Work-it Bagageremme - 12 stk.
50 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 680 kg. - 6 m.
100 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 550 kg. - 5 m. (4 stk.)
179 kr.
Læs mere
Millarco Bagagestrop - 3 stk.
30 kr.
Læs mere
Millarco Bagagestrop 61 cm. - 2 stk.
40 kr.
Læs mere
Millarco Bagagestrop 91,5 cm. - 2 stk.
50 kr.
Læs mere
Millarco Bagagefastspænder 3,0 m. - 2 stk.
60 kr.
Læs mere
Boxer Bagagefastspænder med skralde - 2 stk.
249 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 250 kg. - 5M.
50 kr.
Læs mere
Millarco Bagageremme i praktisk boks - 22 stk.
100 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 550 kg. - 5 m.
50 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 2000 kg. - 10 m.
199 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 1000 kg. - 4,5 m.
70 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 230 kg. - 1,8 m.
129 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af bagagefastspænder.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige bagagefastspænder fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot bagagefastspænder.
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes nær dig, og hermed har man tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan man blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få varerne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre forhandler varer fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af bagagefastspænder online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billigere pris.
En masse specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som typisk er danske, måske endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle bagagefastspænder online hos dem.
Størstedelen af nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem vil du opleve en høj grad af erfaren sparring fra nogle som er specialister i lige præcis bagagefastspænder.
Danmarks største byggemarkeder
bagagefastspænder silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

bagagefastspænder harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

bagagefastspænder bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

bagagefastspænder jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som hoved- og fodbeklædning som sikring imod mulige ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
2Forinden du opstarter dit byggeprojekt er det vildt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Du bør gennemtænke hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du bør skaffe hjælp fra en fagmand til områder af byggeriet. Forudsat at du henter professionel assistance er det fordelagtigt at få prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
4Forberedelse bliver kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør sammensætte en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver din tidsplan.
5Man skal under ingen omstændigheder gå ned på grej. Det kan vise sig at være strategisk at du har det ved hånden forinden du begynder på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at medregne de medfølgende udgifter i dit budget.
6Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at byggeriet er CO2-besparende. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
7Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. På grund af dette bør du jævnligt lægge mærke til vejrvarslen i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det svære projekt.
8Måske det viser sig meningsgivende at have alle bygningsmaterialer til disposition forinden du iværksætter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og så eftergå hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at alt er klar.
9Du har adgang til utallige vejledninger og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder en masse konstruktiv information, især såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
10Der viser sig uden tvivl utidige vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige projekter, og af den grund vil det være værdifuldt at der afsættes god tid i køreplanen, som bidrager til at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til større projekter. Omfattende opgaver gør krav på flere personer. Desuden vil det være bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
12Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive økonomisk at dokumentere hver enkelt udgift, og herefter søge sig frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En del byggemarkeder foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringsløsninger til bagagefastspænder. En der er meget almindelig er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter når du har lyst. Løsningen er nemlig ret så praktisk, samt i mange tilfælde også den mest betalelige fragtmetode.

Du kan på samme måde forsøge at få ordren sendt til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er for det meste en sjat mere bekostelig, men omvendt vældig enkel ift. bagagefastspænder online. Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på bagagefastspænder er naturligvis ret vigtig om vi skal bruge produkterne nu og her, og af den grund er det selvfølgelig centralt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid ved bagagefastspænder. Mange online outlets – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 dags fragt på de fleste varer online, men husk at det regnes ud fra at transaktionen realiseres før et aftalt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få de nye varer distribueret forud for at pakkemedarbejderne har fri.

En række e-butikker lover gebyrfri levering på bagagefastspænder online, men typisk afkræver det at du aftager for en fastsat sum. Alternativt burde du snuppe den mest prisbevidste leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig bagagefastspænder online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på bagagefastspænder i følgende områder:

Holbæk, Herning, Ikast, Silkeborg, Værløse, Sønderborg, Dragør, Gladsaxe, Brønshøj, Frederikssund, Nørresundby, Greve, Hjørring, Rønne, Stenløse, Hvidovre, Hedehusene, Hobro, Fredericia, Viborg, Hørsholm, Vejle, Aabenraa, Haslev, Åbyhøj, Aalborg, Lyngby, Gentofte, Varde, Søborg, Tårnby, Risskov, Hedensted, Helsingør, Vanløse, Herlev, Tilst, Svendborg, Grenaa, Rudersdal, Kalundborg, Nykøbing Falster, Farum, Lillerød, Frederikshavn, Odense, Brabrand, Charlottenlund, Nyborg, Valby, Højbjerg, Skive, Næstved, Albertslund, Hillerød, København, Skanderborg, Ballerup, Odder, Birkerød, Nakskov, Struer, Nærum, Frederiksværk, Brønderslev, Virum, Kokkedal, Taastrup, Ølstykke, Solrød Strand, Randers, Lystrup, Frederiksberg, Brøndby, Allerød, Glostrup, Ishøj, Esbjerg, Aarhus, Middelfart, Køge, Korsør, Vordingborg, Slagelse, Haderslev, Horsens, Kolding, Thisted, Holstebro, Vallensbæk, Rødovre, Roskilde, Ringsted, og Jyllinge, .

Klik-og-hent for bagagefastspænder er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i søgedata står det markant, at folk ofte leder efter bl.a. bagagefastspænder online og bagagefastspænder priser. Man ser desuden jævnligt folk kigge efter for eksempel køb bagagefastspænder, bagagefastspænder tilbud og billig bagagefastspænder, plus de store byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma og Stark.

Bedste tilbud på bagagefastspænder

Det er jo ret så fleksibelt for enhver at analysere tilbud på billige bagagefastspænder online i blandt diverse e-forretninger, og til gengæld har massevis af netbutikker set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på bagagefastspænder drastisk, og ydermere frembyde portofri fragt.

Det kan immervæk vise sig lukrativt at granske nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på bagagefastspænder online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at såfremt en netbutik sælger billige bagagefastspænder online for en tilbudspris som er besynderligt tiltalende, så kunne det tit være en indikator for en bedragerisk online shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af Indsigelsesordningen, som redder dig overfor svindlende online forhandlere.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil betale beløbet til bagagefastspænder over tid. Det fås normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Når der ses på tendenserne er det klart, at folk som regel leder efter eksempelvis bagagefastspænder online og køb bagagefastspænder. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge for eksempel billig bagagefastspænder, bagagefastspænder tilbud samt bagagefastspænder priser.

Analyser tidligere køberes betragtninger

Trustpilot leverer rigtig sikre løsninger til at besigtige en række øvrige kunders opfattelser og derfor rekommanderer vi, at du tolker online shoppens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige bagagefastspænder online.

Facebook præsterer tilsvarende regulære ærlige chancer for at få indsigt i webshoppens pålidelighed. Her møder vi endda outlets på nettet som gør det muligt at tilkendegive en kritik af ordreforløbet, hvilket tilmed burde tages i brug til at bedømme kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige bagagefastspænder online på en e-handler kan man når alt kommer til alt gennemløbe shoppens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Et andet alternativ kan være at efterse hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være et signal om at online forretningen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, og at online webshoppen af og til evalueres af eksperter der mestrer vilkårene på området.

Dette er desuden en god genvej til hjælpende service, for så vidt du skulle få vanskeligheder i forbindelse med din handel med bagagefastspænder. Dertil er det smart at køberen er på vagt for de vigtigste forhold der kan have indflydelse på købet af bagagefastspænder online, som eksempelvis den returneringsret webbutikken bruger.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man permanent bevarer ens ordremail, så man altid vil kunne dokumentere bestillingen af bagagefastspænder, hvad end man køber fra Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller Harald Nyborg.

Martin Pedersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Inger B gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Karen K gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Anne O gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette kræver at du befinder dig nærved e-firmaets adresse. Den leveringsversion er naturligvis rigtig vigtig såfremt du står og skal bruge bagagefastspænder om kort tid. Alternativt så lover visse internet varehuse levering uden betaling, men for det meste kun ifald der købes for et fastslået beløb.
2Det er jo super smertefrit for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige bagagefastspænder hos flere shops på nettet, og til tak tilbyder langt de fleste online varehuse fri fragt. Det kan alligevel blive nyttigt at eftergå enkelte online varehuse efter tilbud forud for at du handler, så du er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende forudsat man har brug for varen øjeblikkeligt, og af den grund er det temmelig passende at vi checker den estimerede leveringsdato ved bagagefastspænder. En del e-handler lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren laves forud for et givent tidspunkt.
4Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en bestemmelse, som beskytter en overfor uægte internet selskaber. Som et alternativ burde du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du vil finansiere beløbet ude i fremtiden.
5Mange online forretninger tilbyder heldigvis flere billige leveringsløsninger til bagagefastspænder. En favorit iblandt mange er i dag pakkeshoppen, som gør at du kan hente dine produkter når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ultra ligetil, samt ofte tilmed den prisbilligste fragtmulighed.
6Forinden folk shopper billige bagagefastspænder på en forretning på nettet burde de ideelt set gennemse shoppens vilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt. Ligeså er det klogt at køber er omhyggelig omkring de primære regler i forbindelse med handlen med billige bagagefastspænder online, f.eks. hvilken byttepolitik e-forhandleren bruger.
7Trustpilot leverer rigtig solide chancer for at gennemgå en stor portion aktuelle køberes observationer og derfor støtter vi, at du vurderer online firmaets kritik inden du shopper billige bagagefastspænder online. Facebook medfører endvidere en række passelige genveje til at få en idé om netshoppens kundefokus.
8Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt online forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det bør være et fingerpeg om at internet firmaet lever op til de gældende danske regler, udover at e-forhandleren lejlighedsvis føres tilsyn med af jurister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at folk handler billige bagagefastspænder på en shop kunne de i princippet tyde e-butikkens forretningsbetingelser.
9Visse outlets på nettet yder levering uden omkostninger på bagagefastspænder, men i mange tilfælde kun når du køber for en bestemt sum. Derudover skal man gribe den mest billige fragtform, som typisk vil blive at få bragt ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig for det meste tillige rigtig fleksibel. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.