Tajima 7 m båndmål Hi Lock
125 kr.
Læs mere
Tajima 10 m Båndmål G-Lock 25 mm
195 kr.
Læs mere
Tajima Pocket båndmål 30 m
265 kr.
Læs mere
Tajima G-Lock 25 mm båndmål 5 m
115 kr.
Læs mere
Assist Båndmål m/magnet | 5 m
45 kr.
Læs mere
Tajima Hi-Lock båndmål på 3,0 meter
55 kr.
Læs mere
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25 mm
79 kr.
Læs mere
Tajima Hi-Lock båndmål 5 m
100 kr.
Læs mere
Tajima G-Lock 19 mm båndmål 5 m
95 kr.
Læs mere
Assist Båndmål 3 m m/bælteclips i ABS Case
22 kr.
Læs mere
Assist Båndmål 5 m m/bælteclips i ABS Case
32 kr.
Læs mere
Tajima Pocket båndmål 20 m
200 kr.
Læs mere
Assist 5 m Båndmål Self Lock 19mm
32 kr.
Læs mere
Assist 5 m Båndmål Self Lock 25 mm
59 kr.
Læs mere
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25mm
55 kr.
Læs mere
Assist Båndmål 8 m m/bælteclips i ABS Case 25mm
59 kr.
Læs mere
Assist Båndmål 2 m m/bælteclips i ABS Case
18 kr.
Læs mere
Tajima Hi-Lock båndmål 10 m
149 kr.
Læs mere
Assist Båndmål m/magnet | 8 m
65 kr.
Læs mere
Tajima 7 m båndmål G-Lock 25 mm
135 kr.
Læs mere
Tajima 30 m båndmål Pocket
265 kr.
Læs mere
Assist Båndmål m/magnet | 3 m
25 kr.
Læs mere
Tajima Pocket båndmål 10 m
140 kr.
Læs mere
Tajima 20 m båndmål Pocket
200 kr.
Læs mere
Båndmål, 100m Hultafors
1.740 kr.
Læs mere
Båndmål Top Conve 3,5 m x 13 mm, Tajima
138 kr.
Læs mere
Bacho Båndmål 3 M
40 kr.
Læs mere
Båndmål stål 30 m, KL 2 Hultafors YL 30 C
854 kr.
Læs mere
Båndmål Power Winder 60m Stanley 2-34-775
340 kr.
Læs mere
Bacho Båndmål 20 M
190 kr.
Læs mere
Båndmål Top Conve 5,5 m Tajima x 13 mm, Tajima
188 kr.
Læs mere
Båndmål stål KL2 50m Hultafors YL 50 C
1.075 kr.
Læs mere
Båndmål i metal 50 meter Hultafors SY 50M B
1.285 kr.
Læs mere
Bacho Båndmål 5 M
70 kr.
Læs mere
Båndmål 5 m, KL 1 Hultafors BT 5, Hultafors356103
292 kr.
Læs mere
Båndmål 50 meter HERO 3749-050
225 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Du bør derfor tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre fremviser et enormt produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot båndmål.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring båndmål.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige båndmål fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver de bedste priser, imens andre satser på en høj grad af service. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er specielt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder udbyder varer fra flere nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af båndmål online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og som følge af det har folk valget om at handle online og fragte materialerne personligt. På grund af det kan man undvære fragtgebyret, samt endda hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du billigere priser.
De fleste nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller båndmål online på deres side.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved vil du modtage ekstra begavet vejledning fra nogle der er eksperter i lige præcis båndmål.
Danmarks største byggecentre
båndmål harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

båndmål jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

båndmål bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

båndmål silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig meningsfuldt at have de relevante materialer til disposition før du begynder dit arbejde. Du kunne med fordel udfærdige en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
2I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
3Du bør aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så husk arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor potentielle skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, specielt ifald du ikke køber professionel assistance.
4Længe før du indleder dit byggeprojekt er det vanvittigt essentielt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Der viser sig utvivlsomt uventede bump på vejen når det gælder større projekter, og følgelig viser det sig af stor betydning at man afsætter betragtelig tid i arbejdsplanen, som gør at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
6Det er oplagt at søge assistance til ens byggeprojekt, især i tilfælde af større byggerier. Enkelte ting gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig vil det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
7Måske du burde regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal få assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Når du ønsker hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
8Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at have en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din plan.
9Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel begynder at vælte ned når du lige er startet på dit komplicerede projekt.
10Man må aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk kan det være fornuftigt at have det ved hånden idet du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
11Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et budget for dit projekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være en fordel at beskrive hver enkelt udgift, og bagefter nedfælde udgiften ved hver enkelt.
12Der findes rigelige mængder af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube bringer dig rigelig nyttig oplysning, navnligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er utrolig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En række internet selskaber frembyder i dag en hel del forskellige billige leveringsmidler til båndmål. En favorit iblandt mange er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når du har tid. Løsningen er nemlig ultra gnidningsløs, og mange gange også den billigste type af levering.

Du burde tillige tænke over at få varerne bragt hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig oftest en lille smule mere bekostelig, men endda usædvanlig fleksibel for båndmål online. Den mest billige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men det beroer på at du har bopæl i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på båndmål er temmelig central når vi skal bruge ordren med det samme, og af den grund er det temmelig på sin plads at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved båndmål. En masse online forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren laves inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer fikset forud for at personalet får fri.

Flere netshops lover fragt uden omkostninger på båndmål online, men typisk er det forudsat at man indkøber for en konkret sum. I øvrigt bør du tage den billigste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

En lang række webbutikker tildeler afhentning hvor man handler billig båndmål online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix. De udlover for eksempel afhentning af båndmål i følgende byer:

Korsør, Odense, Frederiksberg, Brøndby, Esbjerg, Kalundborg, Stenløse, Lyngby, Haslev, Herlev, Ølstykke, Frederiksværk, Ringsted, Gladsaxe, Ballerup, Højbjerg, Farum, Allerød, Værløse, Brabrand, Næstved, Horsens, Vejle, Tårnby, Vordingborg, Middelfart, Hørsholm, Charlottenlund, Nyborg, Rønne, Nærum, Birkerød, Grenaa, Hjørring, Greve, Hillerød, Svendborg, Aalborg, Brønderslev, Rødovre, Nakskov, Taastrup, Hvidovre, Fredericia, Gentofte, Nørresundby, Albertslund, Ikast, Lystrup, Aarhus, Glostrup, Vanløse, Herning, Åbyhøj, København, Brønshøj, Solrød Strand, Hedehusene, Skanderborg, Viborg, Hobro, Holstebro, Silkeborg, Frederikssund, Dragør, Thisted, Aabenraa, Kolding, Tilst, Jyllinge, Skive, Haderslev, Virum, Nykøbing Falster, Køge, Rudersdal, Lillerød, Roskilde, Odder, Hedensted, Risskov, Sønderborg, Ishøj, Varde, Søborg, Valby, Kokkedal, Vallensbæk, Frederikshavn, Randers, Helsingør, Holbæk, Struer, og Slagelse, .

Click-and-collect for båndmål er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internet shoppere tit leder efter for eksempel billig båndmål og køb båndmål. Derudover oplever vi typisk netshoppere efterspørge for eksempel båndmål tilbud, båndmål priser og båndmål online, plus de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Bedste tilbud på båndmål

Det er jo virkelig problemfrit for alle at analysere priser på billige båndmål online fra flere online outlets, og ergo har masser af internet forhandlere fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på båndmål betragteligt, og endda frembyde fri fragt.

Derfor kan det imidlertid være tiden værd at efterse diverse internet selskaber efter billige priser på båndmål online før du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at modtage den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Man skal dog ikke overse, at i tilfælde af at en internet handler frembyder billige båndmål online på tilbud til en pris der er uendeligt beskeden, burde det i nogle tilfælde være en indikator for en uægte internet shop. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en vedtægt, hvilket bistår dig som køber overfor falske e-shops.

Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at betale beløbet til båndmål over tid. Dette tilbydes ofte ved nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på søgedata er det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter blandt andet båndmål tilbud og båndmål online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge fx billig båndmål, båndmål priser samt køb båndmål.

Gennemsøg eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot yder absolut pæne chancer for at evaluere en række forhenværende kunders erfaringer og herved foreslår vi, at du ser nærmere på e-firmaets bedømmelser inden du handler billige båndmål online.

Facebook giver dig endvidere de facto hensigtsmæssige metoder til at få indblik i online shoppens kundefokus. Tilmed ses en del online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed bør drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige båndmål online på en e-forhandler kunne de faktisk tyde butikkens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis ikke videre interessant, især på de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Et andet alternativ kan være at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en tryghed om at webbutikken understøtter dansk lovgivning, tillige med at forretningen regelmæssigt føres tilsyn med af fagfolk som er meget bekendte med de gældende regulativer.

Det er en rigtig god anledning til at få bistand, for så vidt du oplever problemstillinger med din bestilling af båndmål. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er obs på de mest relevante betingelser der indvirker på bestillingen af båndmål online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet butikken har.

Her er det virkelig afgørende, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, så man når som helst vil kunne vidne om sit køb af båndmål, hvad end man har købt hos Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen eller 10-4.

Per Mortensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Inger E gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Søren I gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Jesper gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, da det generelt er et fingerpeg om at online shoppen opretholder de opstillede regler, foruden at e-shoppen af og til tilses af fagmænd der kender vilkårene. Før folk shopper billige båndmål på en online virksomhed behøver de reelt tage stilling til netbutikkens forretningsbetingelser.
2Antal dages levering er naturligvis usædvanlig relevant ifald man har brug for ordren fluks, så med det formål er det helt vigtigt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt for båndmål. Mange internet foretagender yder billig 1 dags levering på deres primære produkter, men som imidlertid afhænger af at handlen laves forinden et besluttet tidspunkt.
3Trustpilot medfører super gode løsninger til at gennemrode adskillige andre forbrugeres omtaler og på grund af dette er det prisværdigt, at du læser e-shoppens ratings forinden du bestiller billige båndmål online. Facebook yder tillige fuldkommen sikre muligheder for at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
4Nogle få internet shops lover fragt uden betaling på båndmål, men tit kræves det at man aftager for en bestemt pris. Derudover bør man udse dig den mest billige fragtmetode, der typisk vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde tillige i høj grad uproblematisk. Den mindst kostelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5De fleste webshops i Danmark udlover i vore dage en række forskellige billige former for levering til båndmål. En favorit er i vore dage pakkeshoppen, som gør det muligt at hente dine nye varer den dag der passer dig. Leveringsformen er altså vældig enkel, samt oftest endda den billigste løsning til levering.
6Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre står og falder med at du opholder dig nærved internet forhandlerens lager. Den fragttype kan i nogle tilfælde være ret så essentiel ifald du behøver båndmål inden for kort tid. Alternativt så yder nogle få internet firmaer portofri fragt, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du handler for et konkret beløb.
7Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af en regel, som forsvarer folk imod uoprigtige webbutikker. Alternativt bør du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale pengene over flere uger.
8Det er i dag ekstremt praktisk for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige båndmål fra flere internet forretninger, og derfor yder de fleste forhandlere på nettet levering uden betaling. Men det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at kigge forbi nogle online webshops efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at antage den mest attraktive pris.
9Før folk handler billige båndmål i en netshop bør de på en vis måde læse forhandlerens vilkår, dog er det i reglen ikke særlig morsomt. Ligeså tilråder vi at køber er vidende om de væsentligste regler der er gældende for handlen med billige båndmål online, som for eksempel den returneringsret internet butikken kører med.