Metabo Betonsliber RS 17-125 solo
4.295 kr.
Læs mere
Eibenstock betonsliber EBS 120.1 inkl. diamantkopsten
3.620 kr.
Læs mere
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA TH
7.510 kr.
Læs mere
Festool Betonsliber Renofix RG 130 E-Set DIA HD
7.055 kr.
Læs mere
Metabo Betonsliber RS 14-125 solo
4.095 kr.
Læs mere
Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE
3.365 kr.
Læs mere
Metabo Betonsliber RS 17-125
5.395 kr.
Læs mere
Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 RO - Trinløs
4.195 kr.
Læs mere
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus
5.800 kr.
Læs mere
Metabo Betonsliber RS 14-125
4.695 kr.
Læs mere
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Set DIA ABR
7.055 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK betonsliber EBS 1802
4.598 kr.
Læs mere
ROKAMAT betonsliber GEX 150mm
13.125 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 O
3.999 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK Betonsliber EBS 125.4 RO vari
3.994 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK betonsliber EBS 180 H
7.598 kr.
Læs mere
Festool betonsliber RG 130 E-Set DIA HD Renofix
6.750 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-girafsliber ELS 125d
7.498 kr.
Læs mere
Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX
5.619 kr.
Læs mere
HiKOKI betonsliber G13SB3-BE 1300W 125mm
3.123 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot betonsliber.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige betonsliber fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på de bedste priser, og nogle satser på service. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af betonsliber.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man undersøge forretningens regler.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af betonsliber online.
De udbredte byggekæder findes i det meste af landet, og derfor har de fleste mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne selv. Takket være dette har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed have varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig som køber online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker har en dyb forståelse for deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette vil du opleve ekstremt brugbar hjælp fra mennesker som er specialister i netop betonsliber.
De fleste specialiserede netshops er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online får du en skarpere pris.
Størsteparten af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du bestiller betonsliber online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

betonsliber silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

betonsliber harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

betonsliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

betonsliber jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du kan finde en verden af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube supporterer dig med temmelig meget almennyttig oplysning, ikke mindst når du benytter den engelske version.
2For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du hyppigt undersøge vejrberetningerne lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende projekt.
3Længe før du påbegynder byggeprojektet må det være ret betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså afhængig af at byggeprojektet påvirker miljøet.
5Du skal på ingen måde negligere din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning der hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
6Man må nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have grejet til rådighed når du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage disse omkostninger i budgettet.
7Der kommer næsten altid uforudsete vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige projekter, og på grund af det er det af stor betydning at der er afsat en del plads i køreplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
8Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at lave en effektiv dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder din dagsorden.
9Det kan vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du begynder arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel indkøbsliste med hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende gennemgå materialerne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Du bør reflektere over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal få hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du ønsker hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at søge en pris fra forskellige leverandører.
11Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, især såfremt det er væsentlige ombygninger. Omfangsrige byggerier behøver mere end en person. Dertil er det mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Det er af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være rationelt at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedskrive beløbet for dem slavisk.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt flot. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Adskillige online firmaer foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige løsninger til levering til betonsliber. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Fragttypen er jo usædvanlig praktisk, og ofte ligeledes den mest letkøbte fragttype.

Du kan alternativt forsøge at bestille levering til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver tit en tand mere pebret, men på den anden side temmelig uproblematisk ved køb af betonsliber online. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog står og falder med at du bor i kort afstand af e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på betonsliber er selvfølgelig ekstremt essentiel når man står og skal bruge ordren inden for få dage, så derfor er det forholdsvis essentielt at man efterser den forventede leveringsdato på betonsliber. Mange online webshops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag levering på massevis af produkter online, der dog regnes ud fra at bestillingen anbringes inden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ordnet før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet varehuse frembyder gebyrfri levering på betonsliber online, men for det meste er det kun gældende hvis man handler for en fastsat sum. Som alternativ bør man udse dig den mest prisbevidste leveringsform, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig betonsliber online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på betonsliber i disse områder:

Nakskov, Holstebro, Herlev, Tilst, Haderslev, Rønne, Herning, Hedehusene, Slagelse, Greve, Vanløse, Korsør, Randers, Søborg, Risskov, København, Ringsted, Hobro, Skanderborg, Hedensted, Charlottenlund, Nyborg, Kolding, Vallensbæk, Gladsaxe, Glostrup, Varde, Roskilde, Frederikshavn, Køge, Hørsholm, Odense, Albertslund, Solrød Strand, Kalundborg, Virum, Skive, Odder, Dragør, Aarhus, Ishøj, Hillerød, Horsens, Esbjerg, Tårnby, Hvidovre, Brønshøj, Holbæk, Helsingør, Frederiksberg, Næstved, Ballerup, Lyngby, Brønderslev, Grenaa, Sønderborg, Taastrup, Frederiksværk, Ikast, Ølstykke, Nærum, Værløse, Silkeborg, Rudersdal, Jyllinge, Frederikssund, Allerød, Rødovre, Stenløse, Middelfart, Nykøbing Falster, Struer, Gentofte, Aalborg, Lystrup, Hjørring, Thisted, Viborg, Brabrand, Birkerød, Farum, Nørresundby, Højbjerg, Valby, Vordingborg, Åbyhøj, Haslev, Brøndby, Vejle, Lillerød, Fredericia, Kokkedal, Svendborg, og Aabenraa, .

Klik-og-hent af betonsliber er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Falster), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ved indkig i data er det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis betonsliber tilbud og køb betonsliber. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere lede efter eksempelvis betonsliber priser, billig betonsliber og betonsliber online, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Bedste tilbud på betonsliber

Det er usædvanlig overkommeligt for alle og enhver at finde tilbud på billige betonsliber online på tværs af internet firmaer i Danmark, og så har masser af internet handler i Danmark set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på betonsliber voldsomt, og endda frembyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid være gavnligt at efterse en række internet butikker efter rabatter og tilbud på betonsliber online før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Man bør alligevel ikke glemme, at ifald en internet shop afhænder billige betonsliber online til en pris som kan virke umådelig beskeden, så kunne det undertiden være en indikation på en fup e-handler. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af et reglement, som begunstiger os imod svindlende netshops.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil klare omkostningerne til betonsliber i flere bidder. Dette fås typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis køb betonsliber og betonsliber priser. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter bl.a. billig betonsliber, betonsliber tilbud samt betonsliber online.

Undersøg folks anmeldelser

Trustpilot tilbyder fuldt ud pæne muligheder for at kigge på en stor gruppe eksisterende forbrugeres ratings og på grund af dette anbefales det, at du kigger nærmere på internet forhandlerens omtaler før du handler billige betonsliber online.

Facebook frembyder lige så vel faktisk pålidelige genveje til at få kendskab til e-handlens popularitet. Herinde ser vi faktisk butikker på nettet som gør det muligt at skrive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige betonsliber online hos en e-handler burde de de facto gennemlæse webbutikkens handelsbetingelser, men det er ofte ikke videre interessant, specielt med de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan derfor være at undersøge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været en angivelse af at internet butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forhandleren af og til revurderes af eksperter der har megen viden om de gældende love.

Desuden giver det dig lejlighed til bistand, hvis du bliver udsat for dilemmaer ved dit indkøb af betonsliber. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er obs på de mest betydningsfulde vedtægter gældende for bestillingen af betonsliber online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet webshoppen bruger.

I relation til det er det tilmed relevant, at man permanent beholder sin købsbekræftelse, så man i fremtiden kan vidne om købet af betonsliber, uanset om man bestiller hos Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark eller Silvan.

Erik H gav 5 stjerner

Hurtig levering

Bente Olsen gav 4 stjerner

Hurtig

Peter gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Hanne I gav 4 stjerner

Nemt køb

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være en antydning af at netshoppen accepterer de danske retningslinjer, samt at e-forretningen nu og da kontrolleres af specialister som er meget bekendte med vilkårene på området. Forinden folk handler billige betonsliber på en online webshop burde de sådan set tyde shoppens forretningsbetingelser.
2Den prisbilligste leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket står og falder med at du har bopæl nær online forretningens hjemsted. Den leveringstype kan være yderst aktuel såfremt vi skal bruge betonsliber om kort tid. Alternativt så præsterer visse online forhandlere fragt uden omkostninger, men tit er det påkrævet at du køber for et bestemt beløb.
3Trustpilot tilbyder fuldt ud værdifulde genveje til at efterse en hel del eksisterende forbrugeres reflektioner og derved støtter vi, at du analyserer online firmaets bedømmelser forinden du shopper billige betonsliber online. Facebook præsterer derudover evigt troværdige løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens popularitet.
4Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket sikrer køber overfor svindlende internet firmaer. Som alternativ bør du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at dække prisen i flere bidder.
5Enkelte online webshops præsterer fragt uden betaling på betonsliber, men i reglen er det så præmissen at du handler for en fastsat pris. Ellers burde man snuppe den billigste form for fragt, som oftest vil være at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem også meget let. Den mest billige løsning er uden tvivl selv at hente pakken.
6Masser af e-forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsløsninger til betonsliber. En af de mest moderne er efterhånden pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig særligt let, og i mange tilfælde endda den mest letkøbte fragtmetode.
7Det er jo efterhånden særligt smart for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige betonsliber på flere butikker på nettet, og af den grund yder en hel del internet butikker gratis fragt. Til gengæld kan det trods alt være nyttigt at analysere nogle e-firmaer efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
8Forinden folk handler billige betonsliber i en shop bør de ideelt set skimme deres forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig spændende. Desuden er det godt at kunden er påpasselig med de elementære vilkår der har indflydelse på shopping af billige betonsliber online, fx den byttepolitik internet shoppen garanterer.
9Fragtperioden er selvfølgelig ret så relevant i tilfælde af at vi skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det rimelig vigtigt at man kontrollerer den estimerede leveringstid for betonsliber. Mange e-forretninger tilsiger billig levering på næste hverdag på en lang række varer, men vær vagtsom da det afhænger af at orden realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.