Festool bitssæt BT-IMP SORT1
215 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt (TX 10-50) | 31 stk
285 kr.
Læs mere
Festool bitssæt BT-IMP SORT5 lange
355 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt (TX, PH, PZ, LS, HEX) | 31 stk
285 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt Bits + BHS 65 CE TL (PH+PZ+TX) | 24 stk
330 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt TX+BH 60-CE (TX) | 9 stk
170 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt MIX+BH 60-CE (Mix) | 9 stk
170 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt PZ+HB 60-CE (PZ) | 9 stk
170 kr.
Læs mere
Festool bitssæt BT-IMP SORT3
330 kr.
Læs mere
Bitssæt 32 dele - med skralde HERO 336-320
170 kr.
Læs mere
Bitssæt 71 dele i plastboks 3360-07
269 kr.
Læs mere
Bitssæt med 40 bits og foldekniv Milwaukee Shockwave
995 kr.
Læs mere
Bitssæt 22 dele - med skraldehåndtag Kreator KRT064460
177 kr.
Læs mere
Bitssæt impact torsion 8 dele Kreator
105 kr.
Læs mere
Bitssæt 98 dele Kreator KRT064800
209 kr.
Læs mere
Bitssæt 32 dele, med bitsholder quick Kreator KRT064600
237 kr.
Læs mere
Bitssæt unbrako/torx HERO 3544-250
210 kr.
Læs mere
Bitssæt med 46 dele Kreator
230 kr.
Læs mere
Bitssæt 100 dele Kreator KRT064801
193 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige bitssæt fra byggecenter til byggecenter. En del satser på lave priser, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge firmaets betingelser.
Flere byggemarkeder udbyder et stort varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare bitssæt.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring bitssæt.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og på grund af det har mange valget om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og samtidig få produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af bitssæt online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
En masse nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler bitssæt online på deres side.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund er det forventeligt at du får mere informativ vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis bitssæt.
De 10 største byggemarkeder

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

bitssæt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

bitssæt jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

bitssæt harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

bitssæt bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I god tid inden at du optager byggeprocessen må det være aldeles fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du vil nødig gå ned på grej. Tit kan det være en fordel at have værktøjet til disposition når du begynder på byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
3Potentielt kan det blive at have noget at sige at have samtlige materialer klar til brug inden du igangsætter byggeriet. Du kan sammenfatte en hurtig oversigt hvoraf der fremgår alt det der er nødvendige, og dernæst eftergå hvert eneste punkt, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
4Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke har assistance fra en fagmand.
5Du kan søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet beroer altså på at renoveringen påvirker planeten.
6Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette bør du tit tjekke vejrudsigten lige før byggeprojektet, så det ikke ud af det blå starter med at piske ned i samme sekund som du står midt i det store projekt.
7Husk at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde skaffe professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du køber hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Ofte vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et budget for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det kan være økonomisk at notere samtlige poster, og dernæst nedskrive eventuelle tilbud på dem én efter én.
9Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en klar køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du laver din agenda.
10Der kommer som regel uforudsete problemer i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det viser det sig væsentligt at man har afsat god nok plads i agendaen, således at man er ubekymret om at komme i mål.
11Der findes en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Især YouTube er kilde til enormt meget udbytterig info, i særlig grad ifald man benytter den engelske version.
12Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er store byggerier. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det være hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En hel del e-forretninger tilbyder nu til dags mange forskellige billige løsninger til levering til bitssæt. En af de mest anvendte er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du blot hente de bestilte varer når du har lyst. Leveringsmetoden er altså ekstremt let gængelig, og oftest endvidere den billigste mulighed for fragt.

Du bør på samme måde forsøge at vælge levering til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver i mange tilfælde en tand mindre billig, men samtidig ekstremt hensigtsmæssig for bitssæt online. Den mest billige leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som jo betinges af at du bor lige ved internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på bitssæt kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende når man absolut skal bruge produkterne om kort tid, og derfor er det nemlig på sin plads at du besigtiger den estimerede leveringsdato for bitssæt. En hel del internet butikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen køres igennem forinden et bestemt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken sendt afsted inden lagerpersonalet tager hjem.

Flere online webshops byder på fragt uden gebyr på bitssæt online, men typisk er det betinget af at du shopper for en konkret pris. Derudover kan du snuppe den mest letkøbte type af levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

En hel del netbutikker tildeler click-and-collect hvor man køber billig bitssæt online men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene giver fx afhentning af bitssæt i følgende områder:

Dragør, Tårnby, Nærum, Ikast, Ishøj, Skive, Odder, Korsør, Brønderslev, Hedehusene, Rudersdal, Frederikshavn, Grenaa, Birkerød, Åbyhøj, Glostrup, Holbæk, Silkeborg, Køge, Brønshøj, Lystrup, Ølstykke, Vanløse, Taastrup, Albertslund, Horsens, Tilst, Kokkedal, Nakskov, Værløse, Solrød Strand, Farum, Ringsted, Haslev, Hørsholm, Skanderborg, Middelfart, Virum, Søborg, Slagelse, Stenløse, Næstved, Aarhus, Hjørring, Herning, Allerød, Hobro, Brøndby, København, Ballerup, Esbjerg, Rønne, Frederiksberg, Vejle, Hillerød, Fredericia, Hvidovre, Højbjerg, Kolding, Valby, Lyngby, Lillerød, Gladsaxe, Frederikssund, Charlottenlund, Odense, Frederiksværk, Struer, Nørresundby, Vordingborg, Vallensbæk, Thisted, Brabrand, Rødovre, Gentofte, Holstebro, Aabenraa, Helsingør, Sønderborg, Hedensted, Herlev, Nykøbing Falster, Jyllinge, Haderslev, Aalborg, Greve, Varde, Roskilde, Svendborg, Nyborg, Kalundborg, Viborg, Randers, og Risskov, .

Click-and-collect ift. bitssæt er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at folk som regel leder efter for eksempel bitssæt online og køb bitssæt. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge efter fx bitssæt priser, billig bitssæt og bitssæt tilbud, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Tilbud på bitssæt

Det er efterhånden yderst let for alle og enhver at sammenholde priser på billige bitssæt online på tværs af shops på nettet, og følgelig har flertallet af internet foretagender ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på bitssæt eftertrykkeligt, og ydermere sikre levering uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid blive lukrativt at udforske nogle forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på bitssæt online forinden du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Man bør lige meget hvad være obs på, at når en online butik reklamerer billige bitssæt online til en pris som er ekstraordinært fremragende, så er det tit være en varsel om en falsk online butik. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af et reglement, der sikrer køberen imod uægte internet butikker.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at betale omkostningerne til bitssæt over en periode. Dette foreslåes som regel hos online nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma og Davidsen.

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker tit kigger efter for eksempel billig bitssæt og køb bitssæt. Man ser derudover mange gange netshoppere søge efter for eksempel bitssæt online, bitssæt priser og bitssæt tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot yder relativt ærlige muligheder for at gøre dig bekendt med en hel del øvrige forbrugeres anmeldelser og derfor tilrådes det, at du eksaminerer online forretningens vurderinger forud for at du handler billige bitssæt online.

Facebook tilbyder for øvrigt sådan set fordelagtige løsninger til at få indtryk af online shoppens popularitet. Herinde er der en del netshops som gør det muligt at forfatte en vurdering af deres køb, som på samme måde må udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige bitssæt online i en internet forhandler behøver man helt sikkert tyde e-shoppens betingelser, men det er undertiden ikke særlig interessant, specielt hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

En nem løsning kunne derfor være at se om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det er en erklæring om at internet shoppen føjer de danske love, samt at e-handlen regelmæssigt revurderes af eksperter der har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Desuden tilbydes du anledning til hjælpende service, når du udsættes for besvær ved din bestilling af bitssæt. I øvrigt tilråder vi at køberen er vidende om de grundlæggende retningslinjer der har betydning for købet af bitssæt online, for eksempel den ombytningsret virksomheden tilsikrer.

I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, således man senere kan dokumentere bestillingen af bitssæt, uagtet om man handler fra Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen eller Silvan.

Ole U gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Maria L gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Christian Jensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jørgen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til når du køber online
1Det er jo virkelig nemt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige bitssæt hos diverse online firmaer, og altså præsterer adskillige online butikker levering uden betaling. Det kan stadigvæk blive gunstigt at sammenholde nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og rabat før du placerer ordren, sådan at man er sikret at indhente den skarpeste pris.
2En hel del shops på nettet garanterer levering uden gebyr på bitssæt, men ofte kun hvis du shopper for et fastsat beløb. Derudover burde du beslutte sig for den prisbilligste metode til levering, hvilket ofte vil være at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Den er desværre også ualmindeligt ligetil. Den prisbilligste type af levering er dog at hente produkterne selv.
3Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en orden, som værner kunden overfor falske webshops. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du hellere vil afbetale regningen over et længere tidsrum.
4Den mest letkøbte type af levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men det er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være yderst væsentlig hvis man har brug for bitssæt med det samme. Alternativt så frembyder en række internet butikker fri fragt, men for det meste er det påkrævet at der erhverves for et fastsat beløb.
5Leveringshastigheden er meget afgørende ifald vi står og skal bruge produkterne straks, og derfor er det ret passende at du gransker det anslåede leveringstidspunkt på bitssæt. En masse internet forretninger annoncerer billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, men som ikke desto mindre er forudsat at bestillingen indsendes forud for et givent tidspunkt.
6Forud for at nogen bestiller billige bitssæt hos en e-forhandler kunne man i og for sig løbe igennem e-butikkens handelsaftale, dog er det normalt ikke særlig spændende. Ydermere tilrådes det at man er på vagt for de mest basale bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige bitssæt online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-handlen garanterer.
7Vi tilråder generelt at granske om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, da det skulle være et kendetegn for at e-handlen efterkommer de danske love, og at online virksomheden jævnligt tilses af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene på området. Inden folk bestiller billige bitssæt hos en webbutik bør man helt sikkert få overblik over e-butikkens forretningsvilkår.
8Trustpilot forærer dig en række relevante løsninger til at vurdere ganske mange nuværende køberes reflektioner og derfor er det smart, at du analyserer e-firmaets omtaler forud for at du handler billige bitssæt online. Facebook tilbyder dig ligeledes uden sammenligning gunstige løsninger til at få indtryk af e-butikkens troværdighed.
9De fleste online firmaer frembyder i øjeblikket alverdens billige fragttyper til bitssæt. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne når der er tid til det. Fragttypen er jo særdeles uproblematisk, samt mange gange endda den mest letkøbte leveringsmetode.