Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Læs mere
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Læs mere
Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Læs mere
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Læs mere
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Læs mere
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Læs mere
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Læs mere
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Læs mere
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Læs mere
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Læs mere
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du kende butikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige arbejdsbord hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have gode priser, og øvrige giver faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, og øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover bare arbejdsbord.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undvære fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt i de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring arbejdsbord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i hele landet, og som følge af det har folk valget om at handle online og hente materialerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder køber varer fra diverse nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et stort udvalg af arbejdsbord online.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du køber arbejdsbord online fra deres webshop.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du få skarpere priser.
Forskellige små butikker ved ekstremt meget om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo formår de at yde mere begavet vejledning fra folk med ekspertviden i netop arbejdsbord.
Danmarks største byggemarkeder
arbejdsbord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

arbejdsbord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

arbejdsbord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

arbejdsbord jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af cirka 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man må ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det være meningsfuldt at du har værktøjet parat idet du tager fat på byggeriet. Du bør i øvrigt huske at påregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
2Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det er vigtige ombygninger. Krævende opgaver behøver flere mennesker. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
3Forinden du går i gang med arbejdet kan det blive ganske vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du skal udarbejde en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
5Ofte vil det vise sig afgørende at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være økonomisk at kortlægge alle poster, og herefter søge sig frem til den billigste pris på dem en ad gangen.
6Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning bl.a. arbejdssko som beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, især ifald du ikke køber eksperthjælp.
7Ved projekter udenfor har vejret stor betydning. Af den grund skal du regelmæssigt tage notits af vejrudsigten i dagene op til projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
8Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de presserende materialer klar på forhånd inden du går i gang med byggeprocessen. Du kan sammenfatte en punktforms huskeliste indeholdende alt der er nødvendige, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
9Det bør overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente eksperthjælp til noget af arbejdet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en ekspert er det lukrativt at indhente en pris fra flere selskaber.
10Der viser sig utvivlsomt pludselige hovedpiner når det kommer til større opgaver, og altså er det essentielt at der afsættes god nok plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
11Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube faciliterer enormt meget udbytterig oplysning, i særlig grad når man benytter engelske ord i din søgning.
12I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver altså at renoveringen influerer positivt på naturen.
Danskernes foretrukne byggecentre
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En masse internet butikker udlover i dag et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til arbejdsbord. En af de mest moderne er for øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv afhenter pakken lige når det passer dig. Metoden er nemlig temmelig smertefri, samt desuden ligeledes den prisbilligste type af levering.

Du bør på samme måde afveje for og imod at få ordren bragt til din adresse eller til når du er på job. Leveringsformen viser sig undertiden en anelse mere bekostelig, men endda særdeles smertefri for arbejdsbord online. Den prisbilligste leveringsmodel er utvivlsomt at hente pakken selv, men den mulighed afhænger af at du er med kort afstand til internet selskabets butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på arbejdsbord er jo temmelig vital ifald vi har brug for pakken inden for kort tid, så med det formål er det nemlig relevant at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på arbejdsbord. Adskillige netbutikker – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men som trods alt er påkrævet at ordren gennemføres inden et bestemt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet ordnet forud for at logistikmedarbejderne får fri.

En række internet forretninger garanterer gebyrfri levering på arbejdsbord online, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du køber for en fastsat pris. Desuden burde du vælge den billigste leveringsmodel, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

De fleste byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du køber billig arbejdsbord online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på arbejdsbord i disse byer:

Ølstykke, Lystrup, Højbjerg, Hedehusene, Jyllinge, Risskov, Hedensted, Brøndby, Haderslev, Silkeborg, Køge, Skive, Rønne, Farum, Aalborg, Albertslund, Viborg, Brønshøj, Virum, Allerød, Næstved, Vanløse, Frederiksberg, Tilst, Hobro, Ishøj, Helsingør, Charlottenlund, Roskilde, Nærum, Grenaa, Herning, Glostrup, Valby, Ballerup, Skanderborg, Struer, Taastrup, Vejle, Solrød Strand, Slagelse, Holstebro, Søborg, Birkerød, Holbæk, Fredericia, Værløse, Gladsaxe, Stenløse, Kokkedal, Thisted, Gentofte, Dragør, Frederikshavn, Åbyhøj, Frederikssund, Rudersdal, Tårnby, Greve, Middelfart, Brønderslev, Randers, Vallensbæk, Nakskov, Vordingborg, Rødovre, Esbjerg, Hvidovre, Frederiksværk, Korsør, Nyborg, Ringsted, Sønderborg, Haslev, Hillerød, Hjørring, Kalundborg, København, Odense, Lillerød, Nykøbing Falster, Odder, Nørresundby, Kolding, Lyngby, Ikast, Svendborg, Hørsholm, Varde, Aarhus, Horsens, Aabenraa, Herlev, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. arbejdsbord er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger fx køb arbejdsbord og arbejdsbord priser. Vi ser desuden typisk mennesker kigge efter eksempelvis arbejdsbord tilbud, billig arbejdsbord samt arbejdsbord online, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Den bedste pris på arbejdsbord

Det er i dag ekstremt ligetil for alle at søge sig frem til priser på billige arbejdsbord online i blandt flere e-handler, og herved har flertallet af online forretninger ikke kunne slippe for at presse udsalgspriserne på arbejdsbord enormt, og i øvrigt tilbyde levering uden betaling.

Det kan dog trods alt blive lukrativt at tjekke visse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på arbejdsbord online før du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en e-forhandler frembyder billige arbejdsbord online på tilbud til en pris der kan ses som hamrende billig, bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uægte e-shop. Kortkøb er på den anden side indbefattet af en orden, hvilket dækker dig overfor snydagtige shops på nettet.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at dække pengene til arbejdsbord ude i fremtiden. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men ikke de store byggecentre som fx Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Ved kig i data bliver det tydeligt, at mennesker ofte leder efter fx arbejdsbord online og arbejdsbord priser. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge for eksempel køb arbejdsbord, billig arbejdsbord samt arbejdsbord tilbud.

Analyser tidligere kunders vurderinger

Trustpilot byder på temmelig gunstige løsninger til at gøre dig bekendt med forskellige andre forbrugeres vurderinger og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer webshoppens omtaler før du bestiller billige arbejdsbord online.

Facebook fremskaffer derudover ret belejlige muligheder for at få indblik i internet selskabets popularitet. Desuden møder vi mange internet forhandlere hvor det er muligt at forfatte en omtale af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige arbejdsbord online i en internet shop bør de i virkeligheden skimme e-shoppens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden mulighed er at granske om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en sikkerhed for at internet forretningen føjer gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren rutinemæssigt føres tilsyn med af eksperter som kender vilkårene.

Det er en rigtig god mulighed for bistand, såfremt du bliver udsat for dilemmaer ved dit indkøb af arbejdsbord. For øvrigt kan det være til hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af arbejdsbord online, f.eks. den ombytningspolitik internet forretningen bruger.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man stadig sikrer sin ordrekvittering, så man til enhver tid kan bevidne bestillingen af arbejdsbord, ligegyldig om man har købt hos Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 eller XL-Byg.

Else A gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Birthe U gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Thomas L gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Inger D gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til online indkøb
1Forinden nogen handler billige arbejdsbord hos en shop kunne man utvivlsomt løbe igennem dens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Tilmed er det prisværdigt at du er obs på de fundamentale retningslinjer der influerer på købet af billige arbejdsbord online, som fx hvilken ombytningspolitik e-handlen anvender.
2Enkelte online outlets tilbyder gebyrfri levering på arbejdsbord, men i de fleste tilfælde afkræver det at du handler for en fastsat sum. Derudover bør man overveje den mest betalelige leveringsmåde, hvilket typisk er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig i mange tilfælde tillige i høj grad praktisk. Den mest betalelige leveringsmåde er unægtelig selv at hente pakken.
3Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, hvilket burde være en tryghed om at e-forretningen opretholder de danske love, og at e-butikken jævnligt besøges af jurister der behersker de gældende regler. Forud for at folk bestiller billige arbejdsbord på en netbutik kan de for at være sikker læse forhandlerens handelsbetingelser.
4Størstedelen af e-shops giver nu om stunder mange forskellige billige leveringsudgaver til arbejdsbord. Et hit er nu til dags levering til et afhentningssted, så du selv kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså virkelig enkel, og endda endda den prisbilligste fragtform.
5Det er i dag temmelig gnidningsløst for folk at vurdere prisniveauet online på billige arbejdsbord på tværs af internet butikker i Danmark, og til gengæld tilbyder en hel del internet virksomheder fragt uden gebyr. Det kan imidlertid vise sig nyttigt at tjekke flere internet forretninger efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at opnå den billigste pris.
6Den prisbilligste mulighed for levering vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den mulighed nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved online forretningens lager. Den form for levering er jo temmelig vigtig om du absolut skal bruge arbejdsbord lige om lidt. Alternativt så præsterer en række e-handler i Danmark fragt uden gebyr, men ofte kun ifald der handles for et konkret beløb.
7Trustpilot genererer ret så solide muligheder for at studere flere eksisterende forbrugeres meninger og derfor foreslåes det, at du vurderer internet virksomhedens ratings forinden du shopper billige arbejdsbord online. Facebook resulterer i for øvrigt ret gode løsninger til at få et kig ind i internet firmaets popularitet.
8Fragtperioden er selvfølgelig ekstremt udslagsgivende om man mangler varerne omgående, og herved er det utvivlsomt væsentligt at vi besigtiger den anslåede leveringstid for arbejdsbord. En hel del internet butikker giver billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, men glem ikke at det er underforstået at bestillingen laves inden et givent klokkeslæt.
9Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af en foranstaltning, der sikrer køber imod uægte online forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre prisen over en periode.