Teng Tools bitsskruetrækker MDBH
100 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ76 med 76 dele
629 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ217
90 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MD216
90 kr.
Læs mere
Teng Tools bitsskruetrækkersæt TTMDRT64 med 64 dele
495 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ49 med 49 dele
595 kr.
Læs mere
Teng Tools bitsskruetrækkersæt T-greb TTTHQ62 med 62 dele
629 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ183
90 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ147
70 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MD193
90 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDTHQ
95 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ38 med 38 dele
595 kr.
Læs mere
BATO Bitsskruetrækker med skralde og knækgreb 1/4"
224 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker 819/1 1/4"
205 kr.
Læs mere
BATO Bitsskruetrækker med skralde Stubby 1/4"
124 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker Kraftform Kompakt 22
435 kr.
Læs mere
BATO Bits skruetrækker 1/4" x 125mm.
79 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker 810 1/4" Kraftform
129 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker Kraftform Kompakt 60
525 kr.
Læs mere
BATO Bits skruetrækker Flex 1/4" x 125mm.
99 kr.
Læs mere
Bitsskruetrækker med skralde Bahco
326 kr.
Læs mere
Bitskruetrækker med magnet Wera
250 kr.
Læs mere
Bitsskruetrækker med skralde og T-greb Bahco
184 kr.
Læs mere
Bitsskruetrækker u/bits Stanley
204 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de store byggecentre.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, som tilbyder sparring omkring bitsskruetrækker.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge forretningens regningslinjer.
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment af varer, imens andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot bitsskruetrækker.
Der er forskel på priserne på billige bitsskruetrækker fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Det er absolut meget relevant at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler produkter fra alverdens leverandører, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af bitsskruetrækker online.
De kendte byggemarkeder findes overalt i landet, og på grund af det har de fleste valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derigennem kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og tilmed have varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og velkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops er specialister i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette bør du forvente ekstra brugbar assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis bitsskruetrækker.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at handle bitsskruetrækker online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre
bitsskruetrækker jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

bitsskruetrækker silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bitsskruetrækker bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bitsskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der ligger en overflod af artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube er anvendeligt med rigelig udbytterig information, i særlig grad ifald man benytter engelske ord i din søgning.
2Typisk vil det vise sig essentielt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive en god idé at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og herefter notere eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
3Længe før du indleder byggeprojektet må det være ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
4Det kan vise sig at være godt at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er krævende byggerier. Krævende ting bør udføres af flere folk. Desuden må det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Du bør ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at du har udstyret klar forinden du tager fat på byggeriet. Det er desuden afgørende at medtage de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
6For projekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. På grund af dette må du tit holde øje med vejrberetningerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at regne netop som du vil i gang med dit avancerede projekt.
7Det vil vise sig vigtigt at have de nødvendige materialer klar forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms liste som samler hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, så du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
8Det bør overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Hvis du får assistance fra en professionel kunne det være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
9Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du skal lave en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver køreplanen.
10Der kommer altid pludselige udfordringer når det handler om omfangsrige opgaver, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
11Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så husk påklædning bl.a. hjelm og sko som sikring mod hændelige risici. Det er afgørende at du husker sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeriet influerer positivt på klimaet.
De mest folkekære byggeshops
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

En lang række online butikker foreslår nu om stunder alverdens billige leveringsmuligheder til bitsskruetrækker. En af de populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye produkter når du har tid. Metoden er jo særligt gnidningsløs, og desuden tilmed den billigste leveringsform.

Du burde alternativt planlægge at vælge levering til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Den er for det meste en tak mere bekostelig, men tillige yderst problemfri for bitsskruetrækker online. Den billigste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du opholder dig i nærheden af online firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på bitsskruetrækker er særdeles udslagsgivende såfremt vi har behov for din pakke om få sekunder, så herved er det komplet fornuftigt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt ved bitsskruetrækker. De fleste online outlets – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på masser af varenumre online, men vær påpasselig da det er påkrævet at du når at bestille tidligere end et givent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne betjent før pakkepersonalet holder fyraften.

Flere online varehuse garanterer fragt uden gebyr på bitsskruetrækker online, men typisk er det under forudsætning af at der købes for en præcis sum. Alternativt skal man overveje den billigste leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

Masser af netshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig bitsskruetrækker derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan og 10-4. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på bitsskruetrækker i følgende byer:

Birkerød, Lystrup, Brøndby, Højbjerg, Kokkedal, Fredericia, Ikast, Greve, Herlev, Stenløse, Ringsted, Nakskov, Risskov, Vordingborg, Aabenraa, Næstved, Brønderslev, Esbjerg, Frederiksberg, Slagelse, Glostrup, Brønshøj, Grenaa, Nørresundby, Allerød, Virum, Lyngby, Svendborg, Holbæk, Varde, Køge, Gentofte, Herning, Skanderborg, Ishøj, Tårnby, Haslev, Vanløse, Helsingør, Ølstykke, Skive, Struer, Middelfart, Vallensbæk, Søborg, Odense, Taastrup, Dragør, Randers, Gladsaxe, Frederikssund, Hjørring, Lillerød, Åbyhøj, Hillerød, Vejle, Nærum, Horsens, Hedehusene, Hobro, Aalborg, Solrød Strand, København, Roskilde, Albertslund, Frederikshavn, Kolding, Nykøbing Falster, Viborg, Rønne, Charlottenlund, Silkeborg, Hedensted, Farum, Jyllinge, Haderslev, Hørsholm, Valby, Aarhus, Tilst, Ballerup, Rødovre, Odder, Holstebro, Korsør, Frederiksværk, Værløse, Rudersdal, Brabrand, Thisted, Hvidovre, Nyborg, Sønderborg, og Kalundborg, .

Click-and-collect af bitsskruetrækker er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland).

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at online shoppere som regel søger blandt andet køb bitsskruetrækker og bitsskruetrækker tilbud. Derudover ser vi ofte folk efterspørge fx billig bitsskruetrækker, bitsskruetrækker priser samt bitsskruetrækker online, plus de store byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Spar penge på bitsskruetrækker

Det er i dag særligt overkommeligt for os alle at vurdere prisniveauet på billige bitsskruetrækker online hos flere e-butikker, og med det motiv har en lang række netshops været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på bitsskruetrækker betragteligt, og endda præstere levering uden omkostninger.

Men det kan til hver en tid blive lønsomt at efterse en række e-shops efter tilbud på bitsskruetrækker online inden du handler, så man er skråsikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Man bør blot huske på, at ifald en e-shop udbyder billige bitsskruetrækker online til salg for en pris der kan ses som utrolig gunstig, kan det for det meste være et karakteristika der viser en fup netshop. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i en foranstaltning, hvilket støtter dig som kunde overfor fup netbutikker.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at afbetale omkostningerne til bitsskruetrækker af flere omgange. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter bl.a. bitsskruetrækker priser og billig bitsskruetrækker. Man ser derudover mange gange netshoppere efterspørge fx bitsskruetrækker tilbud, køb bitsskruetrækker og bitsskruetrækker online.

Tjek tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder en række pæne løsninger til at sondere ret mange øvrige kunders meninger og herved slår vi et slag for, at du besigtiger e-butikkens bedømmelser forinden du bestiller billige bitsskruetrækker online.

Facebook tilbyder dig endvidere visse gode metoder til at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed. Tilmed møder vi nogle shops på nettet som giver folk mulighed for at skrive en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde må benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige bitsskruetrækker online på en internet webshop kunne de helt sikkert kigge på netshoppens handelsvilkår, men det er gerne et omfattende arbejde, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

En anden mulighed kunne måske være at efterse hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en sikkerhed for at online butikken overholder de danske love, samt at online shoppen tit revurderes af specialister der har ekspertise inden for reglerne.

Desuden tilbydes du chance for en hjælpende hånd, såfremt du oplever problemer i forbindelse med din bestilling af bitsskruetrækker. Tilmed er det en hjælp at køber er påpasselig med de mest aktuelle bestemmelser gældende for købet af bitsskruetrækker online, f.eks. den byttepolitik online firmaet benytter.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man stadig bevarer sin faktura, således man fremadrettet kan påvise købet af bitsskruetrækker, uagtet om man har købt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4 eller Davidsen.

Anna K gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Inge S gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Susanne Kristensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Rasmus H gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til internetshopping
1Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket værner køberen overfor uægte e-shops. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere betalingen over et længere tidsrum.
2Det er jo særdeles smertefrit for folk at undersøge tilbud online på billige bitsskruetrækker på diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette frembyder flere e-butikker gratis levering. Dog kan det imidlertid blive lukrativt at kigge forbi visse online butikker efter rabat og tilbud før du shopper, sådan at du er tryg ved at antage den billigste pris.
3Den mest betalelige fragttype vil altid være at hente ordren selv, som jo afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet butikkens hjemsted. Den fragtform er jo vældig væsentlig ifald man behøver bitsskruetrækker nu og her. Alternativt så garanterer flere shops på nettet billig levering, men i reglen er det under forudsætning af at du aftager for en bestemt sum.
4Trustpilot frembyder nogenlunde fantastiske chancer for at gøre dig bekendt med en stor gruppe nuværende forbrugeres betragtninger og derfor er det at foretrække, at du kigger nærmere på online butikkens vurderinger før du shopper billige bitsskruetrækker online. Facebook tilbyder dig også tilpas anstændige løsninger til at få en idé om online forretningens kundefokus.
5Fragtperioden er naturligvis usædvanlig bestemmende forudsat du mangler produktet inden for kort tid, så med det formål er det ret så centralt at vi tjekker den anslåede leveringstid på bitsskruetrækker. Masser af webshops byder på billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre, som alligevel står og falder med at bestillingen realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt.
6En række internet virksomheder præsterer fragt uden betaling på bitsskruetrækker, men typisk stiller det krav om at du aftager for en bestemt sum. Derudover burde man udse dig den mindst kostelige type af levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Den bliver til tider tillige temmelig enkel. Den prisbilligste form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
7Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det bør være en tryghed om at online webshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, udover at online webshoppen lejlighedsvis revideres af jurister der har megen viden om vilkårene. Inden nogen shopper billige bitsskruetrækker i en butik kunne man ideelt set læse virksomhedens handelsvilkår.
8Inden folk shopper billige bitsskruetrækker på en netbutik burde man ideelt set læse shoppens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig morsomt. Endvidere er det godt at køberen er vidende om de mest essentielle forhold der har betydning for bestillingen af billige bitsskruetrækker online, eksempelvis den byttepolitik e-forhandleren tilbyder.
9En del online butikker udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtmuligheder til bitsskruetrækker. En sikker vinder er nu til dags udleveringssteder, som gør at du kan hente varerne den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig vældig smart, og endda ligeledes den billigste leveringsmodel.