Husejeren.dk

Anlægsstige

Silkeborg Anlægsstige Ergo 8 trin
101.965 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Lam. Ergo 14 trin
207.041 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 16 trin
2.375 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 9 trin
113.295 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 12 trin
16.769 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 6 trin
66.073 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Lam. Ergo 10 trin
133.854 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 18 trin
3.125 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at se, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge forretningens regler.
For en del er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, hvor du kan få information omkring anlægsstige.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er især et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige anlægsstige fra webshop til webshop. En del har fokus på billige priser, og andre har en høj grad af service. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder udbyder et stort produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover blot anlægsstige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra flere leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af anlægsstige online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan du vælge at undvære fragten, og endda få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså får du formentlig en høj grad af gavnlig hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis anlægsstige.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, måske endda lokalt nær dig. Disse støtter du når du handler anlægsstige online på deres webshop.
Størsteparten af små butikker styrer selv produktionen af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

anlægsstige silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

anlægsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

anlægsstige bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

anlægsstige jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man bør aldrig nogensinde gå ned på grej. Tit kan det være fundamentalt at du har det disponibelt akkurat som du påbegynder arbejdet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i dit budget.
2Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige risici. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
3Ved projekter udendørs har vejret en stor rolle. Således skal du regelmæssigt holde øje med prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er midt i det komplicerede projekt.
4Du har adgang til mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig utrolig meget brugbar viden, navnligt ifald du bruger engelske søgeord.
5Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt afgørende at have styr på, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
6I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det vil blive sundt at tage noter til samtlige udgifter, og herefter undersøge prisen på dem én efter én.
7Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed såfremt det er omfattende byggeprojekter. Store byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover må det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på planeten.
9Potentielt kan det blive afgørende at have de relevante byggematerialer handlet ind forud for at du indleder eksekveringen. Du kan med fordel lave en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og som det næste granske hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
10Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal forfatte en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din køreplan.
11Der viser sig altid uforudsete problematikker når det gælder omfangsrige opgaver, og altså kan det vise sig af stor betydning at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, med det formål at man er overbevist om at komme i mål.
12Måske burde du overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde investere i assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En række internet butikker frembyder efterhånden flere billige former for fragt til anlægsstige. En af de mest almindelige er nu til dags pakkeshoppen, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Muligheden er nemlig rigtig uproblematisk, og oftest endda den mest betalelige form for levering.

Du kunne ligeledes tænke over at få produkterne leveret hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver som regel lidt mere bekostelig, men tillige i høj grad ligetil ved køb af anlægsstige online. Den prisbilligste metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som dog beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på anlægsstige er selvfølgelig meget afgørende ifald vi mangler produktet om kort tid, og med det formål er det faktisk fornuftigt at vi ser leveringstidspunktet ved anlægsstige. De fleste forretninger på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre online, men som trods alt påkræver at der bestilles før et fastslået tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsendt inden pakkepersonalet får fri.

Flere online selskaber tilbyder portofri levering på anlægsstige online, men tit er det forudsat at du bestiller for en bestemt sum. Alternativt skal du gribe den mest letkøbte type af levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige kæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig anlægsstige derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på anlægsstige i følgende områder:

Skanderborg, Frederikssund, Odense, Varde, Taastrup, Herlev, Vallensbæk, Middelfart, Hørsholm, Nørresundby, Lyngby, Tårnby, Thisted, Struer, Søborg, Allerød, Nyborg, Frederiksværk, Rødovre, København, Risskov, Korsør, Åbyhøj, Holbæk, Viborg, Vanløse, Birkerød, Brønshøj, Lystrup, Haderslev, Aalborg, Hillerød, Dragør, Højbjerg, Albertslund, Kalundborg, Frederikshavn, Helsingør, Køge, Herning, Værløse, Virum, Silkeborg, Ikast, Vordingborg, Horsens, Rudersdal, Jyllinge, Stenløse, Kokkedal, Haslev, Roskilde, Fredericia, Hjørring, Aarhus, Brøndby, Svendborg, Ringsted, Esbjerg, Glostrup, Holstebro, Skive, Nærum, Kolding, Slagelse, Hedensted, Ølstykke, Randers, Hobro, Rønne, Nakskov, Charlottenlund, Grenaa, Gentofte, Næstved, Gladsaxe, Frederiksberg, Tilst, Lillerød, Odder, Brønderslev, Brabrand, Solrød Strand, Hedehusene, Hvidovre, Aabenraa, Sønderborg, Ishøj, Farum, Greve, Ballerup, Valby, Vejle, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect ift. anlægsstige er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved indkig i tallene står det klart, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel billig anlægsstige og køb anlægsstige. Derudover oplever vi jævnligt folk søge for eksempel anlægsstige tilbud, anlægsstige priser samt anlægsstige online, plus de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Find den bedste pris på anlægsstige

Det er i dag ualmindeligt nemt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige anlægsstige online hos diverse webshops, og altså har adskillige internet varehuse ikke kunne lade være med at nedsætte prisen på anlægsstige betydeligt, og i øvrigt love billig fragt.

Dog kan det stadigvæk være lukrativt at analysere en række internet foretagender efter rabatter og tilbud på anlægsstige online forinden du handler, så man er tryg ved at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at når en shop på nettet sælger billige anlægsstige online for en salgspris der virker helt fantastisk billig, kan det mange gange være et karakteristika der viser en uægte online shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre indbefattet af en orden, som passer på dig som køber overfor falske e-forretninger.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at honorere omkostningerne til anlægsstige i flere bidder. Dette foreslåes normalt i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Når vi kigger i data fremstår det klart, at mennesker tit søger for eksempel anlægsstige priser og billig anlægsstige. Man ser desuden som regel folk lede efter eksempelvis køb anlægsstige, anlægsstige tilbud samt anlægsstige online.

Undersøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot præsterer altid hensigtsmæssige løsninger til at inspicere ret mange tidligere brugeres synspunkter og på grund af dette anbefaler vi, at du bliver klogere på e-firmaets kritik forinden du køber billige anlægsstige online.

Facebook forærer dig tillige de facto hæderlige genveje til at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en række e-firmaer hvor folk kan registrere en evaluering af deres køb, som på samme måde bør tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige anlægsstige online på en internet virksomhed behøver man de facto tyde virksomhedens betingelser, men det er ofte et omfattende arbejde, især hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Et alternativ er at granske om internet butikken er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er et kendetegn for at e-butikken accepterer dansk lovgivning, udover at virksomheden løbende ses til af fagmænd der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Det er en rigtig god lejlighed til assistance, ifald du bliver udsat for problemer som følge af dit køb af anlægsstige. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er omhyggelig omkring de mest centrale forhold der kan have indvirkning på bestillingen af anlægsstige online, fx den ombytningspolitik netbutikken kører med.

Derfor er det tillige afgørende, at man stadigvæk gemmer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bekræfte sin bestilling af anlægsstige, ligegyldig om man shopper fra 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

Helle G gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Morten T gav 4 stjerner

Har handlet der før

Lone D gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lene gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til online indkøb
1Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en angivelse af at internet shoppen respekterer de opstillede regler, samt at e-forhandleren ofte besigtiges af sagkyndige der er inde i lovene på området. Før nogen køber billige anlægsstige hos en e-forhandler burde man for at være på den sikre side læse netbutikkens forretningsvilkår.
2Fragttiden kan være ekstremt bestemmende når vi absolut skal bruge varen øjeblikkeligt, så derfor er det skam afgørende at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved anlægsstige. En række butikker på nettet stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, men som imidlertid er påkrævet at ordren laves tidligere end et fastsat klokkeslæt.
3Flere internet virksomheder sikrer fragtfri levering på anlægsstige, men undertiden er det så præmissen at man aftager for en fastsat sum. Som alternativ bør du tage den mest letkøbte form for levering, der gerne vil blive at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Den er uheldigvis tillige ualmindeligt enkel. Den mest prisbevidste leveringsmetode er unægtelig at du selv henter produkterne.
4Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af et lovbud, som skærmer os overfor uægte online webshops. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale omkostningerne ude i fremtiden.
5Inden folk køber billige anlægsstige på en online forretning kan man når alt kommer til alt gennemgå netshoppens handelsbetingelser, det er dog typisk ikke super spændende. I øvrigt er det en hjælp at køberen er påpasselig med de mest essentielle reglementer der kan have betydning for købet af billige anlægsstige online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren tilbyder.
6Den mest letkøbte slags levering er dog at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forretningens adresse. Den leveringsmodel kan være ekstremt aktuel i tilfælde af at man mangler anlægsstige straks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte e-butikker portofri fragt, men tit er det betinget af at du indkøber for en fastsat sum.
7Trustpilot fremskaffer forholdsvis fine løsninger til at beskue en hel del nuværende køberes vurderinger og derfor er det smart, at du verificerer e-forretningens anmeldelser forinden du køber billige anlægsstige online. Facebook medfører lignende sådan set solide løsninger til at få kendskab til online firmaets popularitet.
8Det er jo efterhånden super overkommeligt for enhver at lave prissammenligning online på billige anlægsstige på forskellige shops på nettet, og til gengæld frembyder de fleste e-shops fragt uden betaling. Trods dette kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at kigge forbi et par forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
9En del internet virksomheder yder i vore dage flere billige leveringsmuligheder til anlægsstige. En af dem der er mest populær er nu om dage pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne den dag der passer dig. Fragtmetoden er nemlig virkelig uproblematisk, samt typisk ydermere den prisbilligste leveringsmåde.