Askesuger 1000W - 18L - 16 Cyclone
349 kr.
Læs mere
Askesuger 800 W - 10L-16 Cyclone
249 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter 1200 watt
456 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX300
467 kr.
Læs mere
Støv og aske suger 600 Watt Kärcher AD 2
899 kr.
Læs mere
Askestøvsuger 600 Watt Kärcher AD 4 Premium
1.049 kr.
Læs mere
Premium askefilter Kärcher
485 kr.
Læs mere
Filter til askesuger 12139
50 kr.
Læs mere
Askesuger med spand 15 L DAY
290 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX308
549 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter PowerPlus POWX302
233 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende webshoppens handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggekæder.
Flere byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, og andre har fokus på en bestemt varetype. Du skal vide om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot askesuger.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige askesuger fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver billige priser, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du må reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af askesuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler varer fra forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af askesuger online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggecentre finder du i de større byer, og takket være dette har man mulighed for at handle online og køre varerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du køber askesuger online på deres hjemmeside.
En masse nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få skarpere priser.
Mange webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså vil du modtage ekstra indsigtsfuld rådgivning fra nogle som er eksperter i netop askesuger.
De største byggemarkeder i Danmark
askesuger silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

askesuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

askesuger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

askesuger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan finde et stort udvalg af artikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er anvendeligt med ret så meget brugbar oplysning, især når du benytter engelske ord i din søgning.
2I visse tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver altså at projektet har positiv betydning for naturen.
3Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må købe assistance fra en professionel til afslutningen af projektet. Såfremt du køber hjælp fra en ekspert anbefales det at søge forslag fra diverse entreprenører.
4I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et budget for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være en fordel at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge online tilbud på hver eneste af dem.
5Der præsenterer sig utvivlsomt utidige hovedpiner når det handler om store opgaver, og af den grund er det vigtigt at der afsættes tilstrækkelig tid i køreplanen, således at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
6Måske kan det blive af stor betydning at have de relevante bygningsmaterialer klar i god tid før du går i gang med projektet. Du vil med fordel kunne notere en punktforms liste som samler alt det som er nødvendige, og så efterse punkterne, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
7Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til projektet, især ift. store ombygninger. Flere ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
8Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være en fordel at du har det parat akkurat som du starter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
9For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette kan du hyppigt tjekke vejrprognosen lige før byggeriets start, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
10Forberedelse er nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at lave en klar strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af køreplanen.
11Inden du går i gang med arbejdet må det være ultra betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du bør for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ej beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig imod mulige skader. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er yderst flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er ret så overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En hel del internet selskaber tilbyder heldigvis en række forskellige billige leveringstyper til askesuger. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når det passer dig. Muligheden er altså ultra smart, samt mange gange endvidere den billigste form for levering.

Du kunne ligeledes prøve at få varerne sendt til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er uheldigvis en smule mere bekostelig, men samtidig virkelig ukompliceret ift. askesuger online. Den mest billige løsning vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig nær netshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på askesuger er jo rigtig essentiel forudsat man mangler dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det utvivlsomt passende at du ser den forventede leveringstid for askesuger. En lang række e-shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer online, men vær på vagt da det beroer på at du bestiller tidligere end et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken skippet afsted forinden pakkemedarbejderne har fri.

En hel del internet shops frembyder fragt uden omkostninger på askesuger online, men i reglen kræves det at man bestiller for et fastslået beløb. Ellers kunne man foretrække den prisbilligste metode til levering, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Masser af webshops foreslår afhentning hvor man køber billig askesuger online og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg og Bauhaus. De tildeler for eksempel klik-og-hent på askesuger i følgende byer:

Hjørring, Gladsaxe, Silkeborg, Sønderborg, Rødovre, Virum, Nyborg, Farum, Haslev, Åbyhøj, Odense, Birkerød, Nykøbing Falster, Brønderslev, Hedehusene, Nakskov, Fredericia, Varde, Frederiksberg, Herlev, Svendborg, Hillerød, Hvidovre, Nærum, Grenaa, Køge, Herning, Randers, Brøndby, Ballerup, Middelfart, Frederiksværk, Aalborg, Højbjerg, Ikast, Ringsted, Dragør, Frederikshavn, Holbæk, Næstved, Ishøj, København, Risskov, Glostrup, Vejle, Holstebro, Viborg, Frederikssund, Stenløse, Nørresundby, Rønne, Værløse, Brabrand, Kalundborg, Ølstykke, Solrød Strand, Valby, Jyllinge, Søborg, Vordingborg, Korsør, Skanderborg, Tårnby, Vanløse, Gentofte, Hobro, Rudersdal, Kolding, Taastrup, Greve, Vallensbæk, Odder, Allerød, Kokkedal, Lillerød, Aabenraa, Slagelse, Aarhus, Lyngby, Charlottenlund, Hørsholm, Haderslev, Hedensted, Skive, Horsens, Helsingør, Roskilde, Esbjerg, Brønshøj, Albertslund, Thisted, Struer, Tilst, og Lystrup, .

Afhentning ift. askesuger er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger fx askesuger online og askesuger tilbud. Man ser desuden typisk internet shoppere søge efter fx billig askesuger, askesuger priser samt køb askesuger, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på askesuger

Det er efterhånden særligt smertefrit for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige askesuger online på flere forhandlere på nettet, og på grund af dette har en hel del online forhandlere været tvunget til at nedskære priserne på askesuger betydeligt, og i øvrigt tilbyde levering uden beregning.

Det kan stadigvæk være rentabelt at se nærmere på flere netshops efter billige priser på askesuger online forinden du placerer ordren, så man er sikret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Man skal trods alt ikke overse, at når en butik annoncerer billige askesuger online til en pris som er mystisk overkommelig, så bør det tit være en indikation på en fup internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omsluttet af et lovbud, hvilket dækker dig som kunde overfor falske internet varehuse.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage betalingen af askesuger senere. Dette fås ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man kigger i tallene er det klart, at online shoppere som regel søger efter fx billig askesuger og askesuger priser. Vi ser desuden typisk folk kigge efter for eksempel askesuger tilbud, askesuger online og køb askesuger.

Se nærmere på tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot frembyder ret solide genveje til at kontrollere mange andre brugeres bedømmelser og derved foreslåes det, at du gennemgår webbutikkens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige askesuger online.

Facebook medfører på samme måde flere sikre genveje til at få indsigt i webshoppens popularitet. Her er der en del internet varehuse som tilbyder folk at udforme en vurdering af deres købsoplevelse, som også bør benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige askesuger online på en internet shop burde man i princippet bese webshoppens betingelser, men det er undertiden et omfattende arbejde, især hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, da det bør være en erklæring om at online virksomheden opfylder de opstillede regler, samt at e-butikken løbende føres tilsyn med af fagmænd som er meget bekendte med de gældende vilkår.

Dette er desuden en god chance for støtte, for så vidt du oplever dilemmaer i processen med din handel med askesuger. Dertil anbefaler vi at du er vidende om de primære vilkår der har indvirkning på bestillingen af askesuger online, for eksempel hvilken returpolitik internet shoppen tilbyder.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man permanent sikrer ens ordremail, så man en anden gang kan dokumentere sit køb af askesuger, uanset om man har bestilt fra XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Martin gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Lars gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Morten T gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Bente Sørensen gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 gode råd til online indkøb
1Det er efterhånden særdeles simpelt for alle at finde de bedste tilbud online på billige askesuger fra diverse online selskaber, og herved tilbyder de fleste online selskaber fragt uden betaling. Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at inspicere nogle firmaer på nettet efter tilbud inden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
2Forud for at nogen shopper billige askesuger på en forretning på nettet kan man for at være sikker gennemløbe netshoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde. Tilmed er det at foretrække at kunden er opmærksom på de grundlæggende vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige askesuger online, f.eks. hvilken ombytningspolitik online forretningen bruger.
3Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er en del af Indsigelsesordningen, som garanterer dig som køber imod fup online shops. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afbetale omkostningerne i flere bidder.
4Den mindst kostelige leveringsmodel er dog at hente varerne selv, som dog står og falder med at du bor i kort afstand af e-shoppens arbejdslager. Den løsning er selvfølgelig ret så relevant ifald vi skal bruge askesuger lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere online varehuse billig fragt, men tit er det under betingelse af at man shopper for en fastsat pris.
5En række online shops præsterer levering uden gebyr på askesuger, men i reglen er det kun gældende hvis du shopper for en bestemt sum. I øvrigt kunne man overveje den mest billige leveringsversion, som oftest er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver beklageligvis desuden ualmindeligt fleksibel. Den mindst kostelige fragtmulighed er unægtelig selv at hente varerne.
6Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt e-forretningen er e-mærket, som typisk er en tryghed om at e-butikken tilslutter sig de officielle danske regler, foruden at online shoppen rutinemæssigt vurderes af specialister der kender de gældende regler. Forud for at folk shopper billige askesuger hos en online butik burde de de facto tage stilling til shoppens handelsbetingelser.
7Trustpilot forærer dig en lang række gavnlige muligheder for at dechifrere mange nuværende konsumenters omtaler og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker e-forhandlerens kritik inden du køber billige askesuger online. Facebook resulterer i også visse stabile genveje til at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed.
8Flere online firmaer udlover heldigvis flere billige former for levering til askesuger. En af favoritterne er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig særligt let, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste leveringsmodel.
9Fragttiden kan være super bestemmende i tilfælde af at du har brug for ordren øjeblikkeligt, så i det øjemed er det selvsagt meningsfuldt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for askesuger. Temmelig mange internet webshops præsterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre, som imidlertid står og falder med at ordren laves forinden et angivent klokkeslæt.