Alt du skal vide om Thorsager

Thorsager er en lille by i Syddjurs kommune med ca. 1.000 indbyggere. Byen ligger ca. 20 km nord for Randers og har en meget hyggelig atmosfære. Thorsager er omgivet af smuk natur og er derfor også et populært sted at bo for naturelskere. Thorsager er især kendt for sin fodboldklub, Thorsager IF, der har vundet Danmarksmesterskabet i fodbold to gange. Byens fodboldhold har også vundet Jyllandsmesterskabet i fodbold to gange. Byen har en hyggelig gågade, hvor der er mange butikker og spisesteder. Gågaden er især hyggelig om sommeren, hvor der ofte er arrangeret forskellige events. Hvis du vil læse mere om Thorsager, så kan du læse mere her.

Byens historie

Byen har eksisteret siden et sted mellem år 800 og 1000. Nogle af de ældste ejendomme i Thorsager er fra begyndelsen af 1700-tallet. Man kan selv se disse ejendomme på gågaden i Thorsager. Hvis du overvejer at besøge byen med din familie, så kan I med fordel gå en dejlig tur ned ad gågaden for at se på byens historiske bygninger.

Oplev naturen

For alle der elsker at være ude i naturen og opleve byens smukke natur, så er Thorsager et perfekt sted at bo. Byen er omgivet af skøn natur, hvor man kan tage en lang gåtur eller cykeltur. Man kan også tage en tur over i Ryomgård, hvor man kan se byens smukke skove. Der er altså rigtig mange muligheder for dem der elsker at være ude i naturen.

Se fodbold med Thorsager IF

Hvis du er en rigtig fodbold fan og elsker at se god fodbold, så kan du med fordel se fodbold med Thorsager IF. Thorsager IF er en rigtig god fodboldklub, som har vundet flere titler gennem årene.

Konklusion

Vi har altså lige fået et overblik over Thorsager, byens historie, hvordan man kan opleve naturen i Thorsager og hvordan du kan se en rigtig god fodboldkamp.