Jeg har fundet 6 webshops der sælger armeringsnet, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 armeringsnet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til planter til vægge til hegn til pudsning til puds til græs til betongulv til facadepuds

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 10 mm 5 mm 9 mm 7 mm 6 mm 4 mm 8 mm

Brands: Skalflex Weber Sanistål

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot armeringsnet.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Det er især muligt i de store byggecentre.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige armeringsnet alt efter hvor du handler online. En del har gode tilbud, imens andre satser på et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af armeringsnet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggekæder tilbyder produkter fra mange specialbutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af armeringsnet online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har kunderne tilbuddet om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at undgå leveringsgebyret, samt endda have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse niche webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således formår de at yde ekstra kyndig rådgivning fra nogle som er specialister i lige præcis armeringsnet.
Størsteparten af niche webshops producerer selv de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
En masse niche netbutikker er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du handler armeringsnet online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
armeringsnet bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

armeringsnet silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

armeringsnet jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

armeringsnet harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig ofte uforudsete bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og herved kan det være vigtigt at der er afsat en god portion plads i tidsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
2Du kunne overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal have hjælp fra en ekspert til dele af det. Såfremt du vil benytte hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
3Forud for at du starter byggeprojektet kan det blive usandsynligt vigtigt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej påklædning herunder hjelm og sko der hjælper dig mod eventuelle risici. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
5Det anbefales at få en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed hvis det er krævende ombygninger. Store opgaver gør krav på flere personer. Desuden må det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
6Der findes utrolig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget almennyttig oplysning, navnligt såfremt man kigger på engelsk.
7Man vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have det klar forinden du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
8I nogle tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen har betydning for miljøet.
9I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge alle poster, og efterfølgende nedfælde beløbet for hver eneste af dem.
10Ved projekter udenfor har vind og vejr meget at sige. På grund af dette kan du hyppigt tage et kig på vejrberetningerne i tiden op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må nedskrive en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Vær realistisk idet du sammensætter planen.
12Det vil vise sig aktuelt at have de påkrævede byggematerialer handlet ind før du igangsætter byggeprocessen. Du kunne sammensætte en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og som det næste efterse hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at der ikke mangler noget.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

En masse firmaer på nettet foreslår nu om dage alverdens billige leveringstyper til armeringsnet. En af de mest benyttede er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ret hensigtsmæssig, samt tit derudover den mest letkøbte leveringsmetode.

Du bør også forsøge at få varerne leveret hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er typisk en kende mere bekostelig, men også temmelig uproblematisk med armeringsnet online. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som desværre kræver at du lever i nærheden af internet webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på armeringsnet kan være temmelig vital om man absolut skal bruge pakken straks, og med det formål er det nemlig essentielt at man ser tidshorisonten for levering ved armeringsnet. En række online butikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen køres igennem forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varerne betjent forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

En hel del online selskaber frembyder fri fragt på armeringsnet online, men undertiden er det så nødvendigt at du aftager for en fastsat sum. Desuden kunne man snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, der mange gange vil blive at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

En del webbutikker yder afhentning hvor du handler billig armeringsnet på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på armeringsnet i disse områder:

Nakskov, Kalundborg, Hobro, Charlottenlund, Randers, Solrød Strand, Hedehusene, Struer, Ballerup, Rødovre, Ishøj, Greve, Taastrup, Fredericia, Valby, Nyborg, Esbjerg, Haslev, Hillerød, Brønderslev, Middelfart, Birkerød, Vallensbæk, Højbjerg, Aabenraa, Lyngby, Farum, Horsens, Frederiksberg, Virum, Odense, Nærum, Aarhus, Lystrup, Åbyhøj, Helsingør, Albertslund, Herning, Herlev, Holstebro, Haderslev, Hørsholm, Kokkedal, Næstved, Hvidovre, Dragør, Aalborg, Glostrup, Korsør, København, Allerød, Silkeborg, Odder, Brønshøj, Gladsaxe, Hjørring, Lillerød, Vordingborg, Rudersdal, Rønne, Brøndby, Risskov, Frederiksværk, Frederikssund, Grenaa, Frederikshavn, Thisted, Tårnby, Roskilde, Varde, Viborg, Tilst, Køge, Sønderborg, Skive, Nørresundby, Ølstykke, Nykøbing Falster, Hedensted, Jyllinge, Værløse, Slagelse, Vanløse, Kolding, Skanderborg, Søborg, Svendborg, Vejle, Holbæk, Ringsted, Stenløse, Ikast, Brabrand, og Gentofte, .

Afhentning ift. armeringsnet er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker som regel søger fx armeringsnet tilbud og billig armeringsnet. Derudover oplever man typisk online shoppere efterspørge bl.a. armeringsnet priser, køb armeringsnet samt armeringsnet online, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma og 10-4.

Gode tilbud på armeringsnet

Det har vist sig at være ekstremt fremkommeligt for folk at søge sig frem til tilbud på billige armeringsnet online i blandt flere internet butikker i Danmark, og herved har en lang række online firmaer ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på armeringsnet enormt, og i øvrigt byde på gebyrfri levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig smart at sammenligne en række netshops efter tilbud og rabatter på armeringsnet online inden du handler, sådan at man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Du skal ikke desto mindre være klar over, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige armeringsnet online til salg for en udsalgspris som anses for besynderligt billig, kan det ofte være en indikation på en bedragerisk e-handler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfattet af et regulativ, som redder dig overfor bedrageriske e-handler.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare prisen på armeringsnet ude i fremtiden. Det fås typisk ved niche webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. armeringsnet priser og billig armeringsnet. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge eksempelvis køb armeringsnet, armeringsnet tilbud samt armeringsnet online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg armeringsnet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til pudsning til betongulv til planter til sokkel til græs til hegn til puds til vægge til facadepuds

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 4 mm 5 mm 8 mm 9 mm 6 mm 10 mm 7 mm

Brands: Weber Skalflex Sanistål

Undersøg folks ratings

Trustpilot frembyder fuldstændig hensigtsmæssige genveje til at blive klogere på flere øvrige konsumenters synspunkter og derfor tilråder vi, at du tjekker e-butikkens kritik før du bestiller billige armeringsnet online.

Facebook frembringer tillige sådan set nyttige metoder til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Foruden det ses endda online varehuse i Danmark som tilbyder folk at frembringe en evaluering af virksomhedens service, som desuden burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige armeringsnet online på en netshop kan de utvivlsomt skimme webbutikkens vilkår, det er dog bare et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Et andet alternativ kan være at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være et sympol på at internet forretningen følger de gældende danske regler, og at online forhandleren af og til undersøges af specialister der forstår de gældende regler.

Desuden tilbydes du chance for assistance, hvis du forvoldes besvær som følge af dit køb af armeringsnet. Desuden foreslåes det at kunden er opmærksom på de væsentligste retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af armeringsnet online, som fx hvilken returneringsret netbutikken anvender.

Her er det desuden relevant, at man når som helst bevarer sin ordremail, således man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af armeringsnet, uanset om man køber hos Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Tina L gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Lars gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Morten gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Birthe gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder generelt at bemærke om internet butikken er e-mærket, fordi det generelt er et sympol på at online forhandleren efterkommer dansk lovgivning, samt at e-firmaet løbende tilses af jurister som forstår retningslinjerne. Inden nogen køber billige armeringsnet i en netshop burde man altid skimme butikkens forretningsaftale.
2Nogle enkelte internet firmaer frembyder levering uden gebyr på armeringsnet, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man aftager for en bestemt sum. Ellers burde du overveje den mest billige metode til levering, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Løsningen bliver for det meste også ualmindeligt smart. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
3Inden folk shopper billige armeringsnet hos en butik burde de i princippet skimme deres handelsaftale, det er dog i reglen ikke særlig interessant. Foruden dette foreslåes det at køber er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige armeringsnet online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed netshoppen har.
4Leveringshastigheden kan være ret væsentlig når vi har brug for dine nye produkter med det samme, så med det formål er det rigtig vigtigt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt ved armeringsnet. En stor portion e-forhandlere garanterer billig 1 dags fragt på masser af varer, men vær påpasselig da det antager at orden realiseres forud for et angivent tidspunkt.
5Det er efterhånden ultra fleksibelt for købere at finde de bedste priser online på billige armeringsnet fra forskellige e-handler, og af den grund frembyder utallige internet webshops gebyrfri levering. Det kan dog immervæk vise sig gunstigt at undersøge indtil flere online firmaer efter tilbud og udsalg forinden du køber, sådan at man er tryg ved at antage den skarpeste pris.
6Trustpilot tilbyder dig nogenlunde fortræffelige genveje til at kontrollere adskillige øvrige forbrugeres betragtninger og derved går vi ind for, at du tager et kig på online firmaets vurderinger før du shopper billige armeringsnet online. Facebook fører til på samme måde forholdsvis udmærkede muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed.
7Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en regel, hvilket skærmer dig overfor bedrageriske online virksomheder. Alternativt bør du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage betalingen over en længere periode.
8Den prisbilligste løsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den løsning er betinget af at du befinder dig lige ved internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmåde er virkelig central i tilfælde af at man har brug for armeringsnet nu og her. Alternativt så frembyder nogle enkelte online firmaer levering uden betaling, men for det meste forudsætter det at du aftager for en konkret pris.
9Temmelig mange e-butikker tildeler i vore dage alverdens billige leveringstyper til armeringsnet. Førstevalget hos mange er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig usædvanlig ukompliceret, og endda tilmed den billigste slags levering.