Luna arbejdsstation BSB 2000
1.795 kr.
Læs mere
Luna arbejdsstation BSB 3800 - UNIVERSAL
1.495 kr.
Læs mere
Luna arbejdsstation med hjul BSB2600
1.795 kr.
Læs mere
Dewalt arbejdsstation DE7023
1.195 kr.
Læs mere
Milwaukee Arbejdsstation inkl. beslag MSL 2000
1.495 kr.
Læs mere
Milwaukee Arbejdsstation MSL 1000
1.610 kr.
Læs mere
DeWalt Arbejdsstation DE7033
1.295 kr.
Læs mere
Tormek Arbejdsstation TS740 leveres uden maskine og tilbehør
4.395 kr.
Læs mere
DeWalt DE7400 Arbejdsstation med hjul
1.245 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KS 60
3.123 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KA-KS 60 Set
6.123 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KAPEX KS 120
3.123 kr.
Læs mere
AEG arbejdsstation PSU 1000
1.248 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KA-KS 120-Set
6.123 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende butikkens betingelser.
Nogle byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot arbejdsstation.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige arbejdsstation fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på gode priser, og nogle har fokus på faglig rådgivning. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed ved de store byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af arbejdsstation.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.
De kendte byggecentre forhandler varer fra forskellige leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af arbejdsstation online.
De store byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og dermed har folk adgang til at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Derved kan man undvære leveringsgebyret, og endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber arbejdsstation online fra deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem forventes det at du får en høj grad af brugbar rådgivning fra medarbejdere som er specialister i netop arbejdsstation.
Mange nichespecifikke webshops står selv for produktion af de varer der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online får du en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

arbejdsstation bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

arbejdsstation silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

arbejdsstation jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag over 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

arbejdsstation harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør nødig negligere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod hændelige risici. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
2Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være en fordel at notere alle udgifter, og dernæst dokumentere beløbet for dem enkeltvis.
3Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til projektet, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggeprojekter. Enkelte byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
4Måske det viser sig meningsgivende at have de presserende materialer handlet ind forud for at du går i gang med projektet. Du kunne med fordel lave en punktforms indkøbsliste som indeholder alt du skal bruge, og som det næste eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
5Husk at du kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
6Måske du burde vurdere om projektet kan klares alene, eller du hellere skal få hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Når du indhenter hjælp fra en fagmand er det lukrativt at søge forslag fra diverse foretagender.
7Der kommer ofte pludselige problematikker i tilfælde med krævende projekter, og som følge heraf viser det sig afgørende at man afsætter passende tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
8Du kan finde mange vejledninger og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube supporterer dig med ret så meget almennyttig info, specielt såfremt du kigger i hele verden.
9Godt forarbejde er metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende nummerorden. Vær skarp idet du udarbejder din agenda.
10Man må under ingen omstændigheder fattes grej. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret til disposition forinden du tager fat på byggeriet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her udgifter i din økonomi.
11Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag kan du ofte tage notits af udsigten ift. vejret i forbindelse med byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er startet på dit store byggeprojekt.
12I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet er det vildt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Mange netbutikker i Danmark foreslår nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til arbejdsstation. Den mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig ret simpel, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste type af levering.

Du burde endvidere prøve at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig af og til en sjat mere bekostelig, men samtidig temmelig ukompliceret for arbejdsstation online. Den billigste type af levering er dog at hente varerne selv, hvilket står og falder med at du har bopæl nærved e-forhandlerens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på arbejdsstation kan i nogle tilfælde være temmelig vital om man behøver ordren om få sekunder, og i det øjemed er det virkelig meningsfuldt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt på arbejdsstation. Masser af online selskaber – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering på næste hverdag på en lang række produkter online, som afhænger af at bestillingen anbringes forinden et aftalt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne på posthuset forinden personalet får fri.

Indtil flere internet handler garanterer levering uden betaling på arbejdsstation online, men for det meste er det under betingelse af at du aftager for et præcist beløb. Desuden skal du udse dig den prisbilligste metode til levering, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder giver afhentning hvor du handler billig arbejdsstation online men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på arbejdsstation i disse byer:

Gladsaxe, Aabenraa, Hillerød, Frederikshavn, Lyngby, Nærum, Frederiksværk, Odense, Hobro, Køge, Randers, Herning, Taastrup, Solrød Strand, Hørsholm, Greve, Brønderslev, Tårnby, Vallensbæk, Højbjerg, Thisted, Virum, Grenaa, Jyllinge, Nyborg, Allerød, Hedehusene, Lystrup, Albertslund, Kalundborg, Aalborg, Birkerød, Vordingborg, Dragør, Struer, Holstebro, Odder, Hjørring, Helsingør, Frederiksberg, Rudersdal, Nørresundby, Roskilde, Esbjerg, Charlottenlund, Korsør, Aarhus, Haderslev, Fredericia, Tilst, Brønshøj, Brabrand, Brøndby, Frederikssund, Skive, Rødovre, Silkeborg, Ishøj, Ølstykke, Valby, Herlev, Ikast, Næstved, Hvidovre, Rønne, Ballerup, Stenløse, Vanløse, Svendborg, Viborg, Lillerød, Holbæk, Kolding, Ringsted, Skanderborg, København, Haslev, Risskov, Hedensted, Værløse, Varde, Horsens, Slagelse, Gentofte, Nykøbing Falster, Farum, Åbyhøj, Middelfart, Søborg, Sønderborg, Kokkedal, Nakskov, Vejle, og Glostrup, .

Afhentning af arbejdsstation er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager).

Når man kigger i data er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. arbejdsstation tilbud og køb arbejdsstation. Derudover ser vi tit mennesker søge for eksempel arbejdsstation online, billig arbejdsstation samt arbejdsstation priser, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Stark.

Rabat på arbejdsstation

Det er jo efterhånden yderst gnidningsløst for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige arbejdsstation online i blandt diverse forretninger på nettet, og derved har flere internet firmaer fundet det nødvendigt at trykke prisniveauet på arbejdsstation eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere levering uden betaling.

Det kan dog alligevel være gavnligt at efterprøve forskellige internet forretninger efter rabatter og tilbud på arbejdsstation online inden du shopper, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Du må bare være så påvagt, at ifald en forhandler på nettet udlover billige arbejdsstation online til en tilbudspris der kan ses som hamrende beskeden, burde det ofte være et symbol på en fup e-butik. Bestillinger med kort er på den anden side omfattet af en orden, der assisterer en imod uærlige firmaer på nettet.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du gerne vil godtgøre regningen på arbejdsstation i flere bidder. Dette fås som regel hos nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Silvan.

Ved indkig i data bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger blandt andet køb arbejdsstation og arbejdsstation tilbud. Vi ser desuden tit netshoppere søge efter blandt andet arbejdsstation priser, billig arbejdsstation samt arbejdsstation online.

Undersøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot indebærer fuldt ud relevante genveje til at tolke ganske mange nuværende brugeres meninger og af den grund anbefales det, at du kigger på e-forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige arbejdsstation online.

Facebook byder på lige så vel visse ønskværdige genveje til at få en idé om e-forretningens troværdighed. Foruden det er der nogle online butikker som giver kunderne mulighed for at aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige arbejdsstation online på en internet shop burde de reelt overveje webbutikkens handelsbetingelser, det er dog undertiden ikke videre spændende, i særdeleshed på de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan derfor være at se om online butikken er medlem af e-mærket, siden det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet firmaet retter sig efter de danske regler, samt at netbutikken tit vurderes af eksperter som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, ifald du forvoldes dilemmaer som følge af din bestilling af arbejdsstation. Ligeså er det prisværdigt at kunden er obs på de mest aktuelle retningslinjer der influerer på købet af arbejdsstation online, f.eks. hvilken returrettighed butikken garanterer.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af arbejdsstation, uanset om man shopper hos XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Camilla Jørgensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Hanne gav 4 stjerner

Det virker bare.

Henrik Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Charlotte Christiansen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du lever i nærheden af internet butikkens hjemsted. Den leveringsform er jo ultra central hvis vi behøver arbejdsstation om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle få internet webshops fri fragt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der shoppes for en bestemt pris.
2Generelt slår vi et slag for at finde ud af om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en indikator for at e-firmaet efterlever de danske regler, tillige med at e-forretningen rutinemæssigt evalueres af fagfolk som kender vilkårene på området. Før folk bestiller billige arbejdsstation hos en online virksomhed kunne man i virkeligheden kigge på deres handelsaftale.
3Antal dages levering er selvfølgelig yderst væsentlig forudsat vi har brug for dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det naturligvis passende at du besigtiger den anslåede leveringstid på arbejdsstation. Mange internet varehuse lover billig dag-til-dag levering på en masse varer, men husk at det påkræver at ordren aflægges forud for et nøjagtigt tidspunkt.
4Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en regel, hvilket dækker os overfor uægte e-firmaer. Alternativt kan du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale omkostningerne over tid.
5Indtil flere internet virksomheder lover fragt uden betaling på arbejdsstation, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der bestilles for et konkret beløb. Alternativt skal du vælge den mindst kostelige metode til levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden er oftest derudover i høj grad problemfri. Den mest betalelige form for fragt kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
6Trustpilot byder på tilpas fantastiske løsninger til at gennemsøge diverse øvrige kunders anmeldelser og derved går vi ind for, at du beser e-shoppens kritik inden du bestiller billige arbejdsstation online. Facebook tilbyder dig for øvrigt ganske uafhængige løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed.
7Det har vist sig at være ualmindeligt enkelt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige arbejdsstation hos forskellige online forretninger, og så yder mange online forhandlere gratis fragt. Dog kan det alligevel vise sig lønsomt at eftergå forskellige e-handler efter billige priser forinden du handler, sådan at man er skudsikker på at indhente den billigste pris.
8Størstedelen af firmaer på nettet yder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige metoder til levering til arbejdsstation. Førstevalget hos mange er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo særdeles hensigtsmæssig, og typisk tillige den prisbilligste leveringsløsning.
9Før nogen køber billige arbejdsstation hos en shop kan man utvivlsomt skimme dens handelsbetingelser, dog er det normalt ikke særlig interessant. Herudover går vi ind for at køber er hensynstagende til de mest vitale reglementer der influerer på bestillingen af billige arbejdsstation online, som eksempelvis hvilken bytteret e-butikken tilsikrer.