Luna Blæsepistol ABG-PBP 1/4"
39 kr.
Læs mere
Metabo Trykluft-blæsepistol
110 kr.
Læs mere
Luna Blæsepistol AP/3
69 kr.
Læs mere
Metabo Blæsepistol BP 10
140 kr.
Læs mere
Metabo Trykluft-blæsepistol BPA 15
200 kr.
Læs mere
Cejn blæsepistol serie 208
135 kr.
Læs mere
Metabo Trykluft-blæsepistol BP 210
150 kr.
Læs mere
Cejn blæsepistol serie 210
310 kr.
Læs mere
Grunda Blæsepistol 300mm
40 kr.
Læs mere
Metabo Trykluft-blæsepistol BP 500
200 kr.
Læs mere
Grunda Blæsepistol 100mm
35 kr.
Læs mere
Blæsepistol med cykelnippel
174 kr.
Læs mere
Blæsepistol ANI 25 AN
100 kr.
Læs mere
Blæsepistol til trykluft
60 kr.
Læs mere
Blæsepistol til trykluft
70 kr.
Læs mere
Cejn Multi Flow 210 Blæsepistol
312 kr.
Læs mere
BP3 Blæsepistol med nippel - 500mm
213 kr.
Læs mere
Blæsepistol med boldnippel
199 kr.
Læs mere
Blæsepistol Cejn serie 208
145 kr.
Læs mere
BP1 Blæsepistol
124 kr.
Læs mere
Blæsepistol BP4 - 1000mm
225 kr.
Læs mere
METABO BLÆSEPISTOL BP 200
119 kr.
Læs mere
METABO BLÆSEPISTOL BP 500
159 kr.
Læs mere
METABO BLÆSEPISTOL BP 210
99 kr.
Læs mere
METABO BLÆSEPISTOL BPA 15 ALU
159 kr.
Læs mere
METABO BLÆSEPISTOL BP 10
89 kr.
Læs mere
METABO BLÆSEPISTOL BPA 15 S ALU
260 kr.
Læs mere
Rawlink Trykluft Blæsepistol Super
38 kr.
Læs mere
Rawlink Trykluft Blæsepistol
43 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot blæsepistol.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige blæsepistol alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder billige priser, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå fragten, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. Derfor kan du vælge et online byggemarked, som giver rådgivning til valg af blæsepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra talrige nichebutikker, og som følge af dette kan du købe fra et bredt sortiment af blæsepistol online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og herigennem har du tilbuddet om at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derigennem er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig have produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved vil du få endnu mere god hjælp fra nogle der er specialister i lige præcis blæsepistol.
Flertallet af nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte på nichebutikkerne online får du en billigere pris.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du ved at handle blæsepistol online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

blæsepistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

blæsepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

blæsepistol silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

blæsepistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag kan du ofte tage notits af prognosen for vejret i dagene op til byggeprocessen, så du undgår at det uventet går i gang med at vælte ned når du netop er startet på det avancerede byggeprojekt.
2Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som fx sikkerhedssko der beskytter dig overfor mulige skader. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
3Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det blive rimeligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være mange regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Du kunne tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør købe eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter hjælp fra en professionel anbefales det at modtage en pris fra forskellige virksomheder.
5Det er oplagt at sikre sig assistance til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggerier. Større projekter gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Du har mulighed for at søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at renoveringen har betydning for miljøet.
7Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige bump på vejen i forbindelse med svære projekter, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
8Der findes et stort udvalg af vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af rigelig udbytterig info, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
9Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at lave et budget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør være fornuftigt at nedskrive hver eneste udgift, og dernæst søge sig frem til beløbet for dem én og én.
10Forberedelse vil være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv køreplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du nedskriver oversigten.
11Det kan vise sig aktuelt at du har alle byggematerialer indkøbt før du går til værks med byggeriet. Du kan udarbejde en punktforms huskeliste med alt der bliver brug for, og dernæst granske hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
12Man vil på ingen måde gå ned på værktøj. Det er meningsfuldt at have værktøjet til rådighed idet du starter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ultra imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Temmelig mange internet butikker giver til alt held flere billige leveringsmuligheder til blæsepistol. En af de populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtformen er altså vældig hensigtsmæssig, samt desuden tilmed den mest billige leveringsversion.

Du kunne endvidere vælge at få produkterne bragt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er oftest en tand dyrere, men samtidig meget let ved køb af blæsepistol online. Den mest billige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men dette beroer på at du opholder dig nær e-firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på blæsepistol kan vise sig at være super bestemmende ifald vi skal bruge varen om få sekunder, og i det øjemed er det temmelig meningsfuldt at vi finder leveringstidspunktet for blæsepistol. Adskillige e-forretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 dags fragt på flere varenumre online, hvilket dog står og falder med at ordren aflægges inden et fast tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet inden de lageransatte får fri.

Visse online forretninger præsterer fragt uden beregning på blæsepistol online, men ofte under forudsætning af at der aftages for et bestemt beløb. Ellers skulle du overveje den mindst kostelige metode til levering, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Mange webbutikker yder afhentning hvor du køber billig blæsepistol online men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne yder fx click-and-collect på blæsepistol i disse områder:

Frederiksberg, Skanderborg, Haderslev, Albertslund, Vallensbæk, Thisted, Dragør, Horsens, Hvidovre, Hobro, Brabrand, Brønderslev, Slagelse, Rødovre, Aalborg, Allerød, Rudersdal, Solrød Strand, Nærum, Højbjerg, Varde, København, Hedensted, Ishøj, Stenløse, Nykøbing Falster, Virum, Struer, Hillerød, Randers, Hjørring, Ringsted, Åbyhøj, Odder, Næstved, Vordingborg, Frederiksværk, Ikast, Viborg, Roskilde, Holbæk, Svendborg, Hørsholm, Kalundborg, Hedehusene, Korsør, Nakskov, Esbjerg, Middelfart, Herning, Tilst, Fredericia, Lystrup, Ballerup, Lillerød, Søborg, Taastrup, Brønshøj, Nyborg, Vanløse, Vejle, Holstebro, Risskov, Silkeborg, Grenaa, Gentofte, Jyllinge, Greve, Farum, Ølstykke, Brøndby, Frederikshavn, Aabenraa, Tårnby, Charlottenlund, Frederikssund, Odense, Gladsaxe, Herlev, Sønderborg, Haslev, Glostrup, Helsingør, Skive, Valby, Kolding, Værløse, Køge, Kokkedal, Birkerød, Rønne, Lyngby, Aarhus, og Nørresundby, .

Klik-og-hent af blæsepistol er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man ser på data er det tydeligt, at folk som regel leder efter blandt andet billig blæsepistol og køb blæsepistol. Foruden dette oplever man ofte folk lede efter eksempelvis blæsepistol online, blæsepistol priser og blæsepistol tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Spar penge på blæsepistol

Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for enhver at søge information om priser på billige blæsepistol online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og til gengæld har mange e-shops fundet det nødvendigt at sænke prisniveauet på blæsepistol betydeligt, og derudover love fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid blive udbytterigt at checke en række forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på blæsepistol online forinden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Man skal alligevel være så påpasselig, at når en butik afhænder billige blæsepistol online til en tilbudspris der kan ses som enormt favorabel, kan det mange gange være en indikation på en bedragerisk online butik. Køb med kort er heldigvis omfattet af et regelsæt, hvilket skærmer os imod uægte firmaer på nettet.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække omkostningerne til blæsepistol af flere omgange. Dette fås typisk i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Ved indkig i data er det klart, at folk tit efterspørger fx blæsepistol tilbud og køb blæsepistol. Man ser desuden typisk folk søge bl.a. blæsepistol priser, billig blæsepistol samt blæsepistol online.

Kig på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot tilbyder fuldkommen gunstige chancer for at beskue mange eksisterende konsumenters observationer og på grund af dette er det fornuftigt, at du udforsker online shoppens vurderinger før du shopper billige blæsepistol online.

Facebook frembringer også ganske gavnlige genveje til at få en idé om internet butikkens kundetilfredshed. Tilmed er der mange forhandlere på nettet hvor folk kan afgive en evaluering af virksomhedens service, hvilket desuden bør benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen bestiller billige blæsepistol online på en internet webshop burde de faktisk gennemse shoppens handelsbetingelser, dog er det typisk ikke særlig spændende, særligt på de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Bygma.

En anden mulighed kunne måske være at undersøge om e-shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er en påvisning af at online forhandleren overholder de officielle danske regler, foruden at online forhandleren en gang i mellem tilses af specialister som har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Dette er desuden din anledning til assistance, såfremt du får problemer i processen med dit indkøb af blæsepistol. For øvrigt tilrådes det at du er hensynstagende til de mest aktuelle forhold der influerer på købet af blæsepistol online, fx den ombytningsret online firmaet anvender.

Her er det tillige vigtigt, at man altid sikrer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise sit køb af blæsepistol, uafhængig af om man har købt ved XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Kirsten gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Kirsten D gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Mette Madsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Per gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot frembyder en lang række strålende løsninger til at inspicere ganske mange øvrige brugeres reflektioner og herved støtter vi, at du bliver klogere på internet firmaets bedømmelser inden du shopper billige blæsepistol online. Facebook præsterer lignende temmelig gode metoder til at få et kig ind i internet firmaets troværdighed.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være vældig vital om du behøver produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det rimelig aktuelt at vi kontrollerer leveringstiden for blæsepistol. Masser af online butikker præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter, som alligevel beroer på at transaktionen realiseres inden et aftalt klokkeslæt.
3Det er ret overkommeligt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige blæsepistol i blandt flere e-firmaer, og derfor præsterer utallige e-handler fri fragt. Det kan imidlertid være fordelagtigt at inspicere enkelte netshops efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at du er sikret at modtage den mest betalelige pris.
4Inden folk shopper billige blæsepistol i en shop på nettet kan de i virkeligheden få overblik over deres forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. Ligeledes slår vi et slag for at køberen er sat ind i de primære betingelser der influerer på handlen med billige blæsepistol online, som fx hvilken byttepolitik internet webshoppen benytter.
5Generelt tilråder vi at kigge om online shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er et kendetegn for at e-firmaet opretholder de opstillede regler, tillige med at online virksomheden af og til kigges til af fagfolk der har meget erfaring med reglementet på området. Før folk handler billige blæsepistol på en online shop bør de i virkeligheden se på e-butikkens vilkår.
6Den billigste leveringsmåde er dog at hente produkterne selv, som jo beroer på at du lever i kort afstand af online forretningens bopæl. Den leveringstype kan være vældig relevant forudsat vi skal bruge blæsepistol om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række forretninger på nettet fragt uden betaling, men ofte er det så nødvendigt at der bestilles for en bestemt sum.
7Nogle internet virksomheder lover gebyrfri levering på blæsepistol, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man shopper for et fastslået beløb. Desuden bør man vælge den prisbilligste fragtløsning, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver desværre også i høj grad praktisk. Den mest letkøbte slags levering er dog selv at hente varerne.
8Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en forordning, som forsvarer dig som kunde overfor svindlende online varehuse. Som alternativ burde du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at honorere beløbet over et længere tidsrum.
9En række online selskaber tilbyder efterhånden flere billige løsninger til levering til blæsepistol. En af de populære er nu til dags afhentningssteder, som gør det muligt at hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså super praktisk, og oftest tilmed den billigste metode til levering.