8 mm træpiller i den bedste kvalitet

Hos BIO-Brændsel Danmark finder du træpiller til favorable priser og i den bedste kvalitet. BIO-Brændsel Danmark forhandler både 8 mm træpiller og 6 mm træpiller, som består af 100% rent træ. Træpillerne er renset for snavs og skidt, så du kan få det meste ud af din træpille og dine penge. Læs mere om de mange fordele ved at handle træpiller hos BIO-Brændsel Danmark her.

Derfor skal du handle hos BIO-Brændsel Danmark
BIO-Brændsel Danmark har været træpille-forhandler i Danmark siden midt 90’erne og er eksperter på området. Med andre ord, så kender de deres kram uanset om, det handler om træpiller, træbriketter, brænde eller strøelse for bare at nævne nogle ting. Hver sending de modtager bliver analyseret, så kun det bedste bliver sendt videre til deres kunder.

Undgå slagger med løse træpiller
Der er ikke noget værre end at investere i træpiller og ikke få fuldt udbytte af dem. Derfor kan du med fordel investere i løse træpiller, som minimerer risikoen for at pillernes aske klumper sig sammen og ikke bliver udnyttet fuldt ud. Ved at undgå slagger bliver de løse træpiller også mere miljøvenlige, da du får brugt mest muligt af dem frem for at en procentdel går til spilde. Få mest muligt ud af dine penge og støt miljøet ved at investere i 6 mm eller 8 mm træpiller fra BIO-Brændsel Danmark.

Korrekt opbevaring og transport af dine træpiller
BIO-Brændsel Danmark sørger for, at dine træpiller bliver opbevaret og transporteret på forsvarlig vis, så de forbliver rene og ikke smuldrer. BIO-Brændsel Danmark er et professionelt firma, som sørger for, at træpillernes tilstand er optimal fra sending til levering. BIO-Brændsel Danmark sørger for en hurtig levering på maks 5 hverdage, så du kan fyre op så hurtigt som muligt. Kontakt dem allerede i dag på 57 60 00 03 og hør mere om dine muligheder.