Bindetang. teng tools mb449
144 kr.
Læs mere
Bindetang 250 mm - 10"
53 kr.
Læs mere
Bindetang 230 mm - 8,5"
45 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 250mm 9900 250
113 kr.
Læs mere
Knipex bindetang plast greb 220mm 9901 220
111 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 250mm 9911 250
153 kr.
Læs mere
Bahco bindetang 2339D 220mm
149 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 300mm 9900 300
146 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 300mm 9911 300
190 kr.
Læs mere
Bindetang 220 mm Knipex 9901220
195 kr.
Læs mere
Bindetang 220 mm HERO 3582-220
159 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke butikkens regningslinjer.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der kan være forskel på priserne på billige bindetang alt efter hvor du handler online. En del vil have billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder præsterer et stort sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare bindetang.
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring bindetang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i store dele af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at handle online og køre varerne på egen hånd. I kraft af det kan du blive fri for fragtomkostningen, og sågar skaffe varerne på kortere tid.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af bindetang online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter producerer selv de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller bindetang online fra deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem formår de at yde super indsigtsfuld hjælp fra nogle som er eksperter i netop bindetang.
De 10 største byggemarkeder

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

bindetang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

bindetang silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

bindetang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

bindetang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom hjelm og sko som skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
2Du har adgang til utrolig mange artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder konstruktiv viden, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
3Muligvis kan det blive værdifuldt at have de relevante materialer indkøbt i god tid før du går til værks med byggeriet. Du kan med fordel notere en enkel indkøbsliste med det der er nødvendige, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at du har det hele.
4Måske det burdes overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Hvis du tager imod hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra forskellige leverandører.
5Der præsenterer sig uden tvivl utidige problemer i tilfælde med krævende opgaver, og derfor vil det vise sig vigtigt at der er afsat god nok plads i handlingsplanen, så man er sikker på at man når det til siden.
6I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive yderst afgørende at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret klar akkurat som du tager fat på arbejdet. Derudover er det godt at tillægge de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
8For udendørs projekter har vind og vejr en stor rolle. Således skal du jævnligt kigge på vejrprognosen lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne når du lige vil i gang med det vigtige projekt.
9Det er vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det må være rationelt at nedskrive samtlige udgifter, og dernæst søge sig frem til ens købspris for dem en ad gangen.
10Forberedelse vil være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du skal sammensætte en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver agendaen.
11Det er oplagt at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Større opgaver skal gerne udføres af flere personer. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt at være flere om det.
12Husk at du kan spørge om offentlig støtte til byggerier. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er kolossalt overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er utrolig flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Adskillige e-forhandlere frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtmuligheder til bindetang. En af dem der er mest populær er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså ultra hensigtsmæssig, og mange gange endda den mest betalelige leveringsløsning.

Du kunne endvidere afveje for og imod at få produkterne bragt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er som regel en tak dyrere, men til gengæld ret så ukompliceret med bindetang online. Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som desværre beroer på at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på bindetang er jo ekstremt central hvis man har behov for ordren inden for få dage, så herved er det jo meningsfuldt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid på bindetang. Masser af online shops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men vær vagtsom da det står og falder med at bestillingen laves tidligere end et fastslået klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet før personalet har fyraften.

Flere online forretninger præsterer fri fragt på bindetang online, men i mange tilfælde er det påkrævet at man handler for et præcist beløb. Alternativt kunne man tage den billigste fragtløsning, der tit er at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder yder afhentning hvor man køber billig bindetang online og afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på bindetang i disse områder:

Ølstykke, Tilst, Skanderborg, Brøndby, Søborg, Korsør, Åbyhøj, Frederiksværk, Odder, Hørsholm, Hedensted, Fredericia, Lyngby, Taastrup, Frederikshavn, Greve, Aalborg, Glostrup, Silkeborg, Rønne, Aarhus, Svendborg, Værløse, Haslev, Højbjerg, København, Randers, Struer, Kokkedal, Vordingborg, Viborg, Hobro, Nørresundby, Nakskov, Nærum, Haderslev, Skive, Frederiksberg, Frederikssund, Albertslund, Sønderborg, Brabrand, Ikast, Dragør, Nyborg, Stenløse, Rødovre, Gladsaxe, Ishøj, Slagelse, Herning, Jyllinge, Vallensbæk, Valby, Rudersdal, Næstved, Varde, Ballerup, Odense, Aabenraa, Herlev, Hjørring, Allerød, Helsingør, Farum, Brønshøj, Vejle, Holbæk, Charlottenlund, Grenaa, Brønderslev, Hvidovre, Lystrup, Roskilde, Horsens, Nykøbing Falster, Kalundborg, Kolding, Hillerød, Virum, Tårnby, Gentofte, Risskov, Birkerød, Lillerød, Ringsted, Esbjerg, Holstebro, Thisted, Solrød Strand, Hedehusene, Middelfart, Køge, og Vanløse, .

Afhentning af bindetang er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere typisk efterspørger fx bindetang tilbud og bindetang priser. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge for eksempel billig bindetang, bindetang online samt køb bindetang, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen og Bygma.

Gode priser på bindetang

Det har vist sig at være ultra smertefrit for alle at finde frem til tilbud på billige bindetang online hos flere forretninger på nettet, og så har utallige forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at presse priserne på bindetang drastisk, og derudover præstere gratis levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at sammenholde nogle få netshops efter udsalg og tilbud på bindetang online forinden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus og Silvan.

Du bør blot ikke overse, at i tilfælde af at en webbutik tilbyder billige bindetang online på tilbud til en pris der anses for overordentlig god, er det tit være et karakteristika der viser en falsk butik. Kortkøb er ikke desto mindre omfavnet af et lovbud, der assisterer dig som kunde overfor falske internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at dække betalingen af bindetang over flere uger. Det fås som regel i nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger blandt andet bindetang priser og køb bindetang. Foruden dette ser vi ofte netshoppere lede efter eksempelvis billig bindetang, bindetang tilbud og bindetang online.

Undersøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder fuldstændig ærlige chancer for at gennemsøge diverse eksisterende forbrugeres opfattelser og på grund af dette er det godt, at du gransker online forhandlerens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige bindetang online.

Facebook tilbyder også visse værdifulde metoder til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en del firmaer på nettet som giver kunderne mulighed for at ytre en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden bør bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige bindetang online i en shop behøver de i princippet få overblik over forhandlerens forretningsaftale, men det er for det meste et omfattende arbejde, særligt hos de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

En nem løsning kunne måske være at se nærmere på om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det ofte er et fingerpeg om at internet virksomheden adlyder de officielle regler, udover at forretningen tit ses til af sagkyndige der er meget fortrolige reglerne på området.

Det giver dig chance for at få bistand, for så vidt du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af bindetang. I øvrigt tilråder vi at køber er omhyggelig omkring de mest centrale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af bindetang online, til eksempel den byttepolitik internet webshoppen lover.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man stadig opbevarer ens kvittering, således man altid vil kunne vidne om sit køb af bindetang, ligegyldig om man køber hos Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Else J gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jens P gav 4 stjerner

God webshop

Anna Andersen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Lene gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er en sikkerhed for at webbutikken føjer de officielle regler, foruden at webbutikken jævnligt revurderes af specialister der kender bestemmelserne på området. Før folk køber billige bindetang på en e-butik behøver de principielt gennemlæse deres betingelser.
2En række e-forretninger frembyder efterhånden diverse billige leveringsmidler til bindetang. Den mest populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter pakken den dag der passer dig. Leveringstypen er jo temmelig let, samt endda ydermere den billigste leveringsmåde.
3Den billigste løsning er uden tvivl at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved internet forretningens lager. Den fragtmetode er jo vældig udslagsgivende såfremt man absolut skal bruge bindetang straks. Alternativt så sikrer visse e-butikker fri fragt, men tit påkræves det at der købes for en fastsat pris.
4Det er efterhånden ret så hensigtsmæssigt for købere at sammenligne priser online på billige bindetang i blandt diverse online forhandlere, og til tak præsterer flertallet af internet outlets levering uden beregning. Men det kan trods alt vise sig nyttigt at kontrollere et par e-firmaer efter billige priser inden du handler, således at man er garanteret at modtage den billigste pris.
5Forinden nogen køber billige bindetang i en butik behøver de helt sikkert sætte sig ind i e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke videre spændende. Udover dette kan det anbefales at man er klar over de mest essentielle betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige bindetang online, til eksempel den ombytningsrettighed internet firmaet garanterer.
6Trustpilot medfører nogle pæne muligheder for at kigge på en længere række nuværende brugeres opfattelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du sonderer e-forhandlerens omtaler før du køber billige bindetang online. Facebook medfører desuden regulære fantastiske løsninger til at få et kig ind i internet forretningens kundefokus.
7Leveringshastigheden er ret udslagsgivende om vi absolut skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det aldeles passende at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved bindetang. Adskillige internet shops lover billig 1 dags fragt på en række varer, men som ikke desto mindre regnes ud fra at du når at bestille før et givent klokkeslæt.
8En række e-forretninger i Danmark yder gebyrfri levering på bindetang, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for en fastsat pris. Desuden bør man vælge den billigste type af levering, hvilket tit vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen er oftest på den anden side virkelig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
9Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket bistår folk overfor uærlige outlets på nettet. Som et alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du gerne vil afbetale omkostningerne i flere bidder.