Stiga Dino 47 - Benzin plæneklipper
1.749 kr.
Læs mere
Stiga Multiclip 47 Q - Benzin plæneklipper
2.395 kr.
Læs mere
Stiga Multiclip 47 S - Benzin plæneklipper selvkørende
1.983 kr.
Læs mere
Stiga Turbo Power 50 S (3i1) - Benzin plæneklipper selvkørende
4.795 kr.
Læs mere
Stiga Combi 53 SQ - Benzin plæneklipper selvkørende
3.095 kr.
Læs mere
Stiga Combi 48 SVQ - Benzin plæneklipper selvkørende
3.195 kr.
Læs mere
Stiga Twinclip 50SVH - Honda Benzin plæneklipper
5.999 kr.
Læs mere
Stiga Collector 48 S - Benzin plæneklipper selvkørende
2.446 kr.
Læs mere
Stiga Multiclip 47 - Benzin plæneklipper
1.919 kr.
Læs mere
Stiga Collector 43 - Benzin plæneklipper
1.995 kr.
Læs mere
Stiga Combi 53 SQ H - Benzin plæneklipper m Honda Motor
4.195 kr.
Læs mere
Stiga Collector 43 S - Benzin plæneklipper selvkørende
2.295 kr.
Læs mere
Stiga Combi 48 SQ - Benzin plæneklipper selvkørende
2.419 kr.
Læs mere
Stiga Multiclip 47 SEQ - Benzin plæneklipper Selvkørende, elstart
3.299 kr.
Læs mere
Stiga Combi 53 SEQ - Benzin plæneklipper Selvkørende, elstart
3.795 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en netbutik, som giver rådgivning til valg af benzinplæneklipper.
Der findes forskelle i prisen på billige benzinplæneklipper hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste priser, imens øvrige har service. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden blot benzinplæneklipper.
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af benzinplæneklipper online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og pga. det har kunderne valget om at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Af den grund er der mulighed for at spare fragten, og ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
De fleste nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille benzinplæneklipper online på deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres produkter, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du få en høj grad af brugbar vejledning fra folk der er eksperter i netop benzinplæneklipper.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
benzinplæneklipper jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

benzinplæneklipper silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

benzinplæneklipper harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

benzinplæneklipper bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning vil være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter køreplanen.
2Der kommer næsten altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til krævende opgaver, og altså kan det vise sig essentielt at man har afsat nok tid i agendaen, så man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
3Inden du iværksætter byggeprojektet må det være usandsynligt fundamentalt at have styr på, at projektet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
4Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Støtten betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
5For opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt kigge på vejrvarslen i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel starter med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit krævende projekt.
6Du har adgang til mange forskellige guides og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube bringer dig overvældende meget almennyttig info, især hvis man kigger i hele verden.
7Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt ved større byggeprocesser. Krævende byggerier kræver mere end en person. Dertil må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
8Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig vigtigt at du har udstyret parat inden du går løs med byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
9Det er af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer klar på forhånd inden du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at notere en simpel note som indeholder alt det der skal bruges, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, således at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
10Det er fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det kan være behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for dem alle sammen.
11Du skal aldrig glemme sikkerheden, så husk beskyttelse som hjelm og sko som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke får professionel hjælp.
12Du bør gennemtænke hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du indhenter eksperthjælp er det normalt at notere tilbud fra flere virksomheder.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

De fleste internet selskaber tilbyder til alt held et hav af forskellige billige fragtmuligheder til benzinplæneklipper. Den mest moderne er lige nu afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente pakken når det passer ind i din kalender. Den er altså særligt let gængelig, samt endda endda den billigste leveringsløsning.

Du bør endvidere tænke over at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er typisk en lille smule mere pebret, men tillige yderst fleksibel med benzinplæneklipper online. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du lever nærved online forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på benzinplæneklipper kan i nogle tilfælde være ret så afgørende når vi står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så i det øjemed er det selvsagt afgørende at man dobbelttjekker leveringstidspunktet for benzinplæneklipper. En række byggemarkeder – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, som trods alt kræver at bestillingen gennemføres før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne ekspederet før de lageransatte holder fyraften.

Indtil flere netbutikker frembyder gratis levering på benzinplæneklipper online, men for det meste afkræver det at man aftager for en konkret pris. Ellers kan du snuppe den mest letkøbte leveringsversion, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion webbutikker frembyder click-and-collect hvor du køber billig benzinplæneklipper derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. De yder for eksempel click-and-collect på benzinplæneklipper i følgende områder:

Herlev, Kolding, Hedensted, Vordingborg, Ringsted, Varde, Ølstykke, Middelfart, Ishøj, Slagelse, Nyborg, Lillerød, Rudersdal, Stenløse, Virum, Åbyhøj, Grenaa, Birkerød, Brøndby, Dragør, Valby, Højbjerg, Esbjerg, Ikast, Haderslev, Lystrup, Kokkedal, Sønderborg, Glostrup, Skive, Svendborg, Silkeborg, Nærum, Vejle, Skanderborg, Gentofte, Værløse, Vallensbæk, Allerød, Holstebro, Greve, Hillerød, Aalborg, Frederikshavn, Risskov, Struer, Hørsholm, Brabrand, Rødovre, Nørresundby, Hobro, Odense, Frederikssund, Brønderslev, Taastrup, Tilst, Helsingør, Viborg, Tårnby, Nakskov, Charlottenlund, Rønne, Solrød Strand, Randers, Odder, Korsør, Ballerup, Jyllinge, Kalundborg, Hvidovre, Lyngby, Søborg, Brønshøj, Aabenraa, Hjørring, Gladsaxe, Herning, Vanløse, Thisted, Næstved, Køge, Farum, Nykøbing Falster, Hedehusene, Frederiksberg, Albertslund, Aarhus, Horsens, Fredericia, Holbæk, Frederiksværk, Haslev, Roskilde, og København, .

Klik-og-hent for benzinplæneklipper er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at folk typisk efterspørger bl.a. køb benzinplæneklipper og benzinplæneklipper priser. Vi ser derudover ofte mennesker søge efter fx billig benzinplæneklipper, benzinplæneklipper online samt benzinplæneklipper tilbud, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Få den bedste pris på benzinplæneklipper

Det er efterhånden ret hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige benzinplæneklipper online på forskellige shops på nettet, og altså har flertallet af online webshops set sig nødsaget til at nedskære salgspriserne på benzinplæneklipper eftertrykkeligt, og i øvrigt yde fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at tjekke et par forskellige e-forretninger efter billige priser på benzinplæneklipper online forinden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at ifald en e-forretning forhandler billige benzinplæneklipper online til en udsalgspris der kan virke helt fantastisk billig, burde det tit være et symbol på en svindel shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af en orden, der passer på en overfor uoprigtige shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere pengene til benzinplæneklipper ude i fremtiden. Det tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere tit leder efter for eksempel benzinplæneklipper online og billig benzinplæneklipper. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. benzinplæneklipper tilbud, benzinplæneklipper priser samt køb benzinplæneklipper.

Kig på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot præsterer ganske passende genveje til at betragte en stor portion aktuelle kunders domme og på grund af dette kan det anbefales, at du kigger på netbutikkens vurderinger før du handler billige benzinplæneklipper online.

Facebook frembyder desuden de facto relevante muligheder for at få en idé om netbutikkens troværdighed. Herinde ses nogle e-butikker hvor du kan aflevere en evaluering af deres køb, hvilket ydermere må tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige benzinplæneklipper online på en e-forhandler kan de i reglen få overblik over webbutikkens handelsvilkår, dog er det bare ikke særlig morsomt, især ved de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Et andet forslag er at kontrollere om netshoppen er godkendt af e-mærket, da det skulle være et bevis på at internet forretningen respekterer den officielle danske lovgivning, samt at online virksomheden undertiden overvåges af jurister som kender til de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god anledning til at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer med din bestilling af benzinplæneklipper. I øvrigt slår vi et slag for at man er klar over de mest relevante forhold der kan have betydning for købet af benzinplæneklipper online, f.eks. hvilken bytteret online firmaet bruger.

Her er det også essesentielt, at man permanent gemmer ens faktura, så man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af benzinplæneklipper, uagtet om man køber fra Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix eller Silvan.

Bente L gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Morten C gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Marianne R gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Charlotte Hansen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til køb på nettet
1Nogle firmaer på nettet lover portofri levering på benzinplæneklipper, men ofte forudsætter det at man køber for et konkret beløb. Derudover kunne du vælge den billigste leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig til tider på den anden side yderst fleksibel. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
2Forud for at folk bestiller billige benzinplæneklipper på en e-forhandler bør de helt sikkert skimme deres forretningsaftale, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Tilmed kan det anbefales at man er påpasselig med de primære forhold der er gældende for bestillingen af billige benzinplæneklipper online, til eksempel hvilken returrettighed webbutikken har.
3Flere e-shops tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige former for levering til benzinplæneklipper. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er jo super smart, og i mange tilfælde endda den billigste form for levering.
4Trustpilot genererer ganske fornemme løsninger til at besigtige ganske mange nuværende konsumenters iagttagelser og herved er det en hjælp, at du vurderer e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige benzinplæneklipper online. Facebook tilbyder dig også flere ærlige løsninger til at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed.
5Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, da det ofte er en tilkendegivelse af at e-shoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, tillige med at e-shoppen lejlighedsvis tilses af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene. Forinden folk køber billige benzinplæneklipper i en forhandler på nettet burde man på en vis måde læse webshoppens handelsbetingelser.
6Leveringstiden kan være ualmindeligt væsentlig i tilfælde af at vi står og skal bruge din ordre inden for kort tid, så i det øjemed er det temmelig fornuftigt at vi ser leveringstiden på benzinplæneklipper. En masse internet forhandlere giver billig 1 hverdags levering på deres primære varer, som imidlertid er underforstået at bestillingen realiseres inden et bestemt klokkeslæt.
7Det er super ukompliceret for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige benzinplæneklipper fra flere e-forhandlere, og til gengæld garanterer masser af firmaer på nettet fragtfri levering. Derfor kan det imidlertid blive udbytterigt at kontrollere indtil flere outlets på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at skaffe sig den laveste pris.
8Den mest prisbevidste leveringsudgave er unægtelig at du selv henter varerne, som desværre nødvendiggør at du bor tæt på internet forretningens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig særdeles vigtig ifald vi mangler benzinplæneklipper nu og her. Alternativt så præsterer nogle få online firmaer levering uden omkostninger, men for det meste er det så nødvendigt at der erhverves for en bestemt sum.
9Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en foranstaltning, der skærmer kunden imod uoprigtige e-shops. Som alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at afbetale prisen over en periode.