For du behøver ikke at gøre meget mere end det for at give køkkenet, spisestuen eller stuen et helt frisk pust.

Med runde spisebord vil du helt naturligt skabe en anden form for samlingspunkt. Når man sætter sig ved et rundt spisebord, vil man nemlig have mere fri til at sætte sig forskelligt. Det kan derudover også give mere anledning til at se hinanden i øjnene.

Dette kan altså være en simpel løsning på et hjem, der er blevet lidt for kantet.

Vælg runde stole

Også dine stole kan bruges til at skabe blødere former i hjemmet.

Du vil formentlig have flere slags stole i dit hjem. Måske har du både spisebordsstole, kontorstole og lænestole. Uanset typen er der gode muligheder for at vælge noget, der ikke bare har rene, lige linjer.

Med netop dette møbel kan du ikke bare skabe en indretning, der vil se mindre kantet ud. Du kan også få nogle møbler, som er mere behagelige at bruge. For med rundere former på dine stol vil der i virkeligheden være taget mere højde for kroppens former, hvilket betyder, at du ofte vil sidde bedre. Det kan altså have flere fordele.