Jeg har fundet 6 webshops der sælger akustikplader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 akustikplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væggen til print til oplimning til loft

Varianter: med kunst med lys med print med stof med motiv med huller med tryk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende firmaets betingelser.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige akustikplader hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder billige priser, imens øvrige har service. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre sælger et stort produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot akustikplader.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring akustikplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af akustikplader online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og herigennem har du mulighed for at købe online og transportere varerne selv. Dermed er det muligt at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du opleve ekstra informativ rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis akustikplader.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
Flertallet af niche netbutikker er små virksomheder, som typisk er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle akustikplader online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
akustikplader silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag mere end 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

akustikplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

akustikplader harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

akustikplader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan finde utallige guides og videoer på nettet som kan vejlede dig. Især YouTube er kilde til ekstremt meget nyttig info, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
2Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeriet påvirker miljøet.
3Det bør overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal investere i professionel hjælp til noget af arbejdet. Ifald du vil benytte professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra flere håndværkere.
4Typisk vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive rationelt at notere samtlige poster, og herefter nedskrive ens omkostning ved hver enkelt.
5Der kommer utvivlsomt uforudsete hovedpiner når det kommer til omfattende opgaver, og derfor kan det vise sig essentielt at man afsætter god nok plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
6Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med byggeriet. Du må nedskrive en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver handlingsplanen.
7Man skal aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være yderst relevant at have værktøjet klar til brug idet du iværksætter arbejdet. Du bør huske at medtage de her udgifter i budgettet.
8Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er store ombygninger. Nogle opgaver kræver flere end en enkelt person. Ydermere bør det være mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
9Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således bør du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen i de dage der er op til arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
10Du må ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som sikkerhedssko der skåner dig med henblik på mulige ulykker. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
11Forinden du optager arbejdet kan det blive yderst afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
12Det vil vise sig værdifuldt at du har de fornødne byggematerialer disponible forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en punktforms indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut flot. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål vedrørende akustikplader

 • Hvad koster akustikplader?
 • Hvad er akustikplader?
 • Hvad er akustikplader lavet af?
 • Akustikplader hvor meget?
 • Hvilken leveringstype er smartest?

  En stor portion netbutikker i Danmark foreslår på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtløsninger til akustikplader. En sikker vinder er for nærværende levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså ultra smertefri, og mange gange derudover den mest betalelige form for fragt.

  Du kan ligeledes planlægge at bestille ordren til levering til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragttypen viser sig undertiden en lille smule mere omkostningsfuld, men til gengæld virkelig nem ved køb af akustikplader online. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket betinges af at du opholder dig tæt på internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på akustikplader er naturligvis ualmindeligt essentiel i tilfælde af at vi mangler pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det ganske væsentligt at vi efterser leveringstidspunktet på akustikplader. Temmelig mange internet webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter online, men det forudsætter at bestillingen placeres før et angivent klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen ekspederet inden pakkemedarbejderne har fri.

  Visse webshops byder på portofri levering på akustikplader online, men tit stiller det krav om at der købes for en præcis sum. Som alternativ kan du beslutte sig for den billigste leveringsmodel, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

  Store kæder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig akustikplader online og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på akustikplader i disse områder:

  Ringsted, Tilst, Brabrand, Taastrup, Haderslev, Slagelse, Sønderborg, Fredericia, København, Lyngby, Haslev, Hørsholm, Kolding, Dragør, Vallensbæk, Varde, Kokkedal, Brønderslev, Nørresundby, Nyborg, Vordingborg, Herning, Allerød, Rønne, Hedehusene, Odder, Hvidovre, Frederiksværk, Ishøj, Esbjerg, Holstebro, Frederikshavn, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Vanløse, Middelfart, Odense, Solrød Strand, Vejle, Korsør, Næstved, Silkeborg, Ølstykke, Aabenraa, Farum, Lillerød, Hobro, Ballerup, Grenaa, Jyllinge, Rødovre, Aalborg, Thisted, Risskov, Helsingør, Glostrup, Hjørring, Nærum, Frederiksberg, Brøndby, Ikast, Stenløse, Køge, Frederikssund, Værløse, Rudersdal, Roskilde, Birkerød, Hedensted, Viborg, Albertslund, Nakskov, Kalundborg, Søborg, Svendborg, Brønshøj, Holbæk, Greve, Randers, Åbyhøj, Virum, Struer, Skanderborg, Horsens, Herlev, Gentofte, Lystrup, Højbjerg, Hillerød, Valby, Charlottenlund, Aarhus, Tårnby, og Skive, .

  Click-and-collect af akustikplader er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Ved kig i data står det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel akustikplader tilbud og akustikplader priser. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis køb akustikplader, billig akustikplader og akustikplader online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

  Priser på akustikplader

  Det er efterhånden ultra ukompliceret for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige akustikplader online fra diverse e-shops, og derved har langt de fleste online virksomheder fundet det nødvendigt at tvinge udsalgspriserne på akustikplader drastisk, og endda byde på fri fragt.

  Men det kan immervæk være indbringende at sammenholde et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på akustikplader online før du køber, så man er skråsikker på at få den mest billige pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Bygma.

  Du bør lige meget hvad ikke overse, at i tilfælde af at en online virksomhed forhandler billige akustikplader online til salg for en tilbudspris som anses for besynderligt billig, så er det tit være et faresignal om en snydagtig internet butik. Kortbetalinger er dog omfattet af en foranstaltning, der sikrer køberen imod uægte internet webshops.

  Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du ønsker at honorere pengene til akustikplader i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere mange gange leder efter fx køb akustikplader og akustikplader online. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter fx billig akustikplader, akustikplader priser samt akustikplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til print til væggen til loft til oplimning

  Varianter: med print med huller med stof med lys med kunst med tryk med motiv

  Læs eksisterende kunders betragtninger

  Trustpilot frembringer rigtig gode muligheder for at iagttage en hel del eksisterende brugeres evalueringer og herved er det godt, at du gransker online forhandlerens omtaler inden du handler billige akustikplader online.

  Facebook medfører for øvrigt en lang række pæne metoder til at få indsigt i internet butikkens kundetilfredshed. Herinde møder vi endda online forretninger som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af deres køb, som lige så vel må drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Før folk shopper billige akustikplader online i en internet virksomhed bør de i virkeligheden studere deres handelsaftale, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde, specielt på de kendte byggekæder som Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  En nemmere løsning kunne måske være at kigge om online firmaet er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en påvisning af at internet butikken efterlever de gældende danske regler, udover at online webshoppen undertiden gennemses af fagfolk som har indsigt i de gældende love.

  Dette er desuden en god chance for bistand, hvis du skulle få problemer i processen med din ordre på akustikplader. Ydermere tilråder vi at køber er obs på de mest vedkommende forhold der indvirker på bestillingen af akustikplader online, som for eksempel hvilken returret online webshoppen lover.

  Derfor er det også afgørende, at man når som helst beholder sin ordremail, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af akustikplader, uanset om man har købt hos Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg eller Davidsen.

  Maria R gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Morten Mortensen gav 4 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Hanne gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Christian gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Fragtperioden kan være super central om vi har behov for varerne med det samme, så derfor er det øjensynligt væsentligt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid ved akustikplader. En del online outlets giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste produkter, men vær obs på at det er underforstået at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
  2Den billigste leveringsmåde er unægtelig at hente varerne selv, hvilket forudsætter at du bor med kort afstand til online virksomhedens bopæl. Den leveringsversion er jo ualmindeligt aktuel i tilfælde af at man har brug for akustikplader øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet butikker levering uden beregning, men tit er det betinget af at man handler for en fastsat sum.
  3Enkelte e-forretninger i Danmark lover fri fragt på akustikplader, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du shopper for et fastsat beløb. I øvrigt burde man tage den mest letkøbte form for levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Den viser sig af og til også virkelig gnidningsløs. Den mest letkøbte slags levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  4Forinden nogen bestiller billige akustikplader på en internet handler kunne de reelt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår, det er dog normalt ikke særlig interessant. Ligeså tilrådes det at du er obs på de mest aktuelle bestemmelser der kan have betydning for købet af billige akustikplader online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.
  5Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en ordning, som skærmer køberen overfor uærlige butikker på nettet. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre prisen over tid.
  6Vi går generelt ind for at efterse om internet selskabet er godkendt af e-mærket, som kan være en tryghed om at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at internet virksomheden lejlighedsvis overværes af sagkyndige som forstår bestemmelserne på området. Før nogen shopper billige akustikplader i en netbutik kunne de i og for sig have øje for e-butikkens betingelser.
  7Det er jo efterhånden vældig problemfrit for alle at sammenholde priser online på billige akustikplader i blandt flere e-firmaer, og til gengæld lover flertallet af internet virksomheder fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk vise sig lønsomt at kontrollere flere e-forretninger efter rabat og tilbud forinden du handler, så du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
  8En del firmaer på nettet frembyder efterhånden mange forskellige billige fragtmetoder til akustikplader. En der er meget populær er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Denne er jo temmelig fleksibel, samt i mange tilfælde ydermere den prisbilligste løsning til levering.
  9Trustpilot tilbyder dig ultra hensigtsmæssige løsninger til at inspicere flere forhenværende konsumenters bedømmelser og af den grund kan det være til hjælp, at du tolker internet forretningens vurderinger forud for at du handler billige akustikplader online. Facebook fremskaffer på samme måde ganske habile genveje til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.