3 billige måder at forandre din boligs udseende

Du behøves ikke at købe et nyt hus, for at føle at dit hus er helt nyt. I stedet kan du med fordel prøve de 3 nedenstående tips, for at give dit hus og have en komplet makeover. Dette er ting som ikke koster alverden, men vil give huset et helt nyt udtryk. Du kan både bruge disse tips inden du skal foretage salg af huset, eller bare hvis du føler, at du trænger til noget helt nyt.

Ny indkørsel med granitskærver

Indkørslen er vigtig, fordi den fungerer som entreen til ydersiden af huset. Den bedste og billigste måde at give din indkørsel en komplet forandring er ved at lave en ny indkørsel med granitskærver. Det kan dog være svært at vide, hvor store mængder granitskærver du skal bestille til netop din indkørsel. Du kan let se vægtfylde på bl.a. granit her. Det kan være en god ressource til dit arbejde.

Mal huset på ydersiden

Du kan også overveje om det er på tide at male huset. Det giver selvsagt stor forandring, hvis du maler huset i en anden farve, end det er på nuværende tidspunkt. Det anbefales dog, at du kun maler huset udvendig, hvis det reelt trænger til det. Her kan du kigge efter, om malingen er begyndt af gå af eller revne flere steder på muren.

Plant træer i og omkring haven

Træer giver et stort og majestætisk udseende på din bolig. Du kan vurdere hvor i din have der er ”huller”, som skal udfyldes. Husk altid at tænke sollyset ind i billedet, når du skal tage denne beslutning. Afhængigt af hvor lang din nye indkørsel strækker sig, kan du også vælge at plante træer langs denne. Husk du kan Se vægtfylde på bl.a. granit her. Det er vigtigt, at du ikke bestille for meget, så det bliver svært at køre i.