Tesa Afdækningstape Universal
30 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape M/label
13 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx25mm
28 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal
55 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Classic 50 m x 30 mm
55 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal
32 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape
80 kr.
Læs mere
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 25 Mm Lysgul
11 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Classic 50 m x 19 mm
35 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Uv
60 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx50mm
40 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx19mm
25 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape M/label
20 kr.
Læs mere
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 50 Mm Lysgul
19 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx38mm
32 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal
45 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape X 2
90 kr.
Læs mere
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 38 Mm Lysgul
15 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af varer, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare afdækningstape.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne selv. Det er særligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Det er absolut super relevant at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du finde et andet.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Derfor bør du undersøge forretningens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige afdækningstape fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på gode priser, hvorimod nogle giver service. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage gode råd til valg af afdækningstape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i store dele af landet, og derved har folk valget om at bestille online og hente produkterne personligt. På grund af det har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt endda have varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggecentre forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af afdækningstape online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få lavere priser.
Hovedparten af online nichebutikker har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Altså vil du opleve ekstra brugbar service fra folk der er specialister i lige præcis afdækningstape.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du bestiller afdækningstape online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre
afdækningstape silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

afdækningstape harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afdækningstape jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

afdækningstape bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette bør du jævnligt tjekke vejrprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde dit omfattende projekt.
2Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed når det er omfattende ombygninger. Større opgaver gør krav på flere mennesker. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
3Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problematikker i tilfælde med store byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig væsentligt at der er afsat en god portion tid i kalenderen, med formålet om at man er ubekymret om at man får det færdiggjort.
4Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de presserende byggematerialer handlet ind inden du går i gang med arbejdet. Du har fordel af at udarbejde en enkel indkøbsliste indeholdende alt du har brug for, og bagefter eftergå oversigten, således at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
5Du vil for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig smart at du har værktøjet tilgængeligt forinden du tager fat på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
6I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et budget for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det bør være en fordel at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
7Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube tilbyder temmelig meget nyttig oplysning, i særlig grad ifald du kigger på engelsk.
8Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning der skåner dig imod hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
9Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
10Planlægning er nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at liste en effektiv plan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din agenda.
11Før du opstarter byggeprojektet må det være temmelig centralt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Når du fremskaffer assistance fra en fagperson er det fornuftigt at modtage tilbud fra flere håndværkere.
De bedst vurderede byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En del online virksomheder tildeler nu en lang række forskellige billige leveringsudgaver til afdækningstape. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen den dag der passer dig. Muligheden er nemlig ualmindeligt fleksibel, og endda endda den billigste form for levering.

Du kunne tillige planlægge at få produkterne leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver mange gange en kende mere bekostelig, men desuden vældig smertefri ved køb af afdækningstape online. Den billigste løsning er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket dog betinges af at du er lige ved online forretningens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på afdækningstape er naturligvis særdeles vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne inden for kort tid, og herved er det tydeligvis vigtigt at man tjekker den estimerede leveringsdato for afdækningstape. En lang række internet virksomheder – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange varer online, som alligevel er afhængig af at bestillingen placeres tidligere end et fastsat klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få de nye varer afsted forud for at personalet drager hjemad.

Nogle få webbutikker præsterer levering uden omkostninger på afdækningstape online, men typisk forudsætter det at der bestilles for et bestemt beløb. Derudover skulle du udvælge den mest billige leveringsform, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt produkterne til en pakkeshop.

De store kæder foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig afdækningstape online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og 10-4. Byggecentrene giver bl.a. afhentning af afdækningstape i følgende områder:

Valby, Skanderborg, Haslev, Aabenraa, Albertslund, København, Thisted, Varde, Dragør, Sønderborg, Tilst, Hillerød, Haderslev, Frederikshavn, Kalundborg, Hørsholm, Skive, Hvidovre, Middelfart, Holbæk, Hedehusene, Roskilde, Tårnby, Ikast, Glostrup, Aarhus, Aalborg, Holstebro, Gladsaxe, Stenløse, Helsingør, Taastrup, Birkerød, Højbjerg, Herlev, Odense, Vallensbæk, Slagelse, Nykøbing Falster, Odder, Nakskov, Søborg, Brøndby, Værløse, Hobro, Lystrup, Gentofte, Vanløse, Rønne, Svendborg, Ishøj, Hedensted, Nyborg, Vordingborg, Åbyhøj, Nørresundby, Rødovre, Kokkedal, Nærum, Rudersdal, Ballerup, Frederikssund, Ringsted, Herning, Virum, Næstved, Horsens, Esbjerg, Grenaa, Risskov, Farum, Korsør, Køge, Brønderslev, Lillerød, Brønshøj, Frederiksberg, Solrød Strand, Allerød, Greve, Lyngby, Ølstykke, Frederiksværk, Silkeborg, Randers, Viborg, Struer, Charlottenlund, Jyllinge, Fredericia, Vejle, Kolding, Brabrand, og Hjørring, .

Afhentning for afdækningstape er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Amager), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger eksempelvis afdækningstape priser og køb afdækningstape. Derudover oplever man mange gange folk søge efter eksempelvis afdækningstape online, afdækningstape tilbud og billig afdækningstape, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Stark.

Gode tilbud på afdækningstape

Det er i dag ultra nemt for folk at analysere priser på billige afdækningstape online hos flere internet shops, og altså har adskillige outlets på nettet været tvunget til at reducere prisniveauet på afdækningstape eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk blive smart at checke et par webshops efter rabatter og tilbud på afdækningstape online før du shopper, så man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus og Stark.

Du må blot ikke overse, at såfremt en webbutik frembyder billige afdækningstape online til salg for en udsalgspris som er utopisk billig, burde det undertiden være et kendetegn på en uægte shop. Shopping med kort er trods alt omfavnet af et reglement, der garanterer køber imod uærlige internet webshops.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du vil betale prisen på afdækningstape over en periode. Det fås normalt ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger efter bl.a. afdækningstape priser og afdækningstape online. Vi ser desuden som regel netshoppere efterspørge eksempelvis billig afdækningstape, køb afdækningstape og afdækningstape tilbud.

Læs tidligere kunders evalueringer

Trustpilot indebærer ganske gunstige muligheder for at evaluere mange nuværende konsumenters observationer og derfor anbefaler vi, at du sonderer internet webshoppens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige afdækningstape online.

Facebook yder på samme måde adskillige solide genveje til at få kendskab til internet webshoppens troværdighed. Herinde er der nogle e-handler hvor folk kan offentliggøre en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere bør drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige afdækningstape online hos en internet shop kunne de utvivlsomt tage stilling til e-butikkens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke super spændende, især med de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Et andet alternativ er at kigge om internet selskabet er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en angivelse af at online shoppen accepterer de officielle regler, tillige med at e-butikken undertiden undersøges af jurister som har indsigt i vilkårene.

Dette er desuden en god chance for support, for så vidt du udsættes for problemstillinger med din ordre på afdækningstape. Tillige er det klogt at du er klar over de grundlæggende vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af afdækningstape online, for eksempel den ombytningsret shoppen anvender.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man stadig sikrer ens kvitteringsmail, således man senere kan vidne om sin bestilling af afdækningstape, ligegyldig om man har købt fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen eller XL-Byg.

Kim gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Jens A gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Jette O gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Rasmus gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot genererer rigtig pålidelige chancer for at gennemrode en længere række forhenværende konsumenters oplevelser og derfor tilråder vi, at du gennemgår internet shoppens ratings forud for at du shopper billige afdækningstape online. Facebook yder lige så vel nogle pæne chancer for at få en idé om online forhandlerens kundefokus.
2De fleste e-shops tilbyder nu en lang række forskellige billige former for fragt til afdækningstape. En af de mest moderne er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er jo meget gnidningsløs, samt typisk derudover den billigste fragttype.
3Leveringstiden er jo særdeles væsentlig når man absolut skal bruge varen med det samme, og med det formål er det rigtig afgørende at du tjekker den estimerede leveringstid på afdækningstape. En masse online outlets stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at ordren laves inden et konkret klokkeslæt.
4Det er jo efterhånden rigtig simpelt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige afdækningstape hos forskellige online virksomheder, og så tilbyder en hel del internet varehuse fri fragt. Derfor kan det stadigvæk blive profitabelt at efterse en række e-forhandlere efter tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
5Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af et reglement, der assisterer os overfor falske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at afdrage regningen ude i fremtiden.
6Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en indikator for at online firmaet lever op til de officielle regler, samt at e-forhandleren løbende tilses af specialister der er inde i lovene på området. Før folk bestiller billige afdækningstape i en webbutik kan man i reglen tyde e-butikkens betingelser.
7Forud for at folk bestiller billige afdækningstape i en e-forretning kunne man uden tvivl løbe igennem webbutikkens forretningsvilkår, men det er tit ikke super interessant. Dertil er det at foretrække at du er vidende om de mest aktuelle bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige afdækningstape online, som for eksempel den byttepolitik butikken garanterer.
8Enkelte online firmaer byder på fragt uden gebyr på afdækningstape, men undertiden er det forudsat at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ skulle du overveje den mindst kostelige løsning til levering, der typisk er at få bragt ordren til et udleveringssted. Den er beklageligvis tillige særligt let. Den mest betalelige leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
9Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du er nærved webbutikkens bopæl. Den løsning er selvfølgelig meget central når du har behov for afdækningstape om kort tid. Alternativt så præsterer enkelte online virksomheder gratis fragt, men i de fleste tilfælde påkræves det at du køber for et fastslået beløb.