Husejeren.dk

Beskyttelsesbriller

Beskyttelsesbriller komfort - indstillig Kreator
62 kr.
Læs mere
Beskyttelsesbriller klar og dugfri Kreator
57 kr.
Læs mere
Beskyttelsesbriller med sikkerhedssnor Kreator KRTS30010
83 kr.
Læs mere
Beskyttelsesbriller, justerbar bøjle Kreator
42 kr.
Læs mere
Beskyttelsesbriller komfort UV - gul Kreator
80 kr.
Læs mere
Beskyttelsesbriller ridsefri - klar Kreator
62 kr.
Læs mere
Beskyttelsesbriller med ventil, dugfri
50 kr.
Læs mere
Beskyttelsesbriller, til briller brugere Kreator
42 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt i de store byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring beskyttelsesbriller.
Der er variationer i prisniveauet på billige beskyttelsesbriller fra byggemarked til byggemarked. En del har lave priser, imens nogle vil have service. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare beskyttelsesbriller.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af beskyttelsesbriller online.
De velkendte byggecentre finder du i de større byer, og herigennem har kunderne tilbuddet om at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Derigennem kan du spare fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få en bedre pris.
De fleste niche netbutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du handler beskyttelsesbriller online på deres hjemmeside.
De fleste nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. På grund af det vil du opleve ekstremt informativ assistance fra mennesker med specialistviden i netop beskyttelsesbriller.
Danmarks største byggecentre
beskyttelsesbriller silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det viser sig at have noget at sige at du har alle materialer klar forud for at du igangsætter projektet. Du har fordel af at sammenfatte en punktforms huskeliste som indeholder alle de ting du har brug for, og derefter gennemgå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være essentielt at du har udstyret ved hånden når du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
3Der præsenterer sig altid pludselige udfordringer ved avancerede projekter, og derfor vil det være vigtigt at der afsættes rimelig plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
4Husk at du kan forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man hvis projektet gør en forskel for miljøet. Støtten kræver dermed at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
5Det er essentielt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå ens omkostning ved dem hver især.
6Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til arbejdet, især når det er omfattende ombygninger. Krævende opgaver kræver mere end en person. Desuden bliver det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
7Du kan finde mange forskellige guides og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med utrolig meget nyttig information, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
8For opgaver udendørs har vejrsituationen stor betydning. Derfor bør du regelmæssigt se vejrmeldingerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel begynder at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
9Du bør regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du henter assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
10Planlægning vil altid være nøglen til succes med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær realistisk idet du laver arbejdsplanen.
11Inden du starter byggeriet må det være yderst centralt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sko og hjelm som beskytter dig imod potentielle skader. Det er klogt at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig såfremt du ikke har professionel assistance.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er yderst imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er absolut imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Størstedelen af internet forretninger foreslår heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til beskyttelsesbriller. En yndling er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo temmelig praktisk, samt i mange tilfælde også den billigste fragtmetode.

Du kunne derudover tænke over at få varerne leveret hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Den er gennemsnitligt et hak mere bekostelig, men tillige temmelig bekvem for beskyttelsesbriller online. Den mest betalelige leveringsmulighed er dog selv at hente varerne, som dog beroer på at du bor nær online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på beskyttelsesbriller kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende såfremt man har behov for varerne om kort tid, så med det formål er det rimelig vigtigt at vi ser den estimerede leveringstid ved beskyttelsesbriller. Masser af internet virksomheder – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags fragt på massevis af varenumre online, men vær obs på at det er afhængig af at ordren lægges forud for et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken skippet afsted forud for at de lageransatte tager hjem.

En række online outlets tilbyder levering uden beregning på beskyttelsesbriller online, men typisk er det under betingelse af at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ kunne man foretrække den mindst kostelige leveringsmodel, der tit vil være at få kørt din ordre til et afhentningssted.

En stor portion kæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig beskyttelsesbriller online men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma. De frembyder for eksempel click-and-collect på beskyttelsesbriller i følgende områder:

Vordingborg, Ballerup, Hedehusene, Glostrup, Hillerød, Åbyhøj, Haderslev, Viborg, Ølstykke, Vejle, Thisted, Fredericia, Roskilde, Brønderslev, Jyllinge, Nærum, Næstved, Albertslund, Helsingør, Greve, Tilst, Sønderborg, Brabrand, Frederikshavn, Brønshøj, Hobro, Aabenraa, København, Gladsaxe, Kokkedal, Esbjerg, Kalundborg, Lystrup, Solrød Strand, Korsør, Birkerød, Gentofte, Frederiksværk, Dragør, Aalborg, Holbæk, Haslev, Nakskov, Køge, Tårnby, Stenløse, Ringsted, Svendborg, Rønne, Lillerød, Allerød, Odder, Silkeborg, Valby, Højbjerg, Taastrup, Rudersdal, Hedensted, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Farum, Middelfart, Hørsholm, Vallensbæk, Odense, Søborg, Kolding, Skive, Værløse, Frederikssund, Brøndby, Hjørring, Virum, Holstebro, Skanderborg, Grenaa, Herning, Lyngby, Herlev, Nørresundby, Varde, Slagelse, Hvidovre, Ikast, Nyborg, Struer, Risskov, Horsens, Aarhus, Rødovre, Randers, Vanløse, Frederiksberg, og Ishøj, .

Klik-og-hent ift. beskyttelsesbriller er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere mange gange leder efter fx beskyttelsesbriller online og billig beskyttelsesbriller. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis beskyttelsesbriller tilbud, køb beskyttelsesbriller og beskyttelsesbriller priser, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Bedste tilbud på beskyttelsesbriller

Det er ekstremt enkelt for os alle at søge sig frem til tilbud på billige beskyttelsesbriller online hos flere internet handler, og på grund af dette har mange e-shops været nødt til at stampe priserne på beskyttelsesbriller betydeligt, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

Det kan stadigvæk vise sig lukrativt at udforske en række internet foretagender efter rabatter og tilbud på beskyttelsesbriller online forinden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

Man skal dog huske på, at når en internet virksomhed sælger billige beskyttelsesbriller online for en tilbudspris som anses for himmelråbende fordelagtig, er det for det meste være en indikation på en fup online shop. Køb med betalingskort er trods alt omfattet af en ordning, hvilket forsvarer køberen overfor uærlige online outlets.

Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre regningen på beskyttelsesbriller over en længere periode. Det foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Ses der på tendenserne står det klart, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. beskyttelsesbriller tilbud og køb beskyttelsesbriller. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge for eksempel beskyttelsesbriller priser, billig beskyttelsesbriller samt beskyttelsesbriller online.

Kig på andre menneskers vurderinger

Trustpilot leverer faktisk gode løsninger til at gøre dig bekendt med en lang række eksisterende kunders tanker og på grund af dette kan det anbefales, at du tolker online butikkens vurderinger inden du køber billige beskyttelsesbriller online.

Facebook resulterer i tilsvarende stort set udmærkede løsninger til at få indsigt i online butikkens troværdighed. I øvrigt møder vi nogle e-firmaer som tilbyder folk at nedfælde en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige burde tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk køber billige beskyttelsesbriller online i en internet virksomhed bør man sådan set have øje for dens vilkår, dog er det gerne et tidskrævende arbejde, særligt på de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

En anden løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en tryghed om at internet firmaet adlyder de danske love, foruden at hjemmesiden jævnligt efterses af specialister som forstår reglerne.

Derudover giver det dig genvej til bistand, såfremt du bliver udsat for problemer med din shopping med beskyttelsesbriller. Dertil er det godt at man er opmærksom på de mest basale bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af beskyttelsesbriller online, som fx hvilken bytteret e-firmaet har.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af beskyttelsesbriller, hvad end man køber fra Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Silvan.

Jens H gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Else Mortensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Bente Poulsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Tina Jørgensen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til når du køber online
1Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, der beskytter kunden overfor snydagtige online forretninger. Alternativt burde du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale beløbet i flere bidder.
2En masse webbutikker i Danmark udlover i vore dage en række forskellige billige leveringsformer til beskyttelsesbriller. En der er meget anvendt er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre når du har tid. Leveringsformen er nemlig i høj grad bekvem, samt i mange tilfælde tilmed den prisbilligste leveringsversion.
3Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som burde være en antydning af at online webshoppen overholder de opstillede regler, foruden at internet selskabet af og til efterses af fagfolk som er meget fortrolige retningslinjerne. Før nogen køber billige beskyttelsesbriller hos en shop kan de i og for sig bese virksomhedens handelsvilkår.
4Flere online webshops tilbyder levering uden omkostninger på beskyttelsesbriller, men oftest er det kun gældende hvis man indkøber for et fastslået beløb. Ellers skal man snuppe den mest letkøbte fragtmulighed, der tit er at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop. Metoden er godt nok til gengæld ualmindeligt bekvem. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken.
5Fragttiden er selvfølgelig yderst aktuel forudsat man mangler varen nu og her, og herved er det særdeles vigtigt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt ved beskyttelsesbriller. En hel del e-handler reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men vær opmærksom på at det påkræver at ordren laves før et konkret klokkeslæt.
6Det har vist sig at være ekstremt fremkommeligt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige beskyttelsesbriller hos forskellige firmaer på nettet, og følgelig frembyder adskillige e-butikker levering uden gebyr. Det kan dog alligevel vise sig indbringende at se nærmere på flere internet foretagender efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at skaffe sig den bedste pris.
7Inden nogen handler billige beskyttelsesbriller hos en online shop kunne de i reglen få overblik over webbutikkens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende. For øvrigt tilråder vi at kunden er vidende om de elementære forhold der har indvirkning på bestillingen af billige beskyttelsesbriller online, som eksempelvis hvilken returneringsret online virksomheden tilsikrer.
8Trustpilot byder på rigtig habile løsninger til at eftergå en lang række øvrige kunders omtaler og herved anbefaler vi, at du efterforsker netshoppens kritik forud for at du køber billige beskyttelsesbriller online. Facebook præsterer endvidere relativt belejlige løsninger til at få indblik i internet shoppens kundetilfredshed.
9Den mindst kostelige fragtløsning er utvivlsomt at hente pakken selv, men den løsning stiller krav om at du er tæt på internet forretningens bopæl. Den fragtmulighed er ualmindeligt vital om man skal bruge beskyttelsesbriller fluks. Alternativt så lover indtil flere online forretninger billig levering, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for en bestemt pris.