Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Læs mere
Afisoleringstang embla
611 kr.
Læs mere
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Læs mere
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Læs mere
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Læs mere
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Læs mere
Afisoleringstang
89 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot afisoleringstang.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en netbutik, som giver rådgivning til valg af afisoleringstang.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige afisoleringstang fra byggekæde til byggekæde. En del har gode priser, og øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse byggeshoppens regler.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i hele landet, og pga. det har flertallet chancen for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derved kan du vælge at slippe for fragten, og endda få fat i produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder samler varer fra flere leverandører, og så kan du vælge fra et stort sortiment af afisoleringstang online.
De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det kan du få super nyttig rådgivning fra mennesker med specialistviden i netop afisoleringstang.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du handler afisoleringstang online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

afisoleringstang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

afisoleringstang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du påbegynder byggeprocessen må det være vanvittigt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at anskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at lede efter forslag fra forskellige selskaber.
3Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det være afgørende at du har grejet tilgængeligt forinden du påbegynder byggeriet. Du må heller ikke glemme at påregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
4Nogle gange kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Det beroer altså på at byggeprojektet påvirker planeten.
5Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive rationelt at nedskrive hver enkelt omkostning, og dernæst nedfælde omkostningen ved dem én og én.
6Der viser sig som regel uventede problemstillinger ved svære projekter, og ergo kan det vise sig afgørende at man afsætter en god portion tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
7Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggearbejdet, specielt når der er tale om store byggeprojekter. Flere ombygninger behøver flere folk. Dertil må det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
8Du bør aldrig forsømme sikkerheden, så husk arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod potentielle uheld. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en fagmand.
9Der findes endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver dig adgang til vældig meget konstruktiv viden, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
10Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at have en klar strategi, som fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter din dagsorden.
11Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har alle byggematerialer klar forud for at du kaster dig over eksekveringen. Du kunne med fordel sammenfatte en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alt det du har brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
12For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor skal du løbende tjekke vejrberetningerne i forbindelse med arbejdets start, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du netop er gået i gang med det omfattende byggeprojekt.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En lang række butikker på nettet giver nu diverse forskellige billige leveringsmidler til afisoleringstang. En af favoritterne er i dag pakkeshoppen, hvor du selv kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig usædvanlig gnidningsløs, samt endda endvidere den mest betalelige fragtløsning.

Du kan lige så vel afveje for og imod at bestille ordren til levering til din adresse eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden er ofte en kende mere omkostningsfuld, men tillige virkelig smertefri med afisoleringstang online. Den billigste løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig tæt på online forretningens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på afisoleringstang kan vise sig at være virkelig betydningsfuld når du skal bruge produkterne fluks, og herved er det tydeligvis passende at du studerer tidshorisonten for levering ved afisoleringstang. Temmelig mange e-forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, hvilket dog er afhængig af at handlen gemmenføres forud for et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet klargjort før logistikmedarbejderne tager hjem.

Flere internet virksomheder yder gratis fragt på afisoleringstang online, men typisk er det kun gældende hvis der erhverves for et fastsat beløb. Ellers skal du foretrække den billigste form for fragt, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted.

Adskillige netshops yder afhentning hvor du køber billig afisoleringstang online men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene giver bl.a. afhentning af afisoleringstang i disse områder:

Åbyhøj, Ballerup, Herning, Holstebro, Lystrup, Frederikssund, Herlev, Vallensbæk, Rødovre, Nærum, Frederikshavn, Skanderborg, Køge, Risskov, Ringsted, Rønne, Værløse, Aalborg, Højbjerg, Albertslund, Helsingør, Virum, Hedensted, Vanløse, Varde, Taastrup, Gentofte, Lyngby, Kalundborg, Ølstykke, Ikast, Næstved, Brønshøj, Farum, Dragør, Nørresundby, Svendborg, Roskilde, Tilst, Haslev, Kokkedal, Odder, Thisted, Glostrup, Brøndby, Stenløse, Rudersdal, Lillerød, København, Gladsaxe, Odense, Ishøj, Birkerød, Valby, Hedehusene, Fredericia, Tårnby, Aabenraa, Randers, Brønderslev, Hobro, Brabrand, Slagelse, Frederiksberg, Horsens, Frederiksværk, Greve, Skive, Solrød Strand, Hillerød, Jyllinge, Viborg, Haderslev, Middelfart, Hørsholm, Silkeborg, Hjørring, Nakskov, Søborg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Nyborg, Kolding, Grenaa, Esbjerg, Struer, Vordingborg, Vejle, Sønderborg, Korsør, Holbæk, Aarhus, Allerød, og Hvidovre, .

Klik-og-hent for afisoleringstang er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland).

Ved kig i statistikkerne står det klart, at internetbrugere som regel søger fx afisoleringstang tilbud og afisoleringstang priser. Man ser derudover som regel folk søge fx køb afisoleringstang, billig afisoleringstang og afisoleringstang online, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Priser på afisoleringstang

Det er yderst overkommeligt for enhver at tjekke tilbud på billige afisoleringstang online på flere internet selskaber, og for det har adskillige internet varehuse været tvunget til at formindske prisen på afisoleringstang en hel del, og i øvrigt sikre fri fragt.

Det kan ikke desto mindre blive fordelagtigt at tjekke nogle enkelte e-butikker efter tilbud på afisoleringstang online før du gennemfører din handel, så du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Du må alligevel være omhyggelig med, at når en online webshop udlover billige afisoleringstang online på tilbud til en udsalgspris som er besynderligt billig, så kan det undertiden være et faresignal om en bedragerisk internet butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfattet af en bestemmelse, der bistår en imod bedrageriske internet selskaber.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at honorere omkostningerne til afisoleringstang ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når der ses på data står det markant, at folk mange gange efterspørger for eksempel afisoleringstang tilbud og køb afisoleringstang. Derudover oplever vi tit mennesker lede efter blandt andet afisoleringstang priser, billig afisoleringstang og afisoleringstang online.

Analyser andre menneskers vurderinger

Trustpilot leverer rigtig fine genveje til at eksaminere forskellige forhenværende forbrugeres domme og derfor er det fornuftigt, at du eksaminerer online forretningens vurderinger før du shopper billige afisoleringstang online.

Facebook præsterer på samme måde uden sammenligning strålende chancer for at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Herinde ses en del internet foretagender hvor du kan give en bedømmelse af virksomhedens service, som lige så vel burde benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige afisoleringstang online hos en internet forhandler kan de sådan set granske forhandlerens vilkår, men det er naturligvis en tidskrævende opgave, specielt med de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Alternativet kunne måske være at bemærke hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, da det er et sympol på at online forretningen følger de danske retningslinjer, tillige med at online forhandleren løbende evalueres af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden får du lejlighed til at få assistance, for så vidt du oplever problemer ved din shopping med afisoleringstang. Derudover tilråder vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der har betydning for købet af afisoleringstang online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet webshoppen garanterer.

I relation til det er det desuden relevant, at man stadig sikrer sin e-mail kvittering, så man senere kan bekræfte købet af afisoleringstang, ligegyldig om man har købt fra Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Lone H gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Marianne G gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Maria gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lone gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 tips til køb på nettet
1Før nogen køber billige afisoleringstang i en butik på nettet burde de i reglen læse webbutikkens betingelser, dog er det almindeligvis ikke specielt ophidsende. Ydermere stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de mest essentielle betingelser der har indvirkning på købet af billige afisoleringstang online, til eksempel den ombytningsrettighed online webshoppen kører med.
2Mange e-butikker tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til afisoleringstang. Den mest populære er for nærværende pakkeshops, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Metoden er jo ret nem, og oftest desuden den mest betalelige leveringsløsning.
3Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en ordning, som hjælper dig som køber imod uoprigtige internet varehuse. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække pengene ude i fremtiden.
4Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det er et billede på at webbutikken opfylder de gældende danske regler, udover at forretningen en gang i mellem besigtiges af sagkyndige som har megen viden om vilkårene. Forud for at folk shopper billige afisoleringstang i en online virksomhed kunne de i princippet sætte sig ind i dens handelsbetingelser.
5En række internet forhandlere præsterer portofri levering på afisoleringstang, men tit er det forudsat at man aftager for et fastslået beløb. Desuden må man overveje den mindst kostelige slags levering, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver som oftest ydermere rigtig nem. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
6Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så bestemmende såfremt du står og skal bruge varerne om et øjeblik, så med det formål er det helt passende at man undersøger den forventede leveringsdato på afisoleringstang. De fleste e-forretninger præsterer billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, som beroer på at handlen gemmenføres inden et fastsat klokkeslæt.
7Den prisbilligste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du bor med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den leveringsmanér er naturligvis ualmindeligt væsentlig hvis vi absolut skal bruge afisoleringstang øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer indtil flere webbutikker portofri fragt, men for det meste er det under betingelse af at man indkøber for en bestemt pris.
8Det er særligt fleksibelt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige afisoleringstang i blandt forskellige forhandlere på nettet, og så tilbyder utallige outlets på nettet levering uden omkostninger. Men det kan ikke desto mindre blive tiden værd at undersøge diverse online firmaer efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
9Trustpilot frembringer evigt udmærkede genveje til at beskue en hel del nuværende konsumenters evalueringer og herved kan det anbefales, at du verificerer e-firmaets anmeldelser inden du bestiller billige afisoleringstang online. Facebook tilbyder lignende fuldt ud uafhængige metoder til at få indblik i online butikkens kundetilfredshed.