Jeg har fundet 6 webshops der sælger akustikloft, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 akustikloft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggekæder.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal vide om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot akustikloft.
Der er variationer i priserne på billige akustikloft fra webshop til webshop. En del vil have billige priser, og andre vil have service. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
For nogle er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som giver information omkring akustikloft.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende butikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes mange steder i landet, og takket være dette har man mulighed for at købe online og transportere materialerne på egen hånd. I kraft af det kan du vælge at undvære fragten, og samtidig have produkterne med det samme.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De kendte byggekæder udbyder varer fra mange nicheshops, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af akustikloft online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du køber akustikloft online hos dem.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er specialister i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo bør du forvente super nyttig sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis akustikloft.
Danmarks største byggekæder
akustikloft jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

akustikloft harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

akustikloft bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

akustikloft silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag over 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning vedbliver at være kilden til succes med arbejdet. Du må lave en velovervejet strategi, der viser hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en nummerorden. Husk at være skarp når du laver arbejdsplanen.
2Der kan findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder betydelige mængder brugbar viden, specielt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
3I nogle tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Det beroer altså på at byggeriet påvirker klimaet.
4Du må aldrig stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at du har udstyret disponibelt forinden du går løs med dit byggeprojekt. Du bør huske at påregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
5For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor bør du tit kigge på femdøgnsprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at regne bedst som du er godt i gang med dit komplicerede projekt.
6Der viser sig næsten altid uforudsete problematikker i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og herved er det afgørende at man har afsat rimelig tid i planen, så man kan være selvsikker på at nå i mål.
7Muligvis kan det blive afgørende at have de relevante byggematerialer klar til brug forinden du kaster dig over arbejdet. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms oversigt som samler alt det der er nødvendige, og så granske materialerne, hvormed du er tryg ved at alt er klar.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et budget for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive en fordel at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem slavisk.
9Du bør nødig glemme dit velbefindende, så glem ej påklædning herunder arbejdshjelm som hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
10Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt i tilfælde af krævende byggeopgaver. Nogle opgaver gør krav på flere mennesker. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
11Forinden du opstarter byggeprojektet kan det blive meget meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Husk at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere bør hente assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du benytter hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

Adskillige byggemarkeder foreslår på nuværende tidspunkt flere billige leveringsmåder til akustikloft. Den mest populære er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når der er tid til det. Løsningen er jo særdeles smart, og tit ligeledes den billigste form for levering.

Du bør også forsøge at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig som oftest en smule mere bekostelig, men derudover meget fremkommelig med akustikloft online. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog betinges af at du befinder dig med kort afstand til online forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på akustikloft kan i nogle tilfælde være rigtig vigtig når vi mangler varen inden for få dage, så herved er det nemlig klogt at du undersøger den forventede leveringsdato på akustikloft. Flere e-butikker i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det afhænger af at du når at bestille før et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klargjort før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Visse netbutikker præsterer portofri fragt på akustikloft online, men tit er det så nødvendigt at der handles for en bestemt sum. Ellers bør man udvælge den mest betalelige leveringsform, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Masser af netshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig akustikloft på nettet og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på akustikloft i disse områder:

Fredericia, Vejle, Solrød Strand, Lystrup, Værløse, Kalundborg, Aarhus, Herning, Hillerød, Slagelse, Rudersdal, Nørresundby, Frederiksværk, Odense, Greve, Lillerød, Birkerød, Aalborg, Rønne, Lyngby, Herlev, Taastrup, Sønderborg, Ølstykke, Vallensbæk, Brønshøj, Silkeborg, Stenløse, Dragør, Viborg, Åbyhøj, Charlottenlund, Horsens, Ikast, Hjørring, Skanderborg, Nakskov, Risskov, Holstebro, Nyborg, Allerød, Nykøbing Falster, Vordingborg, Helsingør, Rødovre, Valby, Hedensted, Frederikshavn, Frederiksberg, Hobro, Middelfart, Brøndby, Struer, Nærum, Aabenraa, Ballerup, Søborg, Gentofte, Haderslev, Haslev, Brabrand, Glostrup, Brønderslev, Højbjerg, Roskilde, Ringsted, Kolding, Næstved, Gladsaxe, Skive, Tårnby, Odder, Farum, Hedehusene, Esbjerg, Randers, København, Jyllinge, Kokkedal, Thisted, Køge, Ishøj, Virum, Korsør, Tilst, Holbæk, Frederikssund, Hvidovre, Grenaa, Albertslund, Svendborg, Vanløse, Hørsholm, og Varde, .

Klik-og-hent ift. akustikloft er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ved indkig i tendenserne står det markant, at internetbrugere typisk søger efter fx akustikloft tilbud og køb akustikloft. Vi ser desuden mange gange mennesker søge efter blandt andet akustikloft online, akustikloft priser og billig akustikloft, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Spar penge på akustikloft

Det er jo super problemfrit for folk at finde de laveste priser på billige akustikloft online på diverse internet firmaer i Danmark, og for det har adskillige webbutikker ikke kunne slippe for at mindske prisniveauet på akustikloft helt i bund, og ydermere byde på portofri levering.

Derfor kan det immervæk være profitabelt at sammenligne forskellige netbutikker efter tilbud og rabatter på akustikloft online forinden du shopper, således at du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en shop frembyder billige akustikloft online for en salgspris som kan ses som hamrende beskeden, burde det mange gange være et faresignal om en uægte netshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af et lovbud, hvilket redder køberen imod uærlige internet shops.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere beløbet til akustikloft i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved niche webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. akustikloft online og akustikloft tilbud. Vi ser desuden mange gange mennesker lede efter bl.a. akustikloft priser, billig akustikloft og køb akustikloft.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikloft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Læs tidligere kunders vurderinger

Trustpilot genererer tilpas nyttige genveje til at evaluere adskillige øvrige kunders reflektioner og af den grund foreslåes det, at du ser nærmere på internet virksomhedens bedømmelser inden du shopper billige akustikloft online.

Facebook præsterer for øvrigt ultra fortræffelige genveje til at få indsigt i internet webshoppens popularitet. Herinde ser vi en række netbutikker som giver folk mulighed for at ytre en kritik af deres købsoplevelse, som tillige burde bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige akustikloft online i en internet shop bør man reelt gennemløbe shoppens handelsvilkår, det er dog undertiden en tidskrævende opgave, særligt med de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et andet forslag kunne måske være at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det burde være en garanti for at internet firmaet overholder de opstillede regler, udover at online forhandleren tit overvåges af fagmænd der er meget fortrolige de gældende love.

Desuden giver det dig chance for at få bistand, ifald du skulle få problemer ved din shopping med akustikloft. Herudover er det prisværdigt at køberen er obs på de mest betydningsfulde vedtægter der influerer på købet af akustikloft online, fx hvilken ombytningsrettighed online forretningen har.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden kan bevise sit køb af akustikloft, uanset om man bestiller fra Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Tina gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Inger V gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jens Madsen gav 5 stjerner

Udmærket

Helle gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til når du køber online
1Vi foreslår generelt at kontrollere om internet webshoppen er støttet af e-mærket, da det er et signal om at netshoppen opfylder de officielle danske regler, foruden at virksomheden en gang i mellem vurderes af eksperter der har ekspertise inden for reglerne. Forud for at nogen handler billige akustikloft på en butik på nettet bør de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår.
2En stor portion e-shops tildeler efterhånden en lang række forskellige billige leveringsudgaver til akustikloft. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare dine produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er jo super fremkommelig, og oftest tilmed den billigste leveringsmanér.
3Forinden folk bestiller billige akustikloft på en webbutik kunne de faktisk overveje netshoppens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave. Foruden dette er det fornuftigt at køber er vidende om de mest betydningsfulde regler i forbindelse med shopping af billige akustikloft online, fx den returret internet butikken anvender.
4Enkelte webbutikker byder på levering uden omkostninger på akustikloft, men i mange tilfælde kræver det at man aftager for en bestemt pris. Ellers burde du vælge den billigste fragttype, der gerne er at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig undertiden omvendt yderst fremkommelig. Den mindst kostelige form for levering vil dog altid være at hente produkterne selv.
5Det har vist sig at være ret så gnidningsløst for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige akustikloft fra diverse webbutikker, og ergo tilbyder adskillige e-forhandlere portofri fragt. Men det kan immervæk vise sig gavnligt at tjekke forskellige internet handler efter billige priser forud for at du shopper, sådan at man er garanteret at få den mest attraktive pris.
6Trustpilot giver dig nogenlunde gode genveje til at udforske diverse nuværende køberes synspunkter og af den grund er det smart, at du beser netbutikkens bedømmelser før du handler billige akustikloft online. Facebook tilbyder desuden en række værdifulde muligheder for at få indblik i internet virksomhedens pålidelighed.
7Den mest betalelige mulighed for levering vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet webshoppens hjemsted. Den leveringsmanér er naturligvis super vital forudsat vi står og skal bruge akustikloft om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle få online outlets gebyrfri levering, men tit gælder det kun hvis du shopper for et bestemt beløb.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret vital når man behøver ordren nu og her, så i det øjemed er det forholdsvis klogt at vi gransker den anslåede leveringstid på akustikloft. En del online virksomheder frembyder billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, men vær påpasselig da det forudsætter at du bestiller forinden et angivent tidspunkt.
9Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en vedtægt, som passer på os overfor uærlige online varehuse. Som en anden løsning bør du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage omkostningerne ude i fremtiden.