Jeg har fundet 30 webshops der sælger bakkegrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-2 mm 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1000 kg 15 kg 500 kg 800 kg 20 kg 25 kg 1 ton 1 m3 25 kg

Levering: trailer vognlæs i bigbag i sække i poser i løs vægt løst leveret hent selv afhentning

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige bakkegrus fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på billige priser, og andre vil have kompetent sparring. Du må vide hvad du vil prioritere.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring bakkegrus.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor læse byggemarkedets regler.
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot bakkegrus.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har mange mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det har du valget om at undvære fragten, samt ovenikøbet hente varerne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre samler produkter fra flere producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af bakkegrus online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Herved bør du få super gavnlig vejledning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis bakkegrus.
Forskellige specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du få en skarpere pris.
Forskellige niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber bakkegrus online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør aldrig glemme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm som skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
2Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er store byggerier. Store projekter kræver flere personer. Derudover vil det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
3Inden du påbegynder arbejdet kan det være ganske meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du bør overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde sikre dig assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du skal have hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at modtage en pris fra forskellige virksomheder.
5Du skal under ingen omstændigheder undvære udstyr. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet klar til brug før du går løs med byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at medregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
6Der findes mange forskellige guides og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube kan hjælpe med ret så meget konstruktiv oplysning, ikke mindst når du bruger den engelske version.
7Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du hyppigt holde øje med vejrvarslen lige før arbejdets start, så det ikke pludselig starter med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede byggeprojekt.
8I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være rationelt at beskrive samtlige omkostninger, og herefter indsamle omkostningen ved dem én og én.
9Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du nedskriver oversigten.
10Der kommer uden tvivl pludselige hovedpiner når det gælder omfattende projekter, og som følge heraf viser det sig af stor betydning at man afsætter betragtelig plads i køreplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
11Måske kan det blive værdifuldt at du har de nødvendige materialer klar til brug forud for at du igangsætter dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms liste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og derefter eftergå punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
12I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at ombygningen forbedrer planeten.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er yderst betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål inden for bakkegrus

 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  Masser af online firmaer tildeler til alt held en række forskellige billige former for fragt til bakkegrus. En yndling er lige nu levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig rigtig enkel, samt tit ligeledes den mest billige leveringsmetode.

  Du kan ydermere udse dig at få ordren sendt hjem til dig selv eller til når du er på job. Fragtmetoden viser sig ofte en sjat mere pebret, men ligeledes i høj grad praktisk ved køb af bakkegrus online. Den billigste mulighed for levering er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du er med kort afstand til internet firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på bakkegrus er naturligvis yderst væsentlig ifald du har brug for produktet om kort tid, og med det formål er det særdeles centralt at du kontrollerer den forventede leveringsdato på bakkegrus. En stor portion internet selskaber – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, men vær på vagt da det står og falder med at handlen laves tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset forud for at personalet holder fyraften.

  Enkelte shops på nettet garanterer levering uden gebyr på bakkegrus online, men tit kræves det at man bestiller for en konkret pris. Derudover burde du gribe den mindst kostelige form for levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

  En masse byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du køber billig bakkegrus hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. De udlover fx klik-og-hent på bakkegrus i følgende områder:

  Gladsaxe, Stenløse, Esbjerg, Haslev, Greve, Hedehusene, Køge, Birkerød, Kalundborg, Gentofte, Roskilde, Tårnby, Hørsholm, Struer, Aarhus, Ølstykke, Hjørring, Brøndby, Nyborg, Varde, Ballerup, Glostrup, Taastrup, Skive, Randers, Åbyhøj, Hillerød, Lyngby, Kokkedal, Valby, Frederiksberg, København, Silkeborg, Hvidovre, Nærum, Herlev, Ishøj, Kolding, Svendborg, Holstebro, Hedensted, Slagelse, Vordingborg, Højbjerg, Tilst, Frederikssund, Helsingør, Søborg, Korsør, Horsens, Virum, Vallensbæk, Aalborg, Frederiksværk, Odense, Allerød, Grenaa, Holbæk, Frederikshavn, Fredericia, Rødovre, Rønne, Lillerød, Solrød Strand, Aabenraa, Albertslund, Vejle, Ringsted, Brabrand, Charlottenlund, Rudersdal, Farum, Næstved, Jyllinge, Brønderslev, Brønshøj, Dragør, Thisted, Middelfart, Nakskov, Odder, Skanderborg, Viborg, Nykøbing Falster, Herning, Hobro, Ikast, Sønderborg, Værløse, Vanløse, Risskov, Nørresundby, Haderslev, og Lystrup, .

  Klik-og-hent ift. bakkegrus er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter bl.a. billig bakkegrus og bakkegrus priser. Man ser derudover jævnligt netshoppere lede efter bl.a. bakkegrus online, bakkegrus tilbud samt køb bakkegrus, plus de kendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

  Find den bedste pris på bakkegrus

  Det er meget smart for alle at finde information om priser på billige bakkegrus online fra diverse internet firmaer i Danmark, og af den grund har massevis af e-forretninger set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på bakkegrus markant, og derudover præstere fragtfri levering.

  Derfor kan det til hver en tid vise sig nyttigt at kigge forbi enkelte butikker på nettet efter rabatter og tilbud på bakkegrus online inden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  Du må dog ikke undervurdere, at ifald en netshop frembyder billige bakkegrus online på tilbud til en pris der virker usædvanlig attraktiv, kunne det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig e-shop. Shopping med kort er dog inkluderet i et regulativ, som redder køber overfor uoprigtige shops på nettet.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre beløbet til bakkegrus af flere omgange. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Når man ser på tendenserne bliver det markant, at online shoppere typisk leder efter bl.a. bakkegrus tilbud og bakkegrus online. Derudover oplever man typisk folk søge efter for eksempel køb bakkegrus, bakkegrus priser samt billig bakkegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 20 kg 800 kg 1 m3 25 kg 1000 kg 1 ton 15 kg 25 kg 500 kg

  Levering: i sække i bigbag afhentning i poser trailer vognlæs løst leveret hent selv i løs vægt

  Brands: Weber Skalflex

  Kig på andre menneskers betragtninger

  Trustpilot frembyder temmelig gode genveje til at udforske adskillige øvrige køberes oplevelser og derfor går vi ind for, at du tager et kig på e-forretningens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige bakkegrus online.

  Facebook resulterer i derudover immervæk fine genveje til at få indtryk af e-handlens troværdighed. Derudover er der nogle internet webshops som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

  Før folk køber billige bakkegrus online i en e-butik burde de faktisk granske deres vilkår, dog er det oftest ikke særlig sjovt, specielt hos de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  En nem løsning er at kontrollere om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er et kendetegn for at e-firmaet forsvarer gældende dansk lovgivning, udover at online virksomheden en gang i mellem revideres af fagfolk som har megen viden om de gældende regler.

  Dette er desuden en god mulighed for opbakning, såfremt du får problemstillinger i processen med din shopping med bakkegrus. Desuden kan det være til hjælp at du er obs på de mest basale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af bakkegrus online, fx den ombytningsrettighed e-handlen garanterer.

  I den relation er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid beholder ens faktura, så man når som helst vil kunne bevidne sit køb af bakkegrus, uagtet om man handler hos XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller Davidsen.

  Bente Hansen gav 5 stjerner

  god service

  Ole Olsen gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Michael O gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Mette Madsen gav 5 stjerner

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

  9 gode råd til køb på nettet
  1En række online forhandlere sikrer portofri fragt på bakkegrus, men typisk afkræver det at der handles for en fastsat pris. Ellers kan du tage den prisbilligste fragtløsning, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Denne bliver typisk også i høj grad hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  2Den billigste leveringsmetode vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du er nær internet butikkens adresse. Den mulighed for fragt kan være meget afgørende når du behøver bakkegrus lige om lidt. Alternativt så tilbyder flere e-butikker levering uden omkostninger, men oftest er det så nødvendigt at man shopper for en bestemt sum.
  3En lang række internet webshops giver heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmodeller til bakkegrus. Det mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer den dag der passer dig. Denne er jo særdeles ukompliceret, og endda ydermere den mindst kostelige leveringsmetode.
  4Det er jo efterhånden ualmindeligt overkommeligt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige bakkegrus på flere internet selskaber, og følgelig yder langt de fleste internet firmaer billig levering. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lønsomt at eftergå nogle forskellige online outlets efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris.
  5Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket støtter dig som kunde imod bedrageriske internet shops. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning som f.eks. ViaBill, når du agter at betale betalingen over tid.
  6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld om man har brug for varen inden for få dage, så i det øjemed er det virkelig meningsfuldt at vi checker leveringstidspunktet ved bakkegrus. En række webshops giver løfte om billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, men husk at det stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  7Trustpilot medfører en del udmærkede muligheder for at se nøjere på en lang række andre køberes vurderinger og på grund af dette foreslåes det, at du gennemgår internet butikkens omtaler før du shopper billige bakkegrus online. Facebook bringer dig tillige stort set fine genveje til at få indsigt i webshoppens popularitet.
  8Før nogen køber billige bakkegrus i en forretning på nettet behøver de utvivlsomt sætte sig ind i dens regler, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende. Derudover anbefaler vi at du er vidende om de vigtigste betingelser der indvirker på handlen med billige bakkegrus online, fx den ombytningsret e-firmaet garanterer.
  9Vi tilråder at se om internet forretningen er e-mærket, fordi det burde være en garanti for at webshoppen opretholder de danske retningslinjer, udover at webbutikken regelmæssigt føres tilsyn med af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne på området. Forud for at folk køber billige bakkegrus på en butik behøver de principielt kigge på webbutikkens vilkår.