Teng Tools bænkhammer HMEG 300g
85 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 500g
250 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 800g
289 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 800g
315 kr.
Læs mere
HERO Bænkhammer 390 gr.
68 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 300g
210 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 200g
210 kr.
Læs mere
Bænkhammer 12 oz hmbp12
157 kr.
Læs mere
HERO Bænkhammer 450 gr.
68 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 200g
198 kr.
Læs mere
Bænkhammer hmeg300
97 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 1000g
341 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 1000g
355 kr.
Læs mere
Bænkhammer (penhammer). Teng Tools / HMEG500
142 kr.
Læs mere
Bænkhammer Hultafors AB med pen
178 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 300g
236 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 500g
277 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 195g
187 kr.
Læs mere
BATO Bænkhammer Træskaft
75 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 310g
237 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 280g
195 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en netbutik, som kan tilbyde rådgivning til valg af bænkhammer.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot bænkhammer.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende forretningens betingelser.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige bænkhammer hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente produkterne selv. Dette er først og fremmest et alternativ hos de store byggemarkeder.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af bænkhammer online.
De velkendte byggekæder finder du i det meste af landet, og hermed har flertallet chancen for at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at spare fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops er mindre firmaer, der typisk er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du bestiller bænkhammer online fra deres webshop.
Størstedelen af online nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså er det forventeligt at du får super begavet sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis bænkhammer.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

bænkhammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

bænkhammer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

bænkhammer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

bænkhammer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Glem ikke at du kan søge offentlig støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet influerer positivt på klimaet.
2Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er rationelt at nedfærdige alle udgifter, og så gennemgå udgiften ved dem hver især.
3Længe før du starter dit byggeprojekt kan det være højst værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de relevante byggematerialer til rådighed på forhånd inden du starter eksekveringen. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og bagefter gennemgå punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at alt er klar.
5Der præsenterer sig næsten altid overraskende problemstillinger når det kommer til omfattende opgaver, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6For udendørs projekter har vind og vejr en stor rolle. Af den grund må du ofte kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at piske ned netop som du er i fuld gang med det store byggeprojekt.
7Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprocessen, især såfremt det er store byggeprojekter. Enkelte ombygninger kræver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
8Husk at reflektere over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du med fordel kan anskaffe professionel hjælp til dele af byggeprocessen. Forudsat at du får assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
9Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx arbejdssko som sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Man bør ikke undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet klar inden du tager fat på byggeriet. Det er derudover en fordel at indregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
11Du kan finde alle mulige former for hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube supporterer dig med en masse gavnlig oplysning, ikke mindst hvis du leder på engelsk.
12Godt forarbejde er metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at have en effektiv agenda, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er meget betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget flot. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En masse internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige former for levering til bænkhammer. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig yderst gnidningsløs, samt endda tillige den prisbilligste leveringsmanér.

Du kunne ydermere beslutte dig for at bestille varerne til levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt en tand mere omkostningsfuld, men til gengæld vældig let gængelig for bænkhammer online. Den mest billige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du lever med kort afstand til online webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på bænkhammer kan være virkelig vital såfremt man står og skal bruge din pakke om kort tid, så af den grund er det rimelig afgørende at man undersøger den estimerede leveringstid på bænkhammer. Mange byggecentre – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på mange af deres varer online, men vær obs på at det er afhængig af at der bestilles forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varerne ordnet forud for at personalet har fyraften.

En hel del internet varehuse byder på levering uden betaling på bænkhammer online, men oftest under forudsætning af at du bestiller for et fastsat beløb. Ellers burde man tage den prisbilligste leveringsmanér, hvilket mange gange er at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

De fleste netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man handler billig bænkhammer derhjemme og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne udlover eksempelvis klik-og-hent på bænkhammer i følgende områder:

Randers, Silkeborg, Haslev, Skive, Hillerød, Åbyhøj, Greve, Horsens, Søborg, Aalborg, Køge, Viborg, Struer, Lystrup, Risskov, Birkerød, Frederiksværk, Sønderborg, Odder, Tilst, Lillerød, Nørresundby, Ballerup, Jyllinge, Kalundborg, Fredericia, Haderslev, Hjørring, Esbjerg, Rønne, Brabrand, Taastrup, Rudersdal, Varde, Ikast, Hørsholm, Aabenraa, Hedensted, Middelfart, Ishøj, Dragør, Thisted, Hvidovre, Tårnby, Grenaa, Kokkedal, Allerød, Aarhus, Herlev, Holbæk, Hobro, Solrød Strand, Nyborg, Farum, Nykøbing Falster, Svendborg, Vanløse, Holstebro, Skanderborg, Brønderslev, Stenløse, Gladsaxe, Brøndby, Brønshøj, Charlottenlund, Gentofte, Albertslund, København, Frederikshavn, Nærum, Valby, Glostrup, Virum, Vejle, Herning, Højbjerg, Frederiksberg, Helsingør, Korsør, Næstved, Slagelse, Ølstykke, Hedehusene, Ringsted, Nakskov, Værløse, Odense, Vallensbæk, Vordingborg, Rødovre, Frederikssund, Roskilde, Kolding, og Lyngby, .

Klik-og-hent for bænkhammer er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland).

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter blandt andet bænkhammer tilbud og bænkhammer online. Derudover oplever man ofte folk efterspørge blandt andet køb bænkhammer, bænkhammer priser samt billig bænkhammer, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Spar penge på bænkhammer

Det er i høj grad ligetil for alle at sammenligne tilbud på billige bænkhammer online på flere firmaer på nettet, og herved har mange online webshops fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på bænkhammer voldsomt, og i øvrigt love fri fragt.

Derfor kan det imidlertid blive tiden værd at besigtige et par internet shops i Danmark efter tilbud på bænkhammer online inden du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Du skal trods alt huske på, at hvis en internet butik markedsfører billige bænkhammer online til en udsalgspris der anses for urealistisk fremragende, kan det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk e-shop. Kortbestillinger er dog omfavnet af et regulativ, som begunstiger køberen overfor uærlige internet foretagender.

Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale pengene til bænkhammer over en længere periode. Det tilbydes typisk i nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg og Silvan.

Når vi ser på tallene er det markant, at netshoppere ofte søger blandt andet billig bænkhammer og bænkhammer online. Foruden dette oplever man som regel folk efterspørge bl.a. bænkhammer tilbud, køb bænkhammer samt bænkhammer priser.

Tjek tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot frembyder relativt fine chancer for at eftergå flere forhenværende konsumenters kritik og derfor anbefales det, at du tjekker internet forhandlerens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige bænkhammer online.

Facebook indebærer tilsvarende sådan set solide metoder til at få indsigt i internet forretningens popularitet. Tilmed ser vi mange e-firmaer som giver folk mulighed for at frembringe en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk handler billige bænkhammer online i en e-forretning behøver man sådan set tyde e-butikkens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke videre spændende, specielt med de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Et andet forslag kan derfor være at tjekke om e-butikken er e-mærke godkendt, som skulle være en erklæring om at internet virksomheden adlyder de danske love, og at e-firmaet ofte overværes af specialister der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til assistance, såfremt du udsættes for vanskeligheder som følge af dit indkøb af bænkhammer. Ligeledes er det godt at man er vaks omkring de mest essentielle regler der kan have indflydelse på købet af bænkhammer online, for eksempel hvilken returret e-butikken lover.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, så man når som helst vil kunne påvise købet af bænkhammer, ligegyldig om man har handlet ved Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg eller Bauhaus.

Hanne gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Erik G gav 4 stjerner

I gør det super godt

Maria Pedersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Kirsten gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til online shopping
1Visse butikker på nettet tilbyder gratis fragt på bænkhammer, men undertiden kun hvis du bestiller for et bestemt beløb. Ellers skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmanér, der ofte er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Løsningen viser sig almindeligvis tillige meget enkel. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
2Den mindst kostelige leveringsform vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men det forudsætter at du er tæt på internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsløsning kan være ualmindeligt væsentlig hvis du mangler bænkhammer øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder visse e-handler i Danmark portofri fragt, men undertiden er det forbeholdt når du aftager for en præcis sum.
3Forud for at nogen køber billige bænkhammer på en webbutik bør de reelt have øje for dens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af billige bænkhammer online, f.eks. hvilken ombytningsret online butikken kører med.
4Det har vist sig at være usædvanlig let gængeligt for folk at søge information om priser online på billige bænkhammer hos flere internet outlets, og så frembyder massevis af online outlets gratis levering. Men det kan til hver en tid vise sig indbringende at kontrollere nogle enkelte online webshops efter tilbud forinden du køber, sådan at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
5Fragtperioden kan være meget vital såfremt du står og skal bruge dine nye varer med det samme, og af den grund er det ganske klogt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved bænkhammer. En stor portion online webshops yder billig levering på næste hverdag på utallige varenumre, men som trods alt forudsætter at transaktionen realiseres inden et fast tidspunkt.
6Generelt foreslår vi at se om online forretningen er støttet af e-mærket, fordi det er en angivelse af at webshoppen efterkommer de danske regler, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt tilses af fagmænd der behersker de gældende vilkår. Inden nogen shopper billige bænkhammer på en shop på nettet kunne man helt sikkert kigge på netbutikkens handelsvilkår.
7Mange online varehuse yder nu om stunder en række forskellige billige fragtmetoder til bænkhammer. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo meget problemfri, og typisk endda den mest prisbevidste leveringsmulighed.
8Trustpilot tilbyder en del fortræffelige genveje til at gøre dig bekendt med mange eksisterende konsumenters bedømmelser og derfor går vi ind for, at du eftergår online forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige bænkhammer online. Facebook fører til lignende regulære hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i e-firmaets kundefokus.
9Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en orden, der skærmer os imod bedrageriske internet butikker. Som alternativ burde du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage beløbet over en længere periode.