Jeg har fundet 30 webshops der sælger afretningsgrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1000 kg 500 kg 25 kg 20 kg 25 kg 1 m3 1 ton 800 kg 15 kg

Levering: vognlæs trailer i bigbag i løs vægt afhentning i sække løst leveret i poser hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et enormt udvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare afretningsgrus.
For de fleste er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af afretningsgrus.
Du kan finde forskelle i prisen på billige afretningsgrus fra netbutik til netbutik. Enkelte har gode priser, hvorimod øvrige har faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man læse firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De gængse byggecentre køber produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af afretningsgrus online.
De store byggecentre har butikker i de større byer, og derigennem har flertallet chancen for at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Herigennem kan man slippe for fragten, samt samtidig skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette bør du få endnu mere nyttig vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop afretningsgrus.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle afretningsgrus online fra deres webshop.
En masse niche webshops styrer selv produktionen af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der ligger mange artikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube supporterer dig med temmelig meget udbytterig oplysning, ikke mindst hvis man kigger på engelsk.
2Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden før du påbegynder dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medtage de tilhørende udgifter i budgettet.
3Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når det er større arbejdsopgaver. Større byggeprojekter gør krav på flere mennesker. Samtidig er det mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
4Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på udgifterne. Det kan være økonomisk at dokumentere hver enkelt udgift, og bagefter nedskrive omkostningen ved dem én og én.
6Du bør nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
7Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det pludselig starter med at stå ned i stænger bedst som du står midt i det komplekse byggeprojekt.
8Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
9Måske kan det blive fundamentalt at du har alle byggematerialer klar til brug forinden du starter dit arbejde. Du kan med fordel notere en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt du har brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, således at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
10Der præsenterer sig typisk ubelejlige problematikker når det handler om omfattende byggeprojekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at man har afsat nok tid i kalenderen, som gør at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
11Det kan overvejes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Ifald du benytter assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at få en pris fra forskellige foretagender.
12Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver planen.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er rigtig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Mange internet virksomheder tilbyder nu en række forskellige billige leveringsudgaver til afretningsgrus. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig virkelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste løsning til levering.

Du burde lige så vel påtænke at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig almindeligvis en kende mere bekostelig, men tillige i høj grad simpel for afretningsgrus online. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl i nærheden af online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på afretningsgrus er selvfølgelig særdeles aktuel ifald du har brug for din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det altså fornuftigt at man kontrollerer leveringstiden på afretningsgrus. En hel del online shops – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, som imidlertid kræver at bestillingen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få pakken skippet afsted forinden medarbejderne har fri.

En hel del byggeforretninger sikrer fri fragt på afretningsgrus online, men for det meste er det forbeholdt når der købes for en konkret pris. Ellers skal du gribe den billigste leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

En stor portion netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig afretningsgrus online men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på afretningsgrus i disse byer:

Aalborg, Næstved, Herlev, Struer, Rudersdal, Nykøbing Falster, Kalundborg, Helsingør, Hedensted, Varde, Brønderslev, Middelfart, Lillerød, Højbjerg, Hjørring, Odder, Tilst, Hillerød, Valby, Nørresundby, Korsør, Dragør, Frederikssund, Hvidovre, Frederiksværk, Vanløse, Køge, Værløse, Svendborg, Greve, Brøndby, Rønne, Frederiksberg, Vordingborg, Silkeborg, Albertslund, Skanderborg, Brabrand, Lystrup, Haderslev, Randers, Gladsaxe, Tårnby, Grenaa, Søborg, Holstebro, Charlottenlund, Birkerød, Fredericia, Holbæk, Skive, Ballerup, Jyllinge, Kolding, Risskov, Slagelse, Gentofte, Hørsholm, Farum, Nærum, Brønshøj, Allerød, København, Sønderborg, Vejle, Hedehusene, Thisted, Taastrup, Odense, Nyborg, Horsens, Kokkedal, Ølstykke, Roskilde, Frederikshavn, Esbjerg, Virum, Stenløse, Viborg, Ikast, Nakskov, Ishøj, Solrød Strand, Herning, Lyngby, Ringsted, Aarhus, Vallensbæk, Rødovre, Aabenraa, Haslev, Hobro, Åbyhøj, og Glostrup, .

Klik-og-hent for afretningsgrus er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at folk tit leder efter eksempelvis afretningsgrus priser og afretningsgrus online. Derudover oplever vi mange gange mennesker søge efter eksempelvis afretningsgrus tilbud, køb afretningsgrus samt billig afretningsgrus, foruden de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Priser på afretningsgrus

Det har vist sig at være super fremkommeligt for folk at analysere priser på billige afretningsgrus online hos flere internet outlets, og ergo har utallige online butikker set sig tvunget til at formindske prisniveauet på afretningsgrus drastisk, og ovenikøbet præstere gratis fragt.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at sammenholde flere internet firmaer efter udsalg og tilbud på afretningsgrus online før du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

Man må dog være årvågen med, at ifald en butik udlover billige afretningsgrus online til en salgspris som kan virke helt ekstremt billig, burde det mange gange være et tegn på en bedragerisk e-forhandler. Kortkøb er trods alt omsluttet af en orden, der begunstiger dig som kunde overfor bedrageriske online butikker.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale prisen på afretningsgrus senere. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger fx billig afretningsgrus og afretningsgrus priser. Vi ser derudover som regel netshoppere søge eksempelvis afretningsgrus tilbud, køb afretningsgrus og afretningsgrus online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1 ton 800 kg 1 m3 25 kg 15 kg 500 kg 1000 kg 20 kg 25 kg

Levering: i poser hent selv i bigbag afhentning i sække i løs vægt trailer løst leveret vognlæs

Læs folks oplevelser

Trustpilot tilbyder forholdsvis tiltalende løsninger til at eksaminere en stor gruppe aktuelle køberes reflektioner og derfor tilråder vi, at du analyserer online butikkens omtaler før du bestiller billige afretningsgrus online.

Facebook tilbyder ydermere stort set ærlige muligheder for at få indblik i online webshoppens pålidelighed. Derudover ser vi mange online firmaer hvor folk kan udforme en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere kan anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige afretningsgrus online hos en internet forhandler behøver de de facto tyde virksomhedens vilkår, men det er ofte ikke specielt ophidsende, særligt ved de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og XL-Byg.

Et andet forslag kan være at tjekke om netbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er en indikation om at internet selskabet følger de danske regler, foruden at online virksomheden ofte kontrolleres af jurister som er inde i retningslinjerne.

Det giver dig anledning til support, ifald du møder udfordringer ved din handel med afretningsgrus. Dertil tilrådes det at køberen er påpasselig med de væsentligste betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af afretningsgrus online, for eksempel den bytteret internet butikken garanterer.

Her er det tillige relevant, at man til enhver tid beholder sin kvittering, så man fremadrettet kan vidne om købet af afretningsgrus, hvad end man bestiller ved 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Jesper A gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Hans Mortensen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Morten Rasmussen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Helle Kristensen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot giver dig altid fine løsninger til at beskue ganske mange øvrige forbrugeres tanker og på grund af dette tilrådes det, at du eksaminerer internet forretningens kritik forinden du handler billige afretningsgrus online. Facebook frembyder endvidere absolut pålidelige chancer for at få indblik i internet forhandlerens kundefokus.
2Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det er et kendetegn for at online forretningen forsvarer den officielle danske lovgivning, tillige med at butikken løbende kontrolleres af eksperter der har indsigt i vedtægterne på området. Forud for at folk køber billige afretningsgrus hos en internet forhandler bør de når alt kommer til alt have øje for shoppens regler.
3Den mest betalelige leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du er i kort afstand af internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmåde er naturligvis usædvanlig vital om man skal bruge afretningsgrus med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere forretninger på nettet levering uden omkostninger, men i mange tilfælde stiller det krav om at der bestilles for en bestemt sum.
4Det er efterhånden rigtig smertefrit for alle at finde de laveste priser online på billige afretningsgrus hos diverse online firmaer, og ergo præsterer utallige e-handler levering uden beregning. Det kan til hver en tid blive gunstigt at efterprøve et par internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
5En række webshops byder på fri fragt på afretningsgrus, men i de fleste tilfælde kun ifald du aftager for et præcist beløb. Desuden bør du gribe den mest betalelige form for fragt, som oftest vil blive at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden er gennemsnitligt samtidig super fremkommelig. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
6Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af et regulativ, som assisterer dig imod svindlende internet shops. Som en alternativ mulighed kan du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække pengene over tid.
7Før folk shopper billige afretningsgrus i en forretning på nettet kunne man altid gennemgå butikkens forretningsbetingelser, dog er det typisk et omfattende projekt. Endvidere er det klogt at man er hensynstagende til de elementære reglementer der influerer på bestillingen af billige afretningsgrus online, for eksempel hvilken returpolitik online virksomheden har.
8Fragttiden er selvfølgelig ultra vital i tilfælde af at vi har behov for produkterne om et øjeblik, og med det formål er det tydeligvis centralt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato på afretningsgrus. Temmelig mange e-handler reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, som dog er påkrævet at der bestilles forinden et bestemt tidspunkt.
9En række internet forhandlere tildeler nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmidler til afretningsgrus. En af de mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre den dag der passer dig. Fragtformen er altså super let gængelig, samt oftest også den mest betalelige form for fragt.