Jeg har fundet 6 webshops der sælger betonfliser, og skrevet deres priser ned for 500 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 28 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk betonfliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.618 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indendørs til badeværelse til terrasse til indkørsel til udendørs

Størrelser: 25×50 30×30 50×50 80×80 60×60 40×40 20×40 90×90 30×60 70×70 20×20

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Det er absolut super vigtigt at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Der er forskel på prisen på billige betonfliser fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på de bedste tilbud, og andre har fokus på faglig sparring. Du må vide hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af betonfliser.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt vareudvalg, imens nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover blot betonfliser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre har butikker overalt i landet, og derfor har man tilbuddet om at handle online og køre produkterne selv. På grund af det har du chancen for at spare fragten, og samtidig have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder udbyder varer fra talrige leverandører, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af betonfliser online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund vil du modtage ekstremt konstruktiv service fra ansatte der er specialister i netop betonfliser.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Hovedparten af nicheforhandlere er mindre firmaer, der typisk er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du handler betonfliser online hos dem.
Danmarks største byggecentre
betonfliser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

betonfliser silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

betonfliser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

betonfliser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af over 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Nogle gange kan man indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås ifald byggeriet bidrager positivt til miljøet. Det betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
2Måske kan det blive af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer til disposition forinden du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at lave en simpel liste med alt det der er nødvendige, og bagefter granske punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
3Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en god idé at gennemgå hver eneste udgiftspost, og efterfølgende kortlægge eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
4Ved udendørs projekter har vejret en stor rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt se prognosen for vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med det store projekt.
5Du skal nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være erstatteligt at du har det ved hånden før du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Forinden du går i gang med arbejdet kan det vise sig ultra meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Der kommer altid utidige problemstillinger når det handler om omfangsrige projekter, og pga. dette vurderes det vigtigt at man har afsat rigeligt med tid i køreplanen, som bidrager til at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
8Forberedelse viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at liste en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
9Der er vældig mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube er formidler af utrolig meget gavnlig viden, specielt ifald du benytter den engelske version.
10Det kan give mening at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagperson til noget af projektet. Såfremt du tager imod assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld firmaer.
11Du skal på ingen måde glemme dit velbefindende, så husk arbejdstøj som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor mulige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst når der er tale om omfattende byggeopgaver. Omfangsrige projekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover er det hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål rundt om betonfliser

 • Hvordan lægger man betonfliser?
 • Hvad vejer betonfliser?
 • Hvordan borer man i betonfliser?
 • Hvordan renser man betonfliser?
 • Hvordan støber man betonfliser?
 • Hvordan skærer man betonfliser?
 • Hvad koster betonfliser?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  En række e-forhandlere frembyder efterhånden flere billige fragtmuligheder til betonfliser. En yndling er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig smart, samt mange gange ligeledes den billigste form for fragt.

  Du burde på samme måde forsøge at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Denne bliver oftest en smule dyrere, men ydermere ekstremt let ift. betonfliser online. Den prisbilligste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter pakken, men dette nødvendiggør at du befinder dig tæt på webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på betonfliser er naturligvis ultra aktuel om man har brug for varerne om få sekunder, så i det øjemed er det i sandhed essentielt at du ser det forventede leveringstidspunkt for betonfliser. En masse e-handler – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som trods alt er betinget af at bestillingen indsendes inden et givent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få varen klargjort forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

  Enkelte firmaer på nettet tilbyder levering uden betaling på betonfliser online, men oftest er det under forudsætning af at man køber for en konkret pris. Ellers bør du vælge den prisbilligste leveringsmulighed, der typisk vil være at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

  En del netshops frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig betonfliser online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og 10-4. De foreslår bl.a. afhentning af betonfliser i disse byer:

  Gentofte, Helsingør, Solrød Strand, Vallensbæk, Hobro, Fredericia, Frederiksberg, København, Greve, Næstved, Tilst, Vordingborg, Valby, Odense, Roskilde, Grenaa, Virum, Allerød, Horsens, Lillerød, Ikast, Ølstykke, Rønne, Åbyhøj, Vejle, Aarhus, Rødovre, Rudersdal, Frederikshavn, Sønderborg, Thisted, Hedehusene, Brønshøj, Hørsholm, Aalborg, Frederiksværk, Køge, Esbjerg, Brøndby, Brabrand, Silkeborg, Holstebro, Birkerød, Ringsted, Glostrup, Aabenraa, Kalundborg, Hjørring, Charlottenlund, Kokkedal, Dragør, Nørresundby, Skanderborg, Nyborg, Haslev, Lyngby, Varde, Værløse, Frederikssund, Svendborg, Nykøbing Falster, Taastrup, Brønderslev, Herlev, Randers, Ishøj, Skive, Tårnby, Stenløse, Herning, Holbæk, Hvidovre, Søborg, Odder, Gladsaxe, Nakskov, Middelfart, Nærum, Kolding, Jyllinge, Albertslund, Ballerup, Korsør, Slagelse, Hillerød, Farum, Vanløse, Struer, Risskov, Viborg, Lystrup, Haderslev, Højbjerg, og Hedensted, .

  Klik-og-hent for betonfliser er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ved kig i tendenserne er det klart, at folk tit leder efter eksempelvis billig betonfliser og køb betonfliser. Derudover oplever man jævnligt folk søge efter blandt andet betonfliser online, betonfliser tilbud og betonfliser priser, plus de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Priser på betonfliser

  Det er i dag ret fleksibelt for folk at søge sig frem til priser på billige betonfliser online i blandt diverse outlets på nettet, og altså har flertallet af internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at stampe udsalgspriserne på betonfliser betragteligt, og i øvrigt garantere levering uden betaling.

  Det kan stadigvæk vise sig lukrativt at tjekke indtil flere firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på betonfliser online før du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at få den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bygma.

  Man må alligevel huske på, at når en online shop udlover billige betonfliser online til en pris som kan ses som ekstraordinært billig, så bør det tit være et bevis på en uægte webbutik. Kortbestillinger er imidlertid en del af en vedtægt, hvilket skærmer en imod falske butikker på nettet.

  Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du vælge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at godtgøre regningen på betonfliser over en længere periode. Det tilbydes ofte ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

  Når vi ser på tendenserne står det markant, at netshoppere tit søger efter eksempelvis betonfliser tilbud og billig betonfliser. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere lede efter fx betonfliser online, betonfliser priser samt køb betonfliser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg betonfliser er 7590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til udendørs til badeværelse til indendørs til terrasse

  Størrelser: 20×20 30×30 60×60 90×90 70×70 40×40 50×50 20×40 80×80 30×60 25×50

  Udforsk eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig temmelig gavnlige løsninger til at granske en stor portion andre brugeres evalueringer og herved er det fornuftigt, at du gennemgår online butikkens omtaler inden du handler billige betonfliser online.

  Facebook frembyder tillige sådan set fortræffelige metoder til at få indtryk af internet forretningens kundefokus. Herinde er der en række e-shops som tilbyder folk at formulere en kritik af deres køb, som på samme måde kan anvendes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk køber billige betonfliser online i en internet forhandler burde de uden tvivl se på webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave, specielt hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark og Bygma.

  En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en tryghed om at internet virksomheden respekterer de gældende danske regler, samt at internet shoppen en gang i mellem monitoreres af sagkyndige som er meget fortrolige reglerne.

  Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, hvis du forvoldes problemstillinger med din ordre på betonfliser. Derudover foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de vigtigste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af betonfliser online, til eksempel den returpolitik internet firmaet bruger.

  I den relation er det på samme måde essesentielt, at man altid gemmer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af betonfliser, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg eller 10-4.

  Søren Pedersen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Mette Christiansen gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Marianne gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Jesper Pedersen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 tips til online shopping
  1Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en lov, der assisterer køber overfor falske e-forretninger. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil betale pengene over en periode.
  2Trustpilot fremskaffer i højeste grad strålende løsninger til at læse en længere række aktuelle forbrugeres reflektioner og derved kan det anbefales, at du verificerer e-forhandlerens anmeldelser før du shopper billige betonfliser online. Facebook genererer tillige fuldstændig hensigtsmæssige metoder til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed.
  3En lang række firmaer på nettet udlover nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmetoder til betonfliser. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig rigtig fremkommelig, og endda ligeledes den mest letkøbte mulighed for fragt.
  4Det er i dag rigtig praktisk for alle og enhver at prissammenligne online på billige betonfliser på diverse internet shops, og af den grund lover utallige online forhandlere gratis levering. Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at kontrollere nogle e-forretninger efter tilbud inden du handler, så du ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
  5En række internet handler præsterer fri fragt på betonfliser, men undertiden er det under forudsætning af at du handler for et præcist beløb. Desuden kunne du vælge den mest billige form for levering, som typisk vil blive at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Metoden viser sig jævnligt til gengæld temmelig nem. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
  6Generelt går vi ind for at kigge om internet selskabet er e-mærket medlem, fordi det længe har været en indikation om at e-shoppen anerkender de officielle danske regler, foruden at webbutikken regelmæssigt efterses af sagkyndige som forstår vedtægterne på området. Før nogen køber billige betonfliser i en online webshop burde de de facto tyde webshoppens forretningsbetingelser.
  7Den mindst kostelige mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne, som dog nødvendiggør at du bor tæt på online shoppens tilholdssted. Den mulighed for levering kan være ret så vigtig forudsat vi behøver betonfliser om et øjeblik. Alternativt så lover visse e-forhandlere levering uden omkostninger, men ofte kræves det at du shopper for et konkret beløb.
  8Leveringsdygtigheden er naturligvis temmelig udslagsgivende ifald du skal bruge varen inden for kort tid, og i det øjemed er det skam centralt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid for betonfliser. Temmelig mange webbutikker byder på billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, hvilket dog betinges af at ordren gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt.
  9Forud for at folk køber billige betonfliser på en internet forhandler kan de reelt betragte shoppens forretningsaftale, det er dog for det meste et tidskrævende projekt. Dertil er det en hjælp at køberen er obs på de mest essentielle vilkår der kan have indflydelse på handlen med billige betonfliser online, som for eksempel den byttepolitik e-firmaet har.